Kriptovalute (Ethereum, Bitcoin...)
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
Evo uletio sam čisto radi zabave, ne košta ništa.
Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 7 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/Mrdoomroom and use my username (Mrdoomroom) as your invitation code.

Sent from my GM1913 using Tapatalk
Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 7 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/Mrdoomroom and use my username (Mrdoomroom) as your invitation code.

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: McLaren
@Lotus
Ma ni ja nisam nesto optimistican. Ali ne kosta nas apsolutno nista , cak ni vremena , ni para , ni baterije ni interneta.
Ako sta bude od toga super , ako nebude opet super
Svakih mjesec dva se poveca baza ljudi za milijun. I koliko sam skuzio kada dode na 10 milijuna onda ce se krenuti u tu trecu fazu.

Ma ni ja nisam nesto optimistican. Ali ne kosta nas apsolutno nista , cak ni vremena , ni para , ni baterije ni interneta.
Ako sta bude od toga super , ako nebude opet super

Svakih mjesec dva se poveca baza ljudi za milijun. I koliko sam skuzio kada dode na 10 milijuna onda ce se krenuti u tu trecu fazu.

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: McLaren
Opet ja
.
Nekima je vec dozvoljeno kupovati neke stvari sa ovom valutom ( Pi ).
Da ne nabrajam sta je vec do sada dozvoljeno , jer ce netko vjerovati netko nece. Izmedu ostaloga sam procitao da , kafic Benston u Zagrebu , ima mogucnost placanja sa Pi valutom. Pa to nam je nekako najrealnije da provjerimo. Ukoliko netko ide u taj kafic da nam kaze dali je istina
.
Tako da ako je to istina , i ako su istine ostale stvari koje se trenutno kupuju sa Pi valutom , onda nebih rekao da je ovo neka sprdnja i glupost na kraju.

Nekima je vec dozvoljeno kupovati neke stvari sa ovom valutom ( Pi ).
Da ne nabrajam sta je vec do sada dozvoljeno , jer ce netko vjerovati netko nece. Izmedu ostaloga sam procitao da , kafic Benston u Zagrebu , ima mogucnost placanja sa Pi valutom. Pa to nam je nekako najrealnije da provjerimo. Ukoliko netko ide u taj kafic da nam kaze dali je istina

Tako da ako je to istina , i ako su istine ostale stvari koje se trenutno kupuju sa Pi valutom , onda nebih rekao da je ovo neka sprdnja i glupost na kraju.

- lajam nison
- Karting
- S nama već: 9 god 3 mj
Erlov99 ako neko želi invite
Poslano sa tosterom
Poslano sa tosterom
- MrDoomroom
- Formula 1
Sve zavisi koliko si ljudi invite ja sam na 3 trenutno 0.39Multi 21 je napisao/la:PRobao i ja, ali stoji mi već 2 dana 0.25 po satu. Što ne bi trebalo to rasti svakih 24 sata?
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 10 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Aha, ja sam onda nesto krivo shvatio.MrDoomroom je napisao/la: 19.08.2020., 21:43Sve zavisi koliko si ljudi invite ja sam na 3 trenutno 0.39Multi 21 je napisao/la:PRobao i ja, ali stoji mi već 2 dana 0.25 po satu. Što ne bi trebalo to rasti svakih 24 sata?
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 7 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Evo i ja sam krenuo, iskoristio sam pozivnicu od Mrdoomroom.
Ako netko novi kreće:
Moj kod je ibarac00
Join Pi Network!
Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 7 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/ibarac00 and use my username (ibarac00) as your invitation code.
Ako netko novi kreće:
Moj kod je ibarac00
Join Pi Network!
Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 7 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/ibarac00 and use my username (ibarac00) as your invitation code.
- MrDoomroom
- Formula 1
ThxIbarac00 je napisao/la:Evo i ja sam krenuo, iskoristio sam pozivnicu od Mrdoomroom.
Ako netko novi kreće:
Moj kod je ibarac00
Join Pi Network!

- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Ako bude dobrovoljaca, evo možete se poslužiti i mojim kodomFrantic je napisao/la: 16.08.2020., 22:37 Eto i ja da probam.
Ako će neko koristiti moj invitation code, on glasi Frantic1
Jbga, Frantic bilo zauzeto![]()

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- MrDoomroom
- Formula 1
Inače ja sam ispamao cijeli svoj imenik