Tenis
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Joj kakvih sve komentara ima, ovaj je i dobar..
Strasno sta sve zivi medju nama..
Strasno sta sve zivi medju nama..
Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Nisam gledao , ali bas citam. Iskreno , mislio sam da ce ga Grk pomest. Ali svaka cast Borni. Da se iz onakve sitacije izvuce.
Nadam se da nece ispasti u sljedecem kolu. Jer uvijek je bio takav , dobije neki vrhunski mec i sljedeci koji bi lagano trebao dobit izgubi.
Vjerujem da se promjenio i da ce grist svaki mec ovako.
Nadam se da nece ispasti u sljedecem kolu. Jer uvijek je bio takav , dobije neki vrhunski mec i sljedeci koji bi lagano trebao dobit izgubi.
Vjerujem da se promjenio i da ce grist svaki mec ovako.

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Mislim da da. Znam za Nalbandiana u Queensu jedne godine protiv Čilića kad je nogom napucao sutkinjuAlkY je napisao/la:Sta je takvo pravilo , da se i za ovakvo totalno nenamjerno pogadanje sudaca dobije ban ?

Poslano sa mog M2003J15SC koristeći Tapatalk
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Koji nacin za dobit dsq..
Ali da, bilo je ovoga..
Henman je mislim dobio dsq zato sto je loptom pogodio skupljaca lopti..
A neka zenska jer ja zveknula loptu u publiku koja je navijala za peotivnicu..
Ali da, bilo je ovoga..
Henman je mislim dobio dsq zato sto je loptom pogodio skupljaca lopti..
A neka zenska jer ja zveknula loptu u publiku koja je navijala za peotivnicu..
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Bizarno.... Nije namjerno ali sad će dva puta promisliti prije nego li sljedeci put napuca lopticu.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Kako je Thiem napredovao na tvrdoj podlozi.
Medvedev nije izgubio nijedan set do ovog polufinala. Odlično se Thiem vraćao u drugom i trećem setu. Zverev mi je malo čudan. Previše oscilacija, i to u jednom meču. Ali biće zanimljivo u narednim godinama. Medvedevu je tek druga godina kako ga viđamo u vrhu, a već je pokazao da je mentalno jak. Thiemu i Zverevu je trebalo više vremena da uhvate neku konstantu.

Medvedev nije izgubio nijedan set do ovog polufinala. Odlično se Thiem vraćao u drugom i trećem setu. Zverev mi je malo čudan. Previše oscilacija, i to u jednom meču. Ali biće zanimljivo u narednim godinama. Medvedevu je tek druga godina kako ga viđamo u vrhu, a već je pokazao da je mentalno jak. Thiemu i Zverevu je trebalo više vremena da uhvate neku konstantu.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Jbg, loš početak Tsitsipasa. Prvi set 0 od 7 break prilika, a Đoković 1 od 1. I u drugom setu nije koristio svoje šanse. I onda se probudi na Đokovićevoj servi za meč. Dobro je odigrao dva seta, i onda se opet predao u zadnjem.