Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

Matek14
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso, McLaren
Kontakt:
Lose prvo poluvrijeme, sad je nesto bolje ali nije to dovoljno.. a suci ko da su u FIA-i bili na instrukcijama..
Fernando is faster than all of you :jupije:

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Nemam kaj za zamjerit, kakva ekipa i kakve emocije kroz zadnje 3 godine... Nitko u Hrvatskoj nema pravo pljuvat po ovim igračima.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari

...Nogomet ste sjebali...

Šta sad, kraj sezone u Engleskoj, Italiji i Španjolskoj?...

https://thesuperleague.com/

Već postoji i stranica... Čini se da sad nema povratka.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Pa sve ti piše na toj stranici...

Po meni odlična ideja. Samo bi je trebalo malo doraditi. Ima tu nekih ne tako super timova. Neki su se prosječni engleski i talijanski klubovi uvalili kao osnivači, i time bi svake godine trebali učestvovati. Taj mi je dio bezveze.

Evo sad čitam i šta je ta ECA. Još bolje što će se udaljiti od UEFA-e. Postala je previše korumpirana. Možda ovo bude nešto bolje za fudbal.

f1zd
Aha, oni sigurno ovo sve rade da siromašna djeca u Africi mogu gledati, jel.. Ovi će biti tri puta gori od UEFA-e.

A ostale znači ko jebe, nema više Europe za Dinamo/Ajax/Porto i slične manje klubove. Ma genijalno

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Fudbal je odavno sjeban. A ovdje nije isključeno učestvovanje ostalih timova. Samo mi se ne sviđa da se ovi osnivači ne moraju kvalifikovati. Malo je smiješan spisak timova. 3 Talijanska, 3 Španska i 6 Engleskih. Za pola ih se ne može reći da su nešto super. Gdje su Njemci i Francuzi? Jedna ovakva super liga bi bila dobra, ako se uradi kako treba...

A nigdje nisam pročitao da ovo ukida ostale lige ili LP...

f1zd
Pa neće im UEFA sigurno dopustiti da im otimaju pare. Izašli su iz asocijacije klubova, znači više nemaju veze s UEFA-om. Ne znam kako planiraju odigrat LP/svoje lige do kraja.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ček to je sad ozbiljno? Nedaj bože...
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
f1zd je napisao/la: 19.04.2021., 00:58

...Nogomet ste sjebali...

Šta sad, kraj sezone u Engleskoj, Italiji i Španjolskoj?...

https://thesuperleague.com/

Već postoji i stranica... Čini se da sad nema povratka.
Nogomet je i službeno mrtav!
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Ne sviđa mi se da iz te lige nema ispadanja, niti kvalificiranja.

I to pazite, Arsenal koji nije vidio veceg trofeja od FA kupa, Tottenham koji kurtza nije osvojio, Milan.....
I di su tu europski klubovi Ajax, Porto i ekipa koji bi ovu navedenu trojku razmontirali.

Ovo je privatna liga i privatluka u nogometu ne bi smjelo biti. Ako je želja maknuti se od lopova iz UEFE ne vidim kakav bi problem bio sastaviti i manje natjecanje poput Europske Lige gdje bi se najbolji klubovi kvalificirali za SL. Vjerujem da bi onda svi prihvatili ovu ponudu.
Dok se to ne dogodi čvrsto stojim iza toga da je ova SL razlog zbog kojeg će klupski nogomet, ako ne propasti, zauvijek izgubiti čar.

slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Izbaciti iz svih natjecanja i lupiti im tužbu. Arsenal i Tottenham u Superligi :rofl: a Perez sve pozitivno što je napravio u zadnjih deset godina je upropastio sa ovom glupošću. Nadam se da će se i navijači dići na noge.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Perez je maher, ali i meni je pao u očima. Razočaran sam.
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Ma UEFA treba, uz FIFU, donijeti odluku da igrači koji se takmiče izvan priznatih liga, ne mogu igrati za svoje reprezentacije.
Možda će jedan dio igrača ostati, međutim bar 50% će dignuti glas protiv ovoga.
Inače veliko sranje, koje treba u startu sasijeći.
Zadnja izmjena: Har Kl, dana/u 19.04.2021., 09:28, ukupno mijenjano 2 puta.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la: 19.04.2021., 09:21 Perez je maher, ali i meni je pao u očima. Razočaran sam.
Da se samo Pereza pita, superliga bi bila osnovana još 2009-te.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Da povratiš
Užas, katastrofa

Glede Milana, ipak je to klub koji je drugi po broju osvojenih LP (kupova šampiona). Samo digresija.
Ali Spursi, Arsenal,....
Pa ne mogu premiership da osvoje.

Eno čitam komentare SAFa i Nevilla. Neville će da zamrzi klub u kojem je igrao i za koga navija preko 40 godina.

UEFA nije cvjećka, daleko od toga, ali ovdje sam na njihovoj strani i nadam se da će uzvratiti dovoljno jakim protumjerama, da eleminišu ovo.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Sve si mislim možda je ovo sve neki teški blef da izvuku što više para od tv prava.
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la: 19.04.2021., 09:42 Sve si mislim možda je ovo sve neki teški blef da izvuku što više para od tv prava.
Od ove Superlige će dobiti daleko više para nego što bi mogli izvući bilo gdje drugdje. Jednostavno ovaj pokret je čista pohlepa, kažem Perez je još 2009-te zagovarao Superligu nakon što je potrošio rekordnu količinu novaca na transfere jer je znao da bi "brzo" mogao zaraditi te potrošene novce.

slika
Evo i prikaz dugovanja trenutnih članova Superlige iz 2020.

Te koliko novaca su izgubili tijekom tijekom 2019/2020 sezone. https://twitter.com/SwissRamble/status/1383842188182790144

Nevillova izjava :klanjam:

Ja se iskreno nadam da će Barcelonini i Madridovi sociosi glasati protiv Superlige...

f1zd

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Perez je to zamišljao odavno, ali sada su mnogi u financijskim problemima pa mu nije bilo teško zgrabiti podršku.
Sve u svemu, neću gledati privatnu ligu pohlepnih, i to onih koji su do sada pohlepno poslovali pa ne vide drugi način kako se isčupati nego oteti nogomet svima.
To nije nogomet. I drugi klubovi zaslužuju igrati u elitnim natjecanjima. Najžalosnije je što će ovo vjerojatno utjecati i na reprezentacije. Ja to sigurno neću gledati.
Zadnja izmjena: senna66 Verified, dana/u 19.04.2021., 10:12, ukupno mijenjano 1 put.
slika

f1zd
Meni je žao navijača ovih klubova. Što će Milan, Arsenal i Tottenham u toj ligi? A ako ih izbace iz njihovih liga, a LP očito neće igrati, ispasti iz te superlige ne mogu, što znači da vlasnike nije briga za rezultat(pare svejedno idu), oni doslovno više nikad neće ništa osvojiti, ako to stvarno postane zatvoren sustav.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡