Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

Mrgud
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
BatteryVolttas je napisao/la: 17.03.2025., 22:04 Inače..slušam ovo... Frukovo blokiranje rukom nije penal u 16 m... :prcnjau:
kako brate,kako..dakle odsad uvijek se bacaj u blok i širi ruke jer to je prirodni položaj...
Na isti način kako Šarlijino udaranje Ercega nije bio crveni, a Galešićev start jest.

https://m.youtube.com/watch?v=ch3l7PnES ... p=2AETkAIB

BatteryVolttas
Karting
Karting
S nama već: 1 god 6 mj
Navija za: Fisichellu
Mrgud je napisao/la: 17.03.2025., 22:25
BatteryVolttas je napisao/la: 17.03.2025., 22:04 Inače..slušam ovo... Frukovo blokiranje rukom nije penal u 16 m... :prcnjau:
kako brate,kako..dakle odsad uvijek se bacaj u blok i širi ruke jer to je prirodni položaj...
Na isti način kako Šarlijino udaranje Ercega nije bio crveni, a Galešićev start jest.

Irrelevant,Hajduk je onu utakmicu spušio.. Galešić isto nebitno.. na kraju utakmice..
Ali ovo brateeeena 2-0.. nakon kriminalne krađe ranije.. još dodatno ubio Hajduka...

Mrgud
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
Irrelevant? Naravno da je bitno, ako je nesto crveni onda je crveni, bez obzira na minutu i rezultat. Npr., da je Šarlija dobio crveni u toj situaciji propustio bi minimalno 1, a možda i 3 utakmice. Ili obratno, da je Galešiću oprošten crveni, mogao bi igrati normalno iduće kolo.

Bez dosljednosti nema dobrog sudenja.

A vec nekoliko puta si spomenuo tu ruku Fruka.
Što je točno problem,
a) što je sudac bio los i za jedne i za druge ili
b) što nije nesto suđeno za Hajduk?

Na 2-0 je bilo i ono rušenje Čopa koji stoji u mjestu od strane Šarlije pa to nitko ne spominje. (https://www.tportal.hr/sport/clanak/pot ... l-20250316)

Na 1-0 Livaja dobija žuti zbog prigovora (na stranu što je opravdano popizdio) i onda nastavlja dalje s vrijeđanjem suca koji mu je ladno trebao dati i drugi žuti.

Kanga je neki dan dobio žuti zbog prigovora, čim je prvi put otvorio usta u HNL-u, dok Uremović svaku utakmicu po nekoliko puta sucu j3b3 mat3r, što se sve vidi u prijenosima, pa jel ikad sankcioniran?

Veliki problem u svemu je po meni nedosljednost i padanje sudaca pod pritisak trenutka i situacije, kao i nepravovremeno kažnjavanje odredenih situacija. Neke stvari se nisu srezale u korijenu, i sad je nastala lavina koja se nekontrolirano valja, nažalost, u lošem smjeru.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Ferrari
Mrgud je napisao/la: 17.03.2025., 22:25

Crveni ko kuca.. Doduse, to bi bio samo plus za Hajduk kada bi ovaj bio na klupi :zubo: Mozda ga zato nije dobio :trep:

I ono je bio penal kad je Lucic pomeo Copa..
Fino Alla Fine

BatteryVolttas
Karting
Karting
Ljudi,nemojte se zavaravat... evo na TRIBINI zizi čita pravilnik..
Dakle ovako.
Igrač kojeg pogodi lopta u ruku koja je podignuta iznad razine ramena počinio je prekršaj.
Nije prirodan položaj,nikako..
Penal na 1-0 rezultatu za Rijeku..
Drugo..Fruk se baca, šut ide prema golu, Fruk rukom blokira.. nije golman.. Penal na 2-0..
Ovo Lučić penal nakon svega pri rezultatu 2-0 kad je već gotovo..a sviraj Bel,sviraj sad..ali neće svirat jer je svjestan, pokvarenjak da je već utakmicu odsudio kako je mislio..Rijeka dobiva utakmicu.. ne treba još i penal kad već nije 2 svirao Hajduku

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Ona prva ruka nije penal ze mene. Ono bacanje na pod i zaustavljanje lopte, svakako da je.
Fino Alla Fine

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Alpine, Gasly
BatteryVolttas je napisao/la: 17.03.2025., 22:03 Pa osvojio je Cholo puno toga s ovim stilom... i 2 puta Europsku ligu i španjolsko prvenstvo 2 puta, 2 Supercupa europska i Copa del rey... dosta je to trofeja.. i igrao 2 put finale LP..
Ljudi su često previše kritični prema nekim uspješnim ljudima..
Simeone je nadigrao Real Madrid sada i ispao.. nema čovjek sreće
Slažem se. Pogotovo kad se pogleda gdje je Atletico bio prije Simeonea.
Daleko od toga da sam fan njegovog nogometa, ali ipak nije baš da nije ništa ostvario.
Ima Atletico jako dobar kadar, ali ipak je to i dalje poprilično daleko od Barcelone, a pogotovo od Reala. Ne znam bi li ijedan njihov igrač bio u početnih 11 Reala. Možda De Paul ili Le Normand.

BatteryVolttas
Karting
Karting
Nisam stručnjak za nogomet,puno puta komentiram kad me povuče srce, poput jučer i ove krađe Bela..
Ali,stvarno je Atletico postigao dosta ,i čovječe,pa do 90 plus 4 su bili prvaci Europe one godine kad im je Ramos nažalost zabio..
Nisam njihov fan,ali cijenim ih. Simeone se drži tog svog stila i respekt veliki..
Sad, teško je ovako govoriti..Oblak je vrhunski,ali Courtois je čini se još i bolji..ovaj Englez, ne mogu se sjetit imena, vjerujem da bi bio koristani u Real Madridu..
Correa nekad zna izgledat kao najbolji igrač svijeta a nekad je nevidljiv,tako da.. oscilira..a ovaj Alvarez je paklen napadač...
Ima tu sjajnih igrača,ali to je sve Simeone doveo.. nije mu to palo s neba .
Zna on svoj posao,ali eto.. i njegov sin je odličan postao,protiv Reala je bio stvarno sjajan.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Najbolja utakmica pod Dalićem. Francuzi u najjačem sastavu više manje bez rješenja za naše koji su nekim čudom i nakon 2-0 pametno igrali. Utakmica bez stresa. Šteta za penal bilo bi gotovo nedostižno u uzvratu.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Dobra tekma skroz.. Drugo poluvrijeme ocekivano nakon rezultata iz prvog ali je bilo i to dosta dobro.. Livakovic na visini zadatka i obicno ne mozes pobjediti takve suparnike ako golman bude truba.. Steta za 11erac ali nema smisla nakon 2:0 ista govoriti..
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Uskoro pocinje uzvrat u Parizu.
Kod nas jedna izmjena ali i promjena sustava. Sucic mijenja Baturinu.
I Didier mijenja postavu i taktiku. Nabrojao sam ih 5 novih.
Na stadionu show za oprostaj Girouda :klanjam:
Fino Alla Fine

BatteryVolttas
Karting
Karting
Gospa nam je okrenula leđa... to je ta priča :zubo:

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Zasluženo ispali. :-|
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Apsolutno zasluzeno, 3 poluvremena gospodarili terenom.. Nismo izasli iz rupe 120 minuta.. 11erci ko i uvijek, lutrija..
Jedino Mannschaft prosa bez produzetaka.. 3:3 doma protiv Italija..
Spanjolci takodjer na 11erce, vrlo izjednacena utakmica..
Portugal nakon misje rupe u prvih 90 minuta u drugoj tekmi dosta bolje igra ali su tek nakon produzetaka slomili Dansku, za produzetak zabili 4 minute prije kraja..
Fino Alla Fine

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: McLaren
Ja neznam na koju foru , kojim cudom , kakvom magijom smo mi opce dosli do penala.
Znaci , da je bilo 10:0 , opet bi malo bilo. Malo Livakovic, malo oni fulali pa se doguralo , da. Ali , svejedno neznam na koju foru penali :rofl:

Neki su govorili da je tekma na Poljudu pred par dana najbolje odigrana tekma dok je Dalića , za ovo jucer nebi puno pogrijesili ako se kaze da je najgore odigrana pod Dalicem.
Iako to je Francuska , apsolutno nisu dozvolili da protivnik ista napravi.
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Bunkerica upalila :) Tesko je to zabit, sta god netko mislio.. Ako ista, obrana je bolja :zubo: Za razliku od prvenstva gdje smo plivali svako malo :prcnjau:
Fizicki su nas unistavali cijelu tekmu, mnogo brzi i jaci igraci.. I ja sam bio iznenadjen da nismo pali jos u 90 nakon 2:0.

Treba mladjih igraca, brzih.. Krila nemamo bas, nesto kao Italija..
Fino Alla Fine

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Ae @Crash relax, Tudor je novi trener Juventusa :)

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Sarma je napisao/la: 24.03.2025., 08:38 Ae @Crash relax, Tudor je novi trener Juventusa :)
Uffffff.
Ne vjerujem u uspjeh sa tetkicama u svlacionici.

Tudor svakako ima stil. To sto ga glava brzo dovede u situacije odlaska iz kluba je problem na kojem mora poraditi ili ce samo biti ovako kao do sad, zvan samo da ugasi pozar.
Fino Alla Fine

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
CrashOverride je napisao/la: 24.03.2025., 07:52 Bunkerica upalila :) Tesko je to zabit, sta god netko mislio.. Ako ista, obrana je bolja :zubo: Za razliku od prvenstva gdje smo plivali svako malo :prcnjau:
Fizicki su nas unistavali cijelu tekmu, mnogo brzi i jaci igraci.. I ja sam bio iznenadjen da nismo pali jos u 90 nakon 2:0.

Treba mladjih igraca, brzih.. Krila nemamo bas, nesto kao Italija..
Jedan od razloga zašto je nogomet najpopularniji sport na svijetu je činjenica da su puno slabiji timovi u stanju držati aktivan rezultat protiv najboljih, kao i količina rezultatskih iznenađenja protiv favorita. S jednim pravovremenim ili slučajnim udarcem pračke može se pobijediti Golijata. Što npr. u Formuli 1, rukometu, košarci, tenisu etc. puno teže prolazi.
Ali da, i ja sam bio baš ugodno iznenađen našim prvim poluvremenom na Poljudu, sad ovako retrospektivno izgleda da su nas Francuzi baš opasno podcjenili.
slika

BatteryVolttas
Karting
Karting
Ma u svim sportovima lošiji mogu pobjedit.. pogotovo u tenisu..
Opelka , Karlović dernu Đokovića a realno ne mogu 1 lopticu prebacivat s Noletom ...
a nisam fan Đokovića niti malo ..
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡