Nije bilo prijenosa 20-ak minuta; mislio sam da mi je sheban stream.

Ma kakav crni Herta, lik bi se proveo poput Narednika.Frantic je napisao/la:Koliko god Palou bio odličan preko bare moramo imati na umu da:
1. nije Amerikanac
2. vozi za Chip Ganassi (ne za Andretti)
3. vozi za Chip Ganassi (koji koriste Hondine motore, a Caddy će pogoniti Ferrarijevi motori)
4. za 7 dana ulazi u 29. godinu (Herta je 3 godine mlađi)
Samo konstatacije, ništa kontra Alexa, lik je zadnjih nekoliko godina najjači u Indycaru
Da, baš su to navodili kao rekord.croatic f1 je napisao/la: 07.05.2025., 08:49 Nedavno je rekao da ga više ne zanima F1. I ja bih volio vidjeti što bi mogao s obzirom na ovo što radi u Indyju, ali razumijem ga. Ima 28 godina, ugodnu situaciju u Americi - ne treba mu sad rizik da kreće sve ispočetka i potencijalno potrati par najboljih godina na ništa. Sigurno ne bi odmah dobio mjesto u top ekipi, tako da mi je jasno da mu nije primamljiva ideja probijanja do njega preko fenjeraša.
O nastupu u utrci se nema puno za dodati, kako kaže @Frantic, lik ga ne vadi, 3/4 ove sezone i jedan P2. Pohvale i Lundgaardu, odlično je kliknuo s McLarenom, ovo mu je treći podij u nizu.
U prijenosu je bilo istaknuto kada je prošlo 300 krugova od zadnjeg cautiona i tako je i ostalo do kraja - sve je čisto još od uvodnih krugova u St. Peteu![]()
https://www.indycar.com/news/2025/05/05 ... tire-rulesINDYCAR has announced an update to the race tire usage requirements for the Sonsio Grand Prix on the Indianapolis Motor Speedway road course on Saturday, May 10.
For the race, teams will be required to use:
Two sets of alternate compound tires (one more than previously required)
Two sets of primary compound tires (one more than previously required)