IndyCar

WEC, WRC, Indy...

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 1 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Alex Palou treba biti u F1 već od slijedeće godine, ali ne u slabom Cadillacu.
Nije bilo prijenosa 20-ak minuta; mislio sam da mi je sheban stream. :facepalm:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Ferrari
Koliko god Palou bio odličan preko bare moramo imati na umu da:
1. nije Amerikanac
2. vozi za Chip Ganassi (ne za Andretti)
3. vozi za Chip Ganassi (koji koriste Hondine motore, a Caddy će pogoniti Ferrarijevi motori)
4. za 7 dana ulazi u 29. godinu (Herta je 3 godine mlađi)

Samo konstatacije, ništa kontra Alexa, lik je zadnjih nekoliko godina najjači u Indycaru
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Malo sam bacio oko na njegove rezultate iz ostalih kategorija (znam da u Europi nikad nije impresionirao, ali sam išao pročačkati koliko je to točno loše bilo) i vidim vozio je utrke izdržljivosti baš za Cadillac zadnjih godina :) Trkaći tim koji stoji iza tog Cadillaca je zapravo CGR (dakle, kao što će u F1 biti Andretti), ali opet je nekakva poveznica. Honda nije nikakav problem jer nije njihov vozač, nego samo vozi s njihovim motorima, jedino bi s Chipom bilo zeznuto raskinuti ugovor, kao što je dobro naučio prije par godina :zubo:

Ali, načelno se slažem da ćemo teško vidjeti njega u Caddy F1 timu, prije svega zbog razloga 1 i 4 + rizičan je u kontekstu F1, odnosno neiskusan i tko zna kako bi se snašao. Naravno da bih volio vidjeti kako bi to izgledalo, ali ne vjerujem da će se lomiti da ga izvuku od Chipa i prebace u mjesto koje namjeravaju dati nekome neiskusnijem.

Vezano uz utrku, zaboravih izdvojiti ovu sjajnu sekvencu:

Inspiriran thumbnailom: I got two words for you - Alex Palou and Christian Lundgaard = must-see-TV :mrgreen:

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: KMag, Seb
Frantic je napisao/la:Koliko god Palou bio odličan preko bare moramo imati na umu da:
1. nije Amerikanac
2. vozi za Chip Ganassi (ne za Andretti)
3. vozi za Chip Ganassi (koji koriste Hondine motore, a Caddy će pogoniti Ferrarijevi motori)
4. za 7 dana ulazi u 29. godinu (Herta je 3 godine mlađi)

Samo konstatacije, ništa kontra Alexa, lik je zadnjih nekoliko godina najjači u Indycaru
Ma kakav crni Herta, lik bi se proveo poput Narednika.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Hertu sam uzeo samo kao primjer koliko je Palou već "star", jer i sam Herta za 5 dana ulazi u 26. godinu, ne zbog njegovih vožnji.
Prije bi volio vidjeti Jožu (35.), Snagu (45.) ili Dixa (45.) u F1 nego Hertu. :mrgreen:
Zadnja dvojica taman da se Alonso ima s kim družiti. :rofl:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 1 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
I dalje sam primarno za Alex Paloa. Eventualno Newgarden ili Rossi.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Alpine, Gasly
Kyle Larson drugu uzastopnu godinu pokušati će izvesti 'The Double', luđački pothvat u kojem se u istom danu vozi najduža utrka u IndyCarovom kalendaru, Indy 500, te najduža utrka u NASCARovom kalendaru, Coca-Cola 600, dakle ukupno 1100 milja utrkivanja. Odmah nakon prve utrke leti se helikopterom na avion, pa opet helikopterom na drugu utrku.
Ukupno je 5 vozača u povijesti ovo pokušalo izvesti, najbolji rezultat je zabilježio Tony Stewart 2001. sa šestim mjestom u Indianapolisu i trećim mjestom u Charlotti.
Larson je i lani nastupio na Indy 500 vozeći za McLaren, ali je zbog odgode zbog kiše zakasnio na Coca-Colu 600, koja je taman nakon što je stigao otkazana, tako da nije uspio uskočiti u auto. Ove godine je najavio da je zbog promjena pravila NASCAR prioritet, pa će ga u slučaju odgode zbog kiše na Indianapolisu zamijeniti Tony Kanaan.
Livreje za utrke:
slika
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: sve powered by honda
hvalevrijedan pothvat!
makar je powered by chevy, želim mu sreću i da završi oba dvije utrke.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Malo sam pratio sinoć.
Jednim okom košarka, drugim Long Beach, potom sa oba oka završnicu i produžetke GSW - LAC, i tek zadnjih 10-ak krugova "puna pažnja je bila na Indycaru, a spavalo mi se prilično.
Palou ako već ne može pobjeda, onda uredno na podiju, iza pobjednika Kirkwooda, a ispred Lundgaarda.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡