Alex Palou treba biti u F1 već od slijedeće godine, ali ne u slabom Cadillacu.
Nije bilo prijenosa 20-ak minuta; mislio sam da mi je sheban stream.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Koliko god Palou bio odličan preko bare moramo imati na umu da:
1. nije Amerikanac
2. vozi za Chip Ganassi (ne za Andretti)
3. vozi za Chip Ganassi (koji koriste Hondine motore, a Caddy će pogoniti Ferrarijevi motori)
4. za 7 dana ulazi u 29. godinu (Herta je 3 godine mlađi)
Samo konstatacije, ništa kontra Alexa, lik je zadnjih nekoliko godina najjači u Indycaru
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Malo sam bacio oko na njegove rezultate iz ostalih kategorija (znam da u Europi nikad nije impresionirao, ali sam išao pročačkati koliko je to točno loše bilo) i vidim vozio je utrke izdržljivosti baš za Cadillac zadnjih godina Trkaći tim koji stoji iza tog Cadillaca je zapravo CGR (dakle, kao što će u F1 biti Andretti), ali opet je nekakva poveznica. Honda nije nikakav problem jer nije njihov vozač, nego samo vozi s njihovim motorima, jedino bi s Chipom bilo zeznuto raskinuti ugovor, kao što je dobro naučio prije par godina
Ali, načelno se slažem da ćemo teško vidjeti njega u Caddy F1 timu, prije svega zbog razloga 1 i 4 + rizičan je u kontekstu F1, odnosno neiskusan i tko zna kako bi se snašao. Naravno da bih volio vidjeti kako bi to izgledalo, ali ne vjerujem da će se lomiti da ga izvuku od Chipa i prebace u mjesto koje namjeravaju dati nekome neiskusnijem.
Vezano uz utrku, zaboravih izdvojiti ovu sjajnu sekvencu:
Inspiriran thumbnailom: I got two words for you - Alex Palou and Christian Lundgaard = must-see-TV
Frantic je napisao/la:Koliko god Palou bio odličan preko bare moramo imati na umu da:
1. nije Amerikanac
2. vozi za Chip Ganassi (ne za Andretti)
3. vozi za Chip Ganassi (koji koriste Hondine motore, a Caddy će pogoniti Ferrarijevi motori)
4. za 7 dana ulazi u 29. godinu (Herta je 3 godine mlađi)
Samo konstatacije, ništa kontra Alexa, lik je zadnjih nekoliko godina najjači u Indycaru
Ma kakav crni Herta, lik bi se proveo poput Narednika.
Hertu sam uzeo samo kao primjer koliko je Palou već "star", jer i sam Herta za 5 dana ulazi u 26. godinu, ne zbog njegovih vožnji.
Prije bi volio vidjeti Jožu (35.), Snagu (45.) ili Dixa (45.) u F1 nego Hertu.
Zadnja dvojica taman da se Alonso ima s kim družiti.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
I dalje sam primarno za Alex Paloa. Eventualno Newgarden ili Rossi.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Kyle Larson drugu uzastopnu godinu pokušati će izvesti 'The Double', luđački pothvat u kojem se u istom danu vozi najduža utrka u IndyCarovom kalendaru, Indy 500, te najduža utrka u NASCARovom kalendaru, Coca-Cola 600, dakle ukupno 1100 milja utrkivanja. Odmah nakon prve utrke leti se helikopterom na avion, pa opet helikopterom na drugu utrku.
Ukupno je 5 vozača u povijesti ovo pokušalo izvesti, najbolji rezultat je zabilježio Tony Stewart 2001. sa šestim mjestom u Indianapolisu i trećim mjestom u Charlotti.
Larson je i lani nastupio na Indy 500 vozeći za McLaren, ali je zbog odgode zbog kiše zakasnio na Coca-Colu 600, koja je taman nakon što je stigao otkazana, tako da nije uspio uskočiti u auto. Ove godine je najavio da je zbog promjena pravila NASCAR prioritet, pa će ga u slučaju odgode zbog kiše na Indianapolisu zamijeniti Tony Kanaan.
Livreje za utrke:
Malo sam pratio sinoć.
Jednim okom košarka, drugim Long Beach, potom sa oba oka završnicu i produžetke GSW - LAC, i tek zadnjih 10-ak krugova "puna pažnja je bila na Indycaru, a spavalo mi se prilično.
Palou ako već ne može pobjeda, onda uredno na podiju, iza pobjednika Kirkwooda, a ispred Lundgaarda.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”