Košarka
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Curry je definitivno bitan iako dok je bio na parketu utakmica je bila u egalu. Kasnije u zadnje dvije četvrtine GSW je jednostavno pogadao ono sto inače pogada.
Nadam se da ozljeda nije teška i nadam se da neće igrati iduću utakmicu mislim da jednostavno nije potrebno.
Rocketsi su bili u igri samo zato sto su u prve dvije četvrtine bili iznad svih mogućih prosjeka ubacaj iz igre oko 60% mislim da je tako nešto bio sto je bilo nestvarno. Kasnije se to vratilo u normalu.
SAS je očekivano lako prošao sto nije iznenadenje. OKC me iznenadio pozitivno jer nakon druge tekme mislio sam da to nije to i da ce teze do prolaza ali pokazali su snagu za lagani prolaz dalje. Okršaj vs SAS ce biti jedno malo finale prije finala zapada. S druge strane GSW vs LAC biti ce malo u sijeni drugog polufinala.
Nešto o Curryu mislim tolika je opasnost na terenu da ga u nekim situacijama gotovo uvijek duplaju sto drugima otvara teren za "lake" postavljene suteve bez pritiska. Mislim sve je rečeno jednostavno kotrola lopte mu omogućava bezbroj solucija u napadu da se obrane ajmo reci gube jer on jednostavno iskače iz gabarita igrača na toj poziciji.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Nadam se da ozljeda nije teška i nadam se da neće igrati iduću utakmicu mislim da jednostavno nije potrebno.
Rocketsi su bili u igri samo zato sto su u prve dvije četvrtine bili iznad svih mogućih prosjeka ubacaj iz igre oko 60% mislim da je tako nešto bio sto je bilo nestvarno. Kasnije se to vratilo u normalu.
SAS je očekivano lako prošao sto nije iznenadenje. OKC me iznenadio pozitivno jer nakon druge tekme mislio sam da to nije to i da ce teze do prolaza ali pokazali su snagu za lagani prolaz dalje. Okršaj vs SAS ce biti jedno malo finale prije finala zapada. S druge strane GSW vs LAC biti ce malo u sijeni drugog polufinala.
Nešto o Curryu mislim tolika je opasnost na terenu da ga u nekim situacijama gotovo uvijek duplaju sto drugima otvara teren za "lake" postavljene suteve bez pritiska. Mislim sve je rečeno jednostavno kotrola lopte mu omogućava bezbroj solucija u napadu da se obrane ajmo reci gube jer on jednostavno iskače iz gabarita igrača na toj poziciji.
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Tesko pored SAS i Cavaliersa ako se Curry teze povrijedi mogu zaboravit na titulu a i sa Curryem ce biti jako tesko pogotovo protiv SAS jer su se i u regularnom dijelu sezone ganjali odnosno bili su bare bare iako ih je GSW dobio sa 3-1.senna66 je napisao/la:mogu oni i bez Currya
Jedina prednost kod GSW bi im mogao biti odmor jer bi se Clippersi i Portland mogli ganjat do 7 tekme jedino ako CP3 vcrs napravi break onda je sve prakticki gotovo.
Mislim da ce Oklahoma biti tvrd orah SAS ali tipujem 4-2 rezultat za Spurse.
Boston mi se jako svidja sinoc su u OT dobili Atlantu a Thomas je ponove briljirao.
Gledao sam prvo poluvrijeme utakmice HOU vs GSW bogme domacin je se dobro drzao cijelo poluvrijeme cak je Brada prodao GSW par Alley-oop pasova za Howarda ali onda jutros pogledam i totalni raspad u 3 cetvrtini a jos Curry nije bio.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Sa ZDRAVIM Curryem ne može im ni SAS ništa.
Hou je sinoć igrao prvo poluvrijeme odlično. Howard je krenuo sa 6/6 iz igre (nisam dalje upratio), a već je nakon 1/4 skoro imao double-double.
Ali u 3/4 je nastupio raspad sistema.
Hou je sinoć igrao prvo poluvrijeme odlično. Howard je krenuo sa 6/6 iz igre (nisam dalje upratio), a već je nakon 1/4 skoro imao double-double.
Ali u 3/4 je nastupio raspad sistema.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- MrDoomroom
- Formula 1
Stvarno je enigma sto se sa HOU dogada. Momčad je ista kao i prošle godine, a jedva su ušli u playoff. Imaju MVP igrača i može se reci solidnog centra, al jednostavno kao da su stali pogotovo u obrani, a ni napad nije fluidan Brada kad doda za asist doda ali i on ga zna solirati da je degutantno za gledat. Nekako nema kemije u momčadi.
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Sorry, ali Harden nije MVP igrač. Uopće ne igra obranu, zna bacati cigle (ono što se Curryu jučer dogodilo mu se dogodi par puta u sezoni) i uzima nelogične šuteve pored boljih prilika pokraj sebe.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Houston je ista grupa divljaka kao i Cleveland, obično pleme, ovi su čak i dosta gori. Tko god se malo bolje razumije u košarku vidi da tu neke košarke i nema. Skroz nepovezana i meni osobno odvratna ekipa, ne znam zašto, ali uopšte mi se ne sviđaju.
Harden je imao dobru prošlu sezonu, ali ova je bila ubi Bože, udri pa kad upadne-upadne.
Uostalom, što imamo pričati o timu koji se diči i ponosi vraćanjem Josha Smitha u ekipu. Ili o ekipi čija je prva četvorka u playoffu Motiejunas ili još gore Brewer. Niti Ariza više nije što je nekad bio. Howard odavno propao i defenzivno, a kamoli u napadu. Pored Hardena u napadu, jedino vrijedno spomena kod Rocketsa je obrana Beverlya, ali i on je opet ofenzivno odsječen i sterilan igrač. Zbilja ne znam što je McHale toliko dugo radio u Houstonu.
Harden je imao dobru prošlu sezonu, ali ova je bila ubi Bože, udri pa kad upadne-upadne.
Uostalom, što imamo pričati o timu koji se diči i ponosi vraćanjem Josha Smitha u ekipu. Ili o ekipi čija je prva četvorka u playoffu Motiejunas ili još gore Brewer. Niti Ariza više nije što je nekad bio. Howard odavno propao i defenzivno, a kamoli u napadu. Pored Hardena u napadu, jedino vrijedno spomena kod Rocketsa je obrana Beverlya, ali i on je opet ofenzivno odsječen i sterilan igrač. Zbilja ne znam što je McHale toliko dugo radio u Houstonu.
Obrigado Felipe
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Nisam mislio doslovno grupa divljaka, već košarkaški. Nabacano bezbroj vrsta igrača u jedan tim koji baš i nemaju najbolju kemiju, niti ih povezuju načini i sistemi igre. I naravno, na terenu ne funkcioniraju baš onako kako se od svih tih imena zajedno očekuje, jer ih ne možeš povezati u neku dobru i konstantnu igru.
Obrigado Felipe
- MrDoomroom
- Formula 1
Cleveland je dobra ekipa dok sve ide po planu (pobjeduju)cim krenu kola nizbrdo(poraz) tu nema kočnica, dosta disfunkcionalno to izgleda. Da ne pričam koliko je bilo prepucavanja preko medija tko je i zašto kriv. Upire se prstom jedan na drugog onako malo djetinjasto i čudno odnosno poslastica za medije koji ih prate umjesto da to rješavaju unutar momčadi.
James Harden nije los igrač cak štoviše odličan ali kad krene silovanje u napadu cijeli tim trpi. Zašto igrati obranu ako ce se sve vrtit oko Hardena ne kažem opet da je to lose ali nije ni svaki put najbolji izbor. Ekipa je digla ruke u obrani jer zašto bi igrali ako im glavna figura igra preko one stvari i tako jedno se veze na drugo i ima se momčad koja se sastoji od pet igrača koji na parketu ne cine tim. Harden je napravio najveću glupost odlaskom iz OKC.
James Harden nije los igrač cak štoviše odličan ali kad krene silovanje u napadu cijeli tim trpi. Zašto igrati obranu ako ce se sve vrtit oko Hardena ne kažem opet da je to lose ali nije ni svaki put najbolji izbor. Ekipa je digla ruke u obrani jer zašto bi igrali ako im glavna figura igra preko one stvari i tako jedno se veze na drugo i ima se momčad koja se sastoji od pet igrača koji na parketu ne cine tim. Harden je napravio najveću glupost odlaskom iz OKC.
- alonso5
- Formula 1
Ja ih cak vidim kao glavne favorite za prsten (ali najvise bi volio da SAS osvoji) ali pod uvjetom da svi budu zdravi imaju jako kvalitetan kadar i kako dalje odmice playoff sve bolje funkcioniraju.Najveci im je motiv taj da Cleveland nikad nije osvojio prsten a upravo je se zbog toga King i vratio jer ima nedovrsenog posla.Felipe je napisao/la:Nisam mislio doslovno grupa divljaka, već košarkaški. Nabacano bezbroj vrsta igrača u jedan tim koji baš i nemaju najbolju kemiju, niti ih povezuju načini i sistemi igre. I naravno, na terenu ne funkcioniraju baš onako kako se od svih tih imena zajedno očekuje, jer ih ne možeš povezati u neku dobru i konstantnu igru.
Prosle godine da su svi bili zdravi mislim da bi GSW uhvatio 1-2 pobijede ali izostanak Lovea i Irvinga je prevelik hendikep a LBJ nije jednostavno mogao sam.Ako ih ove godine ozlijede zaobidju mislim da bi mogli ici do kraja.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Po meni je Cleveland bio veća prijetnja prošle godine.
- alonso5
- Formula 1
Evo sad procitao da ce Curry najvjerojatnije zbog ozljede odmarati 2 tjedna.Veoma je to dugo vrijeme s obzirom da se najace utakmice igraju u Playoffu,to ce biti veliki hendikep za GSW.
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Slomio ruku? Šteta, nadao sam se dobroj makljaži između njih i Warriorsa. Mogli bi sad i Blazersi proć.
- MrDoomroom
- Formula 1
Blake Griffin je isto ozljeden 50/50 da bude spreman za 5. utakmicu
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Gura sad Portland, ako sada ne uzmu seriju onda zbilja ne znam kad će. I drago mi je zbog njih, još jedna raskopana ekipa koja se sabrala i posložila tijekom sezone i momački zaigrala. Stotts mi je drugi kandidat za COY, posle Joergera, obavio je sjajan posao ove sezone.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Obrigado Felipe
- alonso5
- Formula 1
I meni se Portland jako svidja jer svi su ocekivali da ce ove sezone dozivjeti kolaps narocito zbog odlaska Aldridgea ali uspijeli su se oporavit najvise zahvaljujuci Lillardu i novom otkricu ove sezone igracu koji je najvise napredovao C.J McCollum a uz neko jos adekvatno pojacanje mogli bi biti u buducnosti velika opasnost na jakom zapadu.Felipe je napisao/la:Gura sad Portland, ako sada ne uzmu seriju onda zbilja ne znam kad će. I drago mi je zbog njih, još jedna raskopana ekipa koja se sabrala i posložila tijekom sezone i momački zaigrala. Stotts mi je drugi kandidat za COY, posle Joergera, obavio je sjajan posao ove sezone.
Zao mi je Paula nije ovako zasluzio da zavrsi sezonu ali...
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Onaj Crabbe iz Blazersa je tempirajući bomba. Kakva bi to igračina mogla biti, ne smijem ni pomisliti. Imao je zimus niz od nekoliko jako dobrih utakmica, u odbrani je fenomenalan, ima kretnje kada njegov igrač nema loptu kao i Kawhi, fizičke predispozicije teško da može imati bolje za beka, a šut, šut je nešto posebno, 

Obrigado Felipe
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
I samo što je ovo rekoh, Kerr COY. Čovjek koji je propustio pola sezone, još su pod Waltonom Warriorsi imali bolji skor, i po mojoj procjeni bolju igru, ali ok. Pored živog Stevensa, Joergera, Stottsa, Spoelstre on daju Kerru. Nije da nije zaslužio, ali ima ljudi koji su zaslužili više od njega.Felipe je napisao/la:Stotts mi je drugi kandidat za COY, posle Joergera, obavio je sjajan posao ove sezone.
Obrigado Felipe
- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Byron Scott naprimjerFelipe je napisao/la:I samo što je ovo rekoh, Kerr COY. Čovjek koji je propustio pola sezone, još su pod Waltonom Warriorsi imali bolji skor, i po mojoj procjeni bolju igru, ali ok. Pored živog Stevensa, Joergera, Stottsa, Spoelstre on daju Kerru. Nije da nije zaslužio, ali ima ljudi koji su zaslužili više od njega.Felipe je napisao/la:Stotts mi je drugi kandidat za COY, posle Joergera, obavio je sjajan posao ove sezone.

Vrlo mi je čudno zašto ga nisu napucali ranije i uzeli Thibodeaua ili Brooksa

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”