Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Meni je danas isto izbacivalo kad sam htio tvoju privatnu poruku otvoriti preko Tapatalka. Ali je sad uspješno otvara.avetma je napisao/la: 07.05.2018., 15:55 Nemam pojma do čega bi to moglo biti, meni Tapatalk radi najnormalnije... Još netko da ima ovu grešku?
Pucaj kaj god te zanima što se maketarstva tiče, po meni najbolje ti je ciljati na Tamiyine, Fujimijeve i Hasegawine makete u 1:20 i 1:24 mjerilu (što se F1 tiče). Isto bi ti bilo pametno ipak za prvu ili dvije prve makete uzeti u nekom manjem mjerilu da se prvo ufuraš i vidiš jel bu te uopće držalo a poslije onda ako te uhvati groznica i vidiš da imaš strpljenja počneš štediti tisućice za Model Factory Hiro (bez briga nisu tak skupe makete inače - ovo je samo ekstreman primjer fenomenalnog proizvođača na čiji spomen svakom F1 maketaru počnu curiti sline.....zelot je napisao/la: 11.05.2018., 21:27 Jek se bavi netko maketarstvom ili modelarstvom? Ne znam jel to isto i ako nije u cemu je razlika?
Naime, imam slobodnog vremena pa bih nekada slagao neke makete doma. Brodovi avioni f1 bolidi vlakovi i slicno. Nesto sam naletio na netu ali uglavnom skupo dosta. Npr. dobra maketa f1 bolida ili nekog auta zna biti i po soma dva eura. Naravno da me to ne zanima pogotovo kao amatera od amatera..
S druge strane cak i za 100e je tesko naci jer me najvise muci da ne bacim pare a dobijem govno ala kinder jaje
Ako ima netko da je u tom svijetu molio bih pokoji savjet, link, objasnjenje najbitnijih pojmova.. Od kuda krenuti za pocetak i slicno??
Nisam se bavio već se bavim jer mi je zrakoplovi tehničar (smjer ZiM - Zrakoplov i Motor) zanimanje od kojeg živimFerrari Maniac je napisao/la: 20.05.2018., 22:47 E da i ako smijem pitati na koji način si se bavio helićima, da odmah načnemo temu....![]()
Jester je napisao/la: 21.05.2018., 13:03Nisam se bavio već se bavim jer mi je zrakoplovi tehničar (smjer ZiM - Zrakoplov i Motor) zanimanje od kojeg živimFerrari Maniac je napisao/la: 20.05.2018., 22:47 E da i ako smijem pitati na koji način si se bavio helićima, da odmah načnemo temu....![]()
. Ok...kad se vratim doma krajem tjedna, pokrećem temu jer mi je ovdje loš net pa mi za upload 1 fotke treba i do 10 minuta.
![]()