Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
AlkY je napisao/la: 16.10.2019., 15:51 Sad tek vidim da je promjena domene , izgleda , najvise mene pogodila :D.
Kako su mi na poslu na kompu "blokirani" facebook , youtube , casina itd , klasicne stranice koje gazde blokiraju na poslu. Sad vidim da i u pulsmedia domeni ima neki algoritam ili sta ja znam koja isto ulazi u "blokirane" :rofl:
F1puls mi je normalno otvaralo.

Ali ljudi nemojte plakati , tugovati , ipak mi forum otvara. Nije sve tako crno :mrgreen:
Mijenjaj gazde :chill:
:mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CRooY3
Karting
Karting
S nama već: 8 god 1 mj
avetma je napisao/la: 15.10.2019., 21:29 Uz to, spremam nešto novo, nadam se do kraja ove godine, pa će pulsmedia imati i još jedan novi segment.
Ti si ono web developer? Širiš "firmu" na taj dio? Ili će biti nešto navijački, slično F1, ali neki drugi sport?
“Leave me alone, I know what to do.”

"Aerodynamics are for people who can't build engines.", Enzo Ferrari

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
O tome što će biti - kad bude :)

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Kada kliknem na bilo koji nick/profil ovo mi izbacuje

https://f1.pulsmedia.hr/redirect_profil.php?korisnik=2

wapi Verified
GP3
GP3
Ante, gdje ti je ona muzička školica. Nekad je bila reklama na f1puls, a htio sam nekome poslat....

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Link je služio za dizanje reputacije novoj domeni jer je Puls već etabliran pa koristi da se povežu na taj način, nije mi zapravo palo na pamet da će itko kasnije ponovo to tražiti. :mrgreen: www.tonpoton.com je link :thumbs:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Sarma je napisao/la: 17.10.2019., 07:20 Kada kliknem na bilo koji nick/profil ovo mi izbacuje

https://f1.pulsmedia.hr/redirect_profil.php?korisnik=2
Odlično, hvala na prijavi, to mi je promaklo. Sredio sam sad :thumbs:

wapi Verified
GP3
GP3
avetma je napisao/la: 17.10.2019., 08:54 Link je služio za dizanje reputacije novoj domeni jer je Puls već etabliran pa koristi da se povežu na taj način, nije mi zapravo palo na pamet da će itko kasnije ponovo to tražiti. :mrgreen: www.tonpoton.com je link :thumbs:
Jel to mišljeno samo uz glazbenu školu ili može to funkcionirati i samostalno za 10-godišnje dijete?

Sorry, na oftopičarenju ovdje, ali tebi je to lako preseliti gdje spada ;)

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
wapi je napisao/la: 17.10.2019., 13:33
avetma je napisao/la: 17.10.2019., 08:54 Link je služio za dizanje reputacije novoj domeni jer je Puls već etabliran pa koristi da se povežu na taj način, nije mi zapravo palo na pamet da će itko kasnije ponovo to tražiti. :mrgreen: www.tonpoton.com je link :thumbs:
Jel to mišljeno samo uz glazbenu školu ili može to funkcionirati i samostalno za 10-godišnje dijete?

Sorry, na oftopičarenju ovdje, ali tebi je to lako preseliti gdje spada ;)
Lakše je ako ima muzičku podlogu, ali sve može raditi i bez toga. Uci se korak po korak, a prve nivoe može pohvatati čisto logički (osim što imaju upitnik unutar svake igre kao help da se može krenuti u igru ako baš baš ne ide).

Osim toga, unutra su i lekcije kao osnove pa može i tim putem, ako je lakse kroz sistematicnost.

Ima igara koje su lakše (kao muzički memory) pa to mogu baš svi, a ima igara koje se otvaraju kasnije baš iz razloga jer je prije toga potrebno dobro isponavljati sve ovo ostalo.

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Ove promjene su odlične, znače da se ovaj portal dobro situira za daleku budućnost. Što jako pozdravljam!

Btw, moram ažurirati onu LED panel animaciju :bonk:
slika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Drage koleginice i kolege, u znaku novih promjena, donosim poklon portalu u vidu ažurirane animacije FIA LED panela s scrollom loga:

slika

146 frejmova, hell of the job. Isplatilo se.
slika

JP Renault
Karting
Karting
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Renault, ALO, VER
Kontakt:
Probao sam u profil spremiti članak o Pub kvizu u Osijeku, ali ne može se spremiti. Vjerojatno je zbog promjene adrese Pulsmedie.
Izbacuje mi ovo :

Warning: require(/home/f1puls/public_html/wp-load.php): failed to open stream: Permission denied in /home/pulsmedia/public_html/f1/wp-content/themes/F1puls_v4/profilpost.php on line 2

Fatal error: require(): Failed opening required '/home/f1puls/public_html/wp-load.php' (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php70/root/usr/share/pear') in /home/pulsmedia/public_html/f1/wp-content/themes/F1puls_v4/profilpost.php on line 2
1992 1993 1994 1995 1996 1997 2005 2006 2010 2011 2012 2013

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Hvala na upozorenju, sad bi trebalo biti ok. :)

@Alen13ASC: 146 frejmova :shock: Dobro da nas nisam preimenovao u PulsMediaAndPublishingUnited :mrgreen:

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Vetma :mrgreen: Bolje što nisi :D

Evo kako svi frejmovi izgledaju odvojeno:

slika
slika

CRooY3
Karting
Karting
S nama već: 8 god 1 mj
Jedan mali estetski prijedlog za naslovnicu portala. Mnogima će ovo biti nebitno, ali to je valjda moja profesionalna deformacija.

Moglo bi se namjestiti da se ove tri istaknute vijesti ne prikazuju ispod pod ovim "Kronološkim" vijestima. I onda da prva "kronološka" vijest nema sliku. Nekako mi se čini da bi bolje izgledalo.

slika
“Leave me alone, I know what to do.”

"Aerodynamics are for people who can't build engines.", Enzo Ferrari

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ako vidite ovu poruku znači da ste na novom serveru. :) Ovaj bi trebao biti raketa...

Naravno, javite ako uočite bilo kakve greške! :pivo:

AlkY
Formula 1
Formula 1
Navija za: McLaren
Do sad sam imao neke probleme , ali posto nije bilo moguce stavit post na forum ( bacalo error neki ) nisam ni pisao.
U meduvremenu ti problemi prosli :D
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ne znam kako vama, ali meni ovo leti :aww: Ali, tek nas čeka pravi test, a to je peak posjeta u nedjelju nakon utrke... Obećaju brda i doline, a vidjet ćemo mogu li to i ispuniti. Zasad novi hoster palac gore, na support su u roku 10 minuta bez obzira na kompleksnost upita...

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Trenutno je na mobilnoj 🚀🚀

Manager ne radi - Deadline passed.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Sređeno, onemogućio sam kupovine da se ne bi dogodilo da netko kupi nešto dok je na starom serveru, pa u međuvremenu kad dođe na novi da to nestane... Pa bi bio shitstorm opet :mrgreen:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡