AlkY je napisao/la: 16.10.2019., 15:51
Sad tek vidim da je promjena domene , izgleda , najvise mene pogodila .
Kako su mi na poslu na kompu "blokirani" facebook , youtube , casina itd , klasicne stranice koje gazde blokiraju na poslu. Sad vidim da i u pulsmedia domeni ima neki algoritam ili sta ja znam koja isto ulazi u "blokirane"
F1puls mi je normalno otvaralo.
Ali ljudi nemojte plakati , tugovati , ipak mi forum otvara. Nije sve tako crno
Mijenjaj gazde
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Link je služio za dizanje reputacije novoj domeni jer je Puls već etabliran pa koristi da se povežu na taj način, nije mi zapravo palo na pamet da će itko kasnije ponovo to tražiti. www.tonpoton.com je link
avetma je napisao/la: 17.10.2019., 08:54
Link je služio za dizanje reputacije novoj domeni jer je Puls već etabliran pa koristi da se povežu na taj način, nije mi zapravo palo na pamet da će itko kasnije ponovo to tražiti. www.tonpoton.com je link
Jel to mišljeno samo uz glazbenu školu ili može to funkcionirati i samostalno za 10-godišnje dijete?
Sorry, na oftopičarenju ovdje, ali tebi je to lako preseliti gdje spada
avetma je napisao/la: 17.10.2019., 08:54
Jel to mišljeno samo uz glazbenu školu ili može to funkcionirati i samostalno za 10-godišnje dijete?
Sorry, na oftopičarenju ovdje, ali tebi je to lako preseliti gdje spada
Lakše je ako ima muzičku podlogu, ali sve može raditi i bez toga. Uci se korak po korak, a prve nivoe može pohvatati čisto logički (osim što imaju upitnik unutar svake igre kao help da se može krenuti u igru ako baš baš ne ide).
Osim toga, unutra su i lekcije kao osnove pa može i tim putem, ako je lakse kroz sistematicnost.
Ima igara koje su lakše (kao muzički memory) pa to mogu baš svi, a ima igara koje se otvaraju kasnije baš iz razloga jer je prije toga potrebno dobro isponavljati sve ovo ostalo.
Probao sam u profil spremiti članak o Pub kvizu u Osijeku, ali ne može se spremiti. Vjerojatno je zbog promjene adrese Pulsmedie.
Izbacuje mi ovo :
Warning: require(/home/f1puls/public_html/wp-load.php): failed to open stream: Permission denied in /home/pulsmedia/public_html/f1/wp-content/themes/F1puls_v4/profilpost.php on line 2
Fatal error: require(): Failed opening required '/home/f1puls/public_html/wp-load.php' (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php70/root/usr/share/pear') in /home/pulsmedia/public_html/f1/wp-content/themes/F1puls_v4/profilpost.php on line 2
Jedan mali estetski prijedlog za naslovnicu portala. Mnogima će ovo biti nebitno, ali to je valjda moja profesionalna deformacija.
Moglo bi se namjestiti da se ove tri istaknute vijesti ne prikazuju ispod pod ovim "Kronološkim" vijestima. I onda da prva "kronološka" vijest nema sliku. Nekako mi se čini da bi bolje izgledalo.
“Leave me alone, I know what to do.”
"Aerodynamics are for people who can't build engines.", Enzo Ferrari
Ne znam kako vama, ali meni ovo leti Ali, tek nas čeka pravi test, a to je peak posjeta u nedjelju nakon utrke... Obećaju brda i doline, a vidjet ćemo mogu li to i ispuniti. Zasad novi hoster palac gore, na support su u roku 10 minuta bez obzira na kompleksnost upita...
Sređeno, onemogućio sam kupovine da se ne bi dogodilo da netko kupi nešto dok je na starom serveru, pa u međuvremenu kad dođe na novi da to nestane... Pa bi bio shitstorm opet