To je to.avetma je napisao/la: 19.04.2025., 15:17 Sad je uhvatilo
vlado je tako postao nas novi godišnji pretplatnik. Pretplatnik #30. Zahvaljujem!![]()

Samo udri, Ante!
Drago mi sto si nasao vremena da se vratis ovdje.
Kaskamo za konkurencijom!
To je to.avetma je napisao/la: 19.04.2025., 15:17 Sad je uhvatilo
vlado je tako postao nas novi godišnji pretplatnik. Pretplatnik #30. Zahvaljujem!![]()
Ne razumijem što ovo značivlado je napisao/la: 26.04.2025., 06:18 A znaš li Atnte šta me smeta kod tebe? Na stranu Vettel. Posebno na stranu M21.
Sto ne predstavljaš trud, ovjde-koji ulažeš da bi ovaj portal opstao na životu.
Bas mi je krivo. Godinama o ovome pišem.
Ne kužim ni ovo...
Trostruki vikend je iza nas, ispuhali se ljudi, a nisu ni teme bogznakako zanimljive. Sve je to već viđen ciklus, živnut će opet.vlado je napisao/la: 26.04.2025., 03:37 Ante, u poslednjih 20 sati imamo 15 komenatra.
Sta mislis da je razlog tako "mrsavom" engagemenu?
Ovim putem sve one koji se nisu preplatitli a kucaju/pisu/citaju... pozivam da odvoje koji "dinar" i posalju portalu f1. Jer samo Vase citanje, komentarisanje ne vrijedi vise kao nekada. To je cinjenica, tuzna.
Nema dzabe ni kod stare babe. Ruku na srce nikad nije bi bilo.
Vlado je zbunjen što nisi ostao trudan nakon svih pokušaja godinama........na portaluavetma je napisao/la: 26.04.2025., 09:08Ne razumijem što ovo značivlado je napisao/la: 26.04.2025., 06:18 A znaš li Atnte šta me smeta kod tebe? Na stranu Vettel. Posebno na stranu M21.
Bas mi je krivo. Godinama o ovome pišem.![]()
@pigmalionpigmalion je napisao/la: 28.04.2025., 10:44Vlado je zbunjen što nisi ostao trudan nakon svih pokušaja godinama........na portaluavetma je napisao/la: 26.04.2025., 09:08Ne razumijem što ovo značivlado je napisao/la: 26.04.2025., 06:18 A znaš li Atnte šta me smeta kod tebe? Na stranu Vettel. Posebno na stranu M21.
![]()
![]()
DODATAK: ništa osobno za vas dvojicu...... ako je netko od vas uvrijeđen, ispričavam se. Ili me kaznite.
![]()
![]()
Ante mislio sam da ćeš shvatiti kontekst. Eto drugi ovdje jesu.avetma je napisao/la: 26.04.2025., 09:08Ne razumijem što ovo značivlado je napisao/la: 26.04.2025., 06:18 A znaš li Atnte šta me smeta kod tebe? Na stranu Vettel. Posebno na stranu M21.
Tako je. Hvala!wapi je napisao/la: 28.04.2025., 15:16@pigmalionpigmalion je napisao/la: 28.04.2025., 10:44Vlado je zbunjen što nisi ostao trudan nakon svih pokušaja godinama........na portalu![]()
![]()
DODATAK: ništa osobno za vas dvojicu...... ako je netko od vas uvrijeđen, ispričavam se. Ili me kaznite.
![]()
![]()
Kaj? Lud (Vlado) zbunjenog (Vetma)?
@Vetma
Ma htio je Vlado reći da puno vremena i truda ulažeš u ovaj portal, a da toga ljudi nisu svjesni jer, valjda, premalo o tome pričaš.
Nemoj tako. Sto na umu to na drumu.pigmalion je napisao/la: 28.04.2025., 15:33 @wapi
![]()
![]()
Upravo to, točno tako. Za ovaj drugi dio tvog upisa.
Za prvi dio tvog zapisa...... neću ništa......hm, upisati...... uh, jedva ostadoh suzdržan.![]()
![]()
![]()
![]()
avetma je napisao/la: 26.04.2025., 09:13Trostruki vikend je iza nas, ispuhali se ljudi, a nisu ni teme bogznakako zanimljive. Sve je to već viđen ciklus, živnut će opet.vlado je napisao/la: 26.04.2025., 03:37 Ante, u poslednjih 20 sati imamo 15 komenatra.
Sta mislis da je razlog tako "mrsavom" engagemenu?
Ovim putem sve one koji se nisu preplatitli a kucaju/pisu/citaju... pozivam da odvoje koji "dinar" i posalju portalu f1. Jer samo Vase citanje, komentarisanje ne vrijedi vise kao nekada. To je cinjenica, tuzna.
Nema dzabe ni kod stare babe. Ruku na srce nikad nije bi bilo.
Zapeo mi za oko ovaj pasus, ostalo mi se čini kao da pišeš tok misli koji stvarno ne mogu dešifrirati na nešto smisleno. Što se ovog gore citiranog tiče - rast popularnosti sporta je ostao samo na papiru, a na internetu je u zadnjih 5 godina egzodus s društvenih mreža i klasičnih internetskih portala i foruma. Na prste jedne ruke možeš nabrojati preostale forume kojima raste popularnost u HR. Društvene mreže su uvele botove (!) da bi se ko fol potaknuo user engagement, a u biti se pokušava spasiti nekakav privid da ih itko više koristi (izvor: https://www.emarketer.com/content/faceb ... ccounts-10). To nije teorija, to je službeno potvrđeno.vlado je napisao/la: 30.04.2025., 00:03 Ja ne ocekujem da se sve ili bilo sto ispuni vec kao korisnik ne volim da vidim kada nas portal ne ispunjava trenutna ocekivanja i rast popularnosti sporta i kada svako ime i profil interneta u poslednjih 5 godina biljezi pozitivne rezlutate, a ovdje je suprotno.