Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
avetma je napisao/la: 19.04.2025., 15:17 Sad je uhvatilo 👍

vlado je tako postao nas novi godišnji pretplatnik. Pretplatnik #30. Zahvaljujem! 🍻
To je to. :pivo:

Samo udri, Ante!

Drago mi sto si nasao vremena da se vratis ovdje.

Kaskamo za konkurencijom!
No!

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Ante, u poslednjih 20 sati imamo 15 komenatra.

Sta mislis da je razlog tako "mrsavom" engagemenu?

Ovim putem sve one koji se nisu preplatitli a kucaju/pisu/citaju... pozivam da odvoje koji "dinar" i posalju portalu f1. Jer samo Vase citanje, komentarisanje ne vrijedi vise kao nekada. To je cinjenica, tuzna.

Nema dzabe ni kod stare babe. Ruku na srce nikad nije bi bilo.
No!

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Jos jedno pitanje...

Ante, zbog cega si otkljucao forum?
No!

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
A znaš li Atnte šta me smeta kod tebe? Na stranu Vettel. Posebno na stranu M21.

Sto ne predstavljaš trud, ovjde-koji ulažeš da bi ovaj portal opstao na životu.

Bas mi je krivo. Godinama o ovome pišem.
No!

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 3 mj
Kontakt:
vlado je napisao/la: 26.04.2025., 06:18 A znaš li Atnte šta me smeta kod tebe? Na stranu Vettel. Posebno na stranu M21.

Ne razumijem što ovo znači 🤷

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
vlado je napisao/la: 26.04.2025., 06:09 Jos jedno pitanje...

Ne kužim ni ovo...

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
vlado je napisao/la: 26.04.2025., 03:37 Ante, u poslednjih 20 sati imamo 15 komenatra.

Ovim putem sve one koji se nisu preplatitli a kucaju/pisu/citaju... pozivam da odvoje koji "dinar" i posalju portalu f1. Jer samo Vase citanje, komentarisanje ne vrijedi vise kao nekada. To je cinjenica, tuzna.

Trostruki vikend je iza nas, ispuhali se ljudi, a nisu ni teme bogznakako zanimljive. Sve je to već viđen ciklus, živnut će opet.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 2 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
avetma je napisao/la: 26.04.2025., 09:08
vlado je napisao/la: 26.04.2025., 06:18 A znaš li Atnte šta me smeta kod tebe? Na stranu Vettel. Posebno na stranu M21.

Vlado je zbunjen što nisi ostao trudan nakon svih pokušaja godinama........na portalu :rofl: :rofl:

DODATAK: ništa osobno za vas dvojicu...... ako je netko od vas uvrijeđen, ispričavam se. Ili me kaznite. :neznam:

:trep: :trep:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: Ferrari
pigmalion je napisao/la: 28.04.2025., 10:44

Vlado je zbunjen što nisi ostao trudan nakon svih pokušaja godinama........na portalu :rofl: :rofl:

DODATAK: ništa osobno za vas dvojicu...... ako je netko od vas uvrijeđen, ispričavam se. Ili me kaznite. :neznam:

@pigmalion
Kaj? Lud (Vlado) zbunjenog (Vetma)?

@Vetma
Ma htio je Vlado reći da puno vremena i truda ulažeš u ovaj portal, a da toga ljudi nisu svjesni jer, valjda, premalo o tome pričaš.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 2 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
@wapi

:rofl: :rofl:

Upravo to, točno tako. Za ovaj drugi dio tvog upisa.
Za prvi dio tvog zapisa...... neću ništa......hm, upisati...... uh, jedva ostadoh suzdržan. :zzz: :zzz: :trep: :trep:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

vlado Verified
Formula 1
Formula 1

Ante mislio sam da ćeš shvatiti kontekst. Eto drugi ovdje jesu.
No!

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 26.04.2025., 09:12
vlado je napisao/la: 26.04.2025., 06:09 Jos jedno pitanje...

Ne kužim ni ovo...
Poslednjih par godina na forumu nisi mogao pristupiti bez logiranja/profila.

Sada se može. To je pitanje.

Možda nisi svjestan toga?
No!

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
wapi je napisao/la: 28.04.2025., 15:16
pigmalion je napisao/la: 28.04.2025., 10:44

@pigmalion
Kaj? Lud (Vlado) zbunjenog (Vetma)?

@Vetma
Ma htio je Vlado reći da puno vremena i truda ulažeš u ovaj portal, a da toga ljudi nisu svjesni jer, valjda, premalo o tome pričaš.
Tako je. Hvala!
No!

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
pigmalion je napisao/la: 28.04.2025., 15:33 @wapi

:rofl: :rofl:

Upravo to, točno tako. Za ovaj drugi dio tvog upisa.
Za prvi dio tvog zapisa...... neću ništa......hm, upisati...... uh, jedva ostadoh suzdržan. :zzz: :zzz: :trep: :trep:
Nemoj tako. Sto na umu to na drumu.

Živio!
No!

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 26.04.2025., 09:13
vlado je napisao/la: 26.04.2025., 03:37 Ante, u poslednjih 20 sati imamo 15 komenatra.

Trostruki vikend je iza nas, ispuhali se ljudi, a nisu ni teme bogznakako zanimljive. Sve je to već viđen ciklus, živnut će opet.

Fair enough.
No!

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Ante sljedeca je poenta:

Koliko postojimo? Samo ovdje? Mozemo reci da smo poslednjih 15-ak godina aktivni kao zajednica. To je ustvari cinjenica.

Kada je rijeci o zajednici ja ocekujem da ti kao nas "vrhovni vodja" djelis ono sto se desava iza scene. Jer imas argumente za to. Cesto je (bilo): ako ti se ne svidja do tebe je, ako ti se ne svidja uradi ti to bolje, dodji u studio. Cesto se cuje takav mentalitet-sa kojim se ja ne slazem.
Podjelis sto radis iza scene, taj teski posao (jer jeste tesko) umjesto "ako mozes bolje uradi ti".
A vrhovni vodja si. Jer ti taj koji odlucuje tko moze a tko ne moze biti dio ove zajednice, naravno kroz baniranje, da budem jasan. :lolz:

Generalno pricajuci, ovaj portal je obecao (i obecava) nesto za one koji su presli sa prosloga. Ja ne ocekujem da se sve ili bilo sto ispuni vec kao korisnik ne volim da vidim kada nas portal ne ispunjava trenutna ocekivanja i rast popularnosti sporta i kada svako ime i profil interneta u poslednjih 5 godina biljezi pozitivne rezlutate, a ovdje je suprotno.

Moje preplate i doniranja su znak postovanje ka zajednici i tebi Ante. Samo mi se cini da ne znas kojim putem krenuti? Na znas zasto sam napisao da je forum ponovo otkljucan. Mislim ono.

Vidim da je sva zbunjenost krenula od M21. Taj potez je supacki bio i za sva vremena ce ostati takav. Svi velikani su protivnike gurali van staze i zbog toga "multi21" nikada nece biti velikan sporta vec supak. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ante, samo naprijed i nadam se da me dijelom razumijes. Jako te postujem i sve ono sto radis jer u suprotnom...

Nadam se da ce ovo biti prihvaceno kao konstruktivna kritika i generalno jedenje govana.

U svakom slucaju: GLAVU GORE!
No!

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: KMag, Seb
Joj brate Vlado, stavi sve u jedan post.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
vlado je napisao/la: 30.04.2025., 00:03 Ja ne ocekujem da se sve ili bilo sto ispuni vec kao korisnik ne volim da vidim kada nas portal ne ispunjava trenutna ocekivanja i rast popularnosti sporta i kada svako ime i profil interneta u poslednjih 5 godina biljezi pozitivne rezlutate, a ovdje je suprotno.
Zapeo mi za oko ovaj pasus, ostalo mi se čini kao da pišeš tok misli koji stvarno ne mogu dešifrirati na nešto smisleno. Što se ovog gore citiranog tiče - rast popularnosti sporta je ostao samo na papiru, a na internetu je u zadnjih 5 godina egzodus s društvenih mreža i klasičnih internetskih portala i foruma. Na prste jedne ruke možeš nabrojati preostale forume kojima raste popularnost u HR. Društvene mreže su uvele botove (!) da bi se ko fol potaknuo user engagement, a u biti se pokušava spasiti nekakav privid da ih itko više koristi (izvor: https://www.emarketer.com/content/faceb ... ccounts-10). To nije teorija, to je službeno potvrđeno.

S druge strane, Puls ima konstantan blagi rast, gledajući dugoročno, samo se ljudima ne da pisati komentare. Primjer - članak o Montoyinom komentaru (https://f1.pulsmedia.hr/81239/montoya-v ... -williams/) ima osam (8) komentara, a otvorilo ga je 2080 ljudi.

Ono što je moju ili tvoju generaciju zanimalo na internetu danas više ne vrijedi, sve manje ljudi želi tipkati, sve više ljudi su gotovani koji žele sve u 8-10 sekundi u video formatu uz zvuk i titlove (zvuk ako u tom momentu mogu slušati, a titlove ako su na silent modu), i sve se to želi besplatno i odmah, bez da nedajbože kasni koju minutu ili koji sat. Sav taj sadržaj moraju instantno kreirati ljudi koji od toga nemaju nikakve koristi, da se razumijemo. Ni ja, ni Lovro, Luka, Josip, Grgo, Katarina, Dora - nitko od ovog nema baš nikakve koristi nego malo satisfakcije da sudjeluje u dobrom projektu. Zato ne podnosim rambling njurganje i "kasnite s vijestima" poruke. Širok internet kome se ne sviđa, uvijek vrijedilo, pa i sad. Sretno svakom bilo u pronalasku nove destinacije, i to kažem neironično.

Na zadnjem podcastu Luka S. je uskočio kao zamjena na moju molbu jer Karlo nije mogao (jer je morao biti iza pulta ovaj put, Ante iz tehnike je bio odsutan). Čovjek dođe nakon duge šihte na poslu meni za uslugu, odradi sasvim dobro svoj dio posla, uz klasičnu dozu laganog humora, ali se na YT nađu degenerici koji će imati potrebu izvrijeđati ga (pročitaj komentare ispod: https://www.youtube.com/watch?v=JJWQHbG0dM4). Naravno da to nije bitno u krajnjem slučaju, niti se njega dotiče, ali takvih luzerskih likova koji tipkaju masni iz maminog podruma je previše i ludo su nabrijani i aktivni. A s druge strane, netko kome se voditelj dopao neće ići za tim i generalno mu se ne da tipkati po YT pa u komentarima ostane dojam kakav je ostao. Navodim kao primjer kaljuže od koje se čini mi se evo 10 godina uspješno čuvamo na ovom portalu jer je ovdje diskurs i dalje puno zdraviji.

I posljednje - na forum i dalje ne mogu pisati gosti, niti će ikad moći, samo što je prije bila praksa da se gostima prikaže prva poruka teme i poruka da se moraju prijaviti ako žele čitati ostatak. Međutim, sad neke teme imaju par tisuća poruka i ta praksa nema smisla. Primjerice, ako gost uđe u temu "Max Verstappen" koja je evo jutros aktivna - on bi prije vidio doslovno samo prvu poruku koja je napisana 2015. godine, što je totalno bezveze. Zato sam otvorio da gost može vidjeti i aktualnije poruke. Nebitan detalj.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Ante, hvala sto si odvojio vremena.

Razumijem ja da nema na ovom prostoru novih portala ali kao lider ovaj portal nije u životu kao prvih godina a poslednjih 5 je globalni rast ogroman, generalno f1, a kod nas se bukvalno vidi pad aktivnosti.

Ante tih 8 komentara je suština. Pusti statistiku iza scene. Razumijem ja pogled iz tvoje perspektive, sve 5. Ali šta nas sa ove strane briga za 28k pogleda.

Pročitao sam te komentare još neki dan. Debilno do boli. A meni je Luka legenda u čijem suhom humoru uživam. Od mene samo podrška za taj trud koji ulažete kao ekipa. I to jednostavno treba ignorirati. A od kada je tebe briga za takve komentare? Ignorirati takve gluposti.

Slažem se, portal si očistio od smeca. Medjutim ja sam sugerirao da je to možda otišlo predaleko pa sada nema tvz “diversity”.

Ante to nije samo detalj, sada gost može citati čitav forum dok to do neki dan nije bilo moguće.
Ranije si ga držao zaključanim da bi “inspirisao” ljude da kreiraju profil. To je bio cilj.
Taj… kako ga ti zoveš detalj je prilično velika stvar. Sto ja podržavam.

***Da bude kristalno jasno: sva imena koja si nabrojao… ja njima apsolutno salutiram, mislim da tu nema mjesta za nesporazum. Uvijek dajem podrsku svima koji rade za ovaj portal.***

Ništa Ante, skinuo sam sa srca sto sam imao. Hvala. Idemo dalje!
No!

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Imam ja jednu prizemniju temu - naslovnica kaže da je Miami prošla utrka...
Sada je 4.5.2025 19:48 u Zagrebu.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡