Ako se dobro sjećam. Start s kašnjenjem manjim od 0.1 sekunde se smatra preranim startom jer fiziološki nije moguće imati bržu reakciju. Dakle ja bi rekao mi koji nismo u treningu, ako imamo 200-300ms da je to zapravo super.
Iznenadih sam sebe sa 165ms.
Zna ovo biti zarazno pravo. A fascinira me kako čovjek stekne "osjećaj" za ovako nešto, čim počne opetovano ponavljati neku radnju. Sad često reagiram za oko 200-230ms i osjetim kad sam izašao iz tog nekog spektra, pogotovo sa sporijom reakcijom.
Vettel-Ferrari je napisao/la: 13.02.2025., 20:11
Zna ovo biti zarazno pravo. A fascinira me kako čovjek stekne "osjećaj" za ovako nešto, čim počne opetovano ponavljati neku radnju. Sad često reagiram za oko 200-230ms i osjetim kad sam izašao iz tog nekog spektra, pogotovo sa sporijom reakcijom.
Baš ovo.
Znaš da si sporiji.
Ja sam još jednom danas išao "na prepad", 76ms.
Realno je (na reakciju) oko 200 i kusur u prosjeku, sa nekim peakom od 170-180.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Vettel-Ferrari šalje 20 eur, "Za 10. rođendan F1Puls-a, kad god bio ili će uskoro biti. Da se dugo još čitamo, raspravljamo i zabavljamo! Hvala za ovih 10 godina!"
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Vettel-Ferrari je napisao/la: 13.02.2025., 20:11
Reakcija na MX Master 3S mišu na bluetooth modu mi ne ide ispod 220-230ms, tako da ovo brzina reakcije "uveliko" može ovisiti o senzoru bežičnog miša i modu koji se koristi. A također na mobu nisam uspio ispod tog nekog intervala spustiti, ma da nisam puno ni pokušavao, nije mi fora tako.
U testu je sustav pregledavanja komentara bez refresha. Primjerice, ako čitate komentare na nekoj vijesti i u tom trenutku netko drugi doda novi komentar na tu vijest - on vam se mora prikazati bez da refreshate stranicu.