MotoGP
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ako vam je dosadno - zajedničko gledanje VN San Marina 2015., ja sam zaboravio o kojoj utrci je riječ, tako da će biti top

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Koji zadnji krug, koja utrka! Ljudi na stazi, show....
[youtube]https://youtu.be/UkAKN1I-784[/youtube]
[youtube]https://youtu.be/UkAKN1I-784[/youtube]
Sisu (fin.)
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
I u MotoGP neće faliti virutalnog utkrivanja, a bit će i uživo prijenos na SK1:
https://twitter.com/serceg/status/1242524179565608968
Nadam se da će svi ovi nabrojani vozači u tweetu i učestovati 

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Odgledao sam i ja do kraja. Izgleda da u MotoGP pobjeđuješ ako se prezivaš Marquez, bilo u sportu ili video igri.
Dosta poznatij i uspješniji Marquez se u ovoj utrci dosta mučio stići vodeće i nije uspio, čak je izgubio 2 mjesta, a u virtualnoj igri se čini dosta smireniji i manje agresivan nego na pravim motorima
Dosta poznatij i uspješniji Marquez se u ovoj utrci dosta mučio stići vodeće i nije uspio, čak je izgubio 2 mjesta, a u virtualnoj igri se čini dosta smireniji i manje agresivan nego na pravim motorima

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Pa bilo je 10 MotoGP igrača i nitko drugi.
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Zajedničko gledanje snimke!
Zagrijavanje za F1 poslije...
Zagrijavanje za F1 poslije...
Sisu (fin.)
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Liam Lawson
Procitah jutros na instagramu, Rosi na kraju sezone, zavrsava trkacku karijeru.
Nisam bas neki njegov fan, postujem ga ali nisam sad nesto vezan ali kad sam procitao to, osjecao sam se kao... ne znam koju pravu rijec da kazem. Naravno bila glupa prvoaprilska sala ali doktor je doktor. Nije dzabe najbolji svih vremena.
Nisam bas neki njegov fan, postujem ga ali nisam sad nesto vezan ali kad sam procitao to, osjecao sam se kao... ne znam koju pravu rijec da kazem. Naravno bila glupa prvoaprilska sala ali doktor je doktor. Nije dzabe najbolji svih vremena.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Jbga, moram se quotat
Skakao sam ispred ekrana, kao da nije u pitanju nešto što sam gledao prije 11 godina i znam ishod.
Međutim, jedan manevar koji me možda više oduševio od onog preticanja u zadnjem zavoju (a kojeg sam bio zaboravio) je na početku predzadnjeg kruga.
Na videu, koji nije baš neke kvalitete (ali se vidi ono što se treba vidjeti), je to na 1:43

Bila je to Doktorova 99. pobjeda, a on, Jorgovan i Stoner su imali po 106 bodova nakon trke.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Kakva borba i taj potez u zadnjem zavoju, maestralno
U to vrijeme nisam pratio MotoGP i propustio sam njegov vrhunac, neprirodno mi je gledati ovakvog Rossija, ovakve stvari mogu zamisliti samo od Marqueza
Sad se vraćamo još 23 godine unazad u Adelaide

Sad se vraćamo još 23 godine unazad u Adelaide

- Ferrari Maniac
- Formula 1
Još jedan klasik uživo!
PS Ovo mi je možda najbolja era MotoGP livreja - klasičan crveni dukac, crna repsolka, žuta camel yamaha, telefonica suzuki i kawasaki!
PS Ovo mi je možda najbolja era MotoGP livreja - klasičan crveni dukac, crna repsolka, žuta camel yamaha, telefonica suzuki i kawasaki!

Sisu (fin.)
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Odgledah u jednom dahu reprizu 500ccm trke iz 2000. sa Doningtona isjajnu borbu Robertsa (Suzuki), Rossija (Honda) i tada već veterana McWilliamsa (Aprilia).
Prva pobjeda Rossija, sjajnih zadnjih 5-6 krugova, a komentator me super nasmija sa: "Pogledajte kako skače McWillaims na toj Apriliji, skoro da je mogao uhvatiti Dunlopov most".

Prva pobjeda Rossija, sjajnih zadnjih 5-6 krugova, a komentator me super nasmija sa: "Pogledajte kako skače McWillaims na toj Apriliji, skoro da je mogao uhvatiti Dunlopov most".

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”