MotoGP 2024.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Aprilia očito sad računa na Martina, a ruku na srce, Vinales je jako nestabilan vozač. Na trenutke bude fantastičan, ali puno češće potone u teški prosjek. Više bi se trebali boriti da im Aleix ostane kao test vozač.
Što se tiče postave Tech3, na papiru izgleda vrlo solidno, ali pitanje je kako će se njih dvojica snaći na KTM-u. Nisam nešto optimističan, ali možda Maverick bar ulovi rekord pobjede s četiri različita motora. Miller i Fernandez su zasluženo dobili pedalu, Acosta je dodatno naglasio koliko su njih dvojica zapravo loši.
Što se tiče postave Tech3, na papiru izgleda vrlo solidno, ali pitanje je kako će se njih dvojica snaći na KTM-u. Nisam nešto optimističan, ali možda Maverick bar ulovi rekord pobjede s četiri različita motora. Miller i Fernandez su zasluženo dobili pedalu, Acosta je dodatno naglasio koliko su njih dvojica zapravo loši.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Zanimljivo, Mir izgleda ipak ostaje u Hondi:
https://www.motorsport.com/motogp/news/ ... /10624540/
Očekivao sam da će bježati glavom bez obzira s obzirom na to kako mu ide s Hondom, možda se opet udružiti s Briviom u Trackhouseu, ali čini se da ništa od toga.
https://www.motorsport.com/motogp/news/ ... /10624540/
Očekivao sam da će bježati glavom bez obzira s obzirom na to kako mu ide s Hondom, možda se opet udružiti s Briviom u Trackhouseu, ali čini se da ništa od toga.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: KMag, Seb
Bez potvrđen u Apriliji.
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Odlična vozačka kombinacija Aprilije dogodine. Uz dobar razvoj stroja, mogli bi ozbiljno zaprijetiti Ducatiju.
2025. još nije ni na vidiku, što se kaže, a već mi se čini da će biti itekako, itekako zanimljiva.

2025. još nije ni na vidiku, što se kaže, a već mi se čini da će biti itekako, itekako zanimljiva.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- croatic f1
- F1puls suradnik
Pokupili su najbolje što je ostalo od Ducatija, s time da je Bez tu malo upitan jer je trenutno jedino Morbidelli gori u poretku, ali bio je odličan lani pa definitivno ima potencijala. Vidjet ćemo tek kako će obojica izgledati na nečemu što nije Ducati.
Sad ostaje pitanje tko će se pridružiti Alexu i DiGiju u njihovim satelitskim Ducatijima (pretpostavljam da ostaju obojica), odnosno kome stiže Aldeguer, a tko će dobiti nekog trećeg. Također, još nije sigurno hoće li Pramac prijeći na Yamahu pa će i tu još biti svakakvih kombinacija. Rins još nije siguran za Yamahu, možda se Miller još negdje Ricciardovski ubaci, Joe Roberts bi trebao u Trackhouse... Ima tu još svega.
Sad ostaje pitanje tko će se pridružiti Alexu i DiGiju u njihovim satelitskim Ducatijima (pretpostavljam da ostaju obojica), odnosno kome stiže Aldeguer, a tko će dobiti nekog trećeg. Također, još nije sigurno hoće li Pramac prijeći na Yamahu pa će i tu još biti svakakvih kombinacija. Rins još nije siguran za Yamahu, možda se Miller još negdje Ricciardovski ubaci, Joe Roberts bi trebao u Trackhouse... Ima tu još svega.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- Grah0 Verified
- Formula 1
Sad šta ovo znači za šampionat?
Čak i da je Ducati planirao davati Martinu i najnovije dijelove i punu podršku, sada ne vidim bilo kakav razlog da to učine?
Koja će momčad imati punu podršku u narednoj sezoni, VR ili Gresini?
Čak i da je Ducati planirao davati Martinu i najnovije dijelove i punu podršku, sada ne vidim bilo kakav razlog da to učine?
Koja će momčad imati punu podršku u narednoj sezoni, VR ili Gresini?
- Grah0 Verified
- Formula 1
Volim Mamlaza k'o da mi je brat. Aleix je njega sjebao na početku kruga, a on je njega, a i sebe u toku kruga hahahahahahaha.
Čemu nervoza Aleixe?
Čemu nervoza Aleixe?
- Grah0 Verified
- Formula 1
E idi u pm.
- Grah0 Verified
- Formula 1
Pasica je kriva za sve 

- Grah0 Verified
- Formula 1
Pablo Nieto kaže da pregovaraju sa Ducatijem oko tvorničkih bajkova, ili će imati čak oba ili 1+1.
Morbidelli je opcija, ali i Fermin. Mislim da će od Fermina zavisiti hoće li imati oba tvornička bajka.
Morbidelli je opcija, ali i Fermin. Mislim da će od Fermina zavisiti hoće li imati oba tvornička bajka.
- Grah0 Verified
- Formula 1
Ružan pad. Tu je Rossi meni se čini '06 izletio i nakon toga je izjavio da se osjećao kao da su ga mlatili i šutali. Koliko da je god je ovaj "novi" Assen osakaćan i "bezbjedniji", toliko još uvijek i nema "sporog" mjesta za pad.
- Grah0 Verified
- Formula 1
Beštija nek se moli da ga Mamlaz ne stigne.