Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Pastor je napisao/la: 03.01.2023., 19:04
Je li ovo Toyotin kamion?
Da, tamo valjda 2010, Stefan preduzetnik iz Srbije, citaj muljator, je zamalo uspeo d udje u F1. Mislim d na kraju nije bilo dovoljno novca ali je plan bio da se kupi Toyota F1 tim koji je vec razvio bolid za sledecu sezonu ali su se onda jednostavno povukli. Prica bi bila nesto slicno kao Honda i Brawn GP, jer je navodno u tunelu maketa bolida pokazivala znatno bolje rezultate nego proslogodisnji bolid. Iz cele price mi je najvise zao sto je navodno, puno toga navodno je u mom postu, trebao da vozi Milos Pavlovic i valjda Nakadjima ako me pamcenje dobro sluzi. Milos je po meni jedan od onih koji nazalost nisu dobili nikad pravu priliku pre svega zbog para, a do danas ostaje jedini sa ovih prostora sa super licencom.
Nakajima je mislim čak i potpisao ugovor, dok je za drugo vozačko mjesto momčad vrebala Villeneuvea. Pastor Maldonado se isto navodio kao mogući treći vozač.
Za Pavlovića mi nije poznato, ali čini mi se da je on bio u nekakvim kombinacijama s USF1, ali pitanje je koliko je to bilo ozbiljno.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.