Ocon potpisao trogodišnji ugovor sa Alpineom!

Izdvojeno

josip123

Prije 3 godina 2 min 14 komentara

Esteban Ocon potpisao je novi ugovor s Alpineom s kojima ostaje do 2024. godine. Momčad je ovu vijest upravo objavila na svojemu Twitter profilu. 

Uoči Oconove domaće utrke, Velike nagrade Francuske u Le Castelletu, Alpine je najavio da će zadržati Francuza u svojoj momčadi još tri sezone nakon 2021. godine, potpisujući produljenje ugovora do 2024 godine.

U svojoj najavi Alpine je izjavio kako novi ugovor “naglašava vjerovanje momčadi u Francuza kao zvijezdu sporta i njegovu predanost dugoročnom cilju uspjeha sa momčadi Alpine”.

”Oduševljen sam što ću nastaviti s Alpineom i nakon ove godine i fantastičan je osjećaj osigurati svoju budućnost”, rekao je Ocon.

”Napredujemo otkako sam se pridružio momčadi i želim nastaviti to putovanje i dalje. Pred nama su veliki izazovi, posebno s novim pravilima iduće sezone. Siguran sam da možemo ciljeve postići radeći vrijedno zajedno”, dodao je Ocon.

Izvršni direktor Alpinea Laurent Rossi dodao je:

”Ponosni smo što smo zadržali Estebana. Od povratka u momčad 2020. godine, Esteban je dobio samopouzdanje dajući stalno dobre rezultate i pomažući u razvoju bolida.”

”On je za nas sada velika prednost, a također ide prema naprijed jer se suočavamo s izazovom novih pravila. Imamo puno povjerenje u Estebana da pomogne podići momčad i brend na sljedeću razinu”, dodao je Rossi.


Odgovor

14 komentara

  1. Charles Leclerc
    Emin1 Prikaži

    R.I.P Gasly



    3
    1

    2
  2. Alfa Romeo
    limitmaker1 Donator Prikaži

    …što znači da su fernanda doveli zbog?..ma nije valjda zbog sponzora čitaj para?…ne morate prozivati torquemadu sam će mi jezik otpasti zbog blasfemije…



    3
    1

    2
    • Mick Schumacher
      Ante Maras novinar Prikaži

      On također donosi iskustvo ključno za razvoj bolida, pogotovo bitno promjenom pravila



      6
      6

      0
    • Alpine
      Alpine Prikaži

      Fernando je potpisao 2+1, što znači prva je pripremna, drugu će vidjeti da li će mu isporučiti ono što su mu obećali, a treće godine će biti ili neće biti, ako će biti još on u formi, a Alpine bolid koji će se moći boriti redovno za podije i pobjede, onda će biti i ta treća, oproštajna.



      7
      6

      1
  3. Alpine
    Alpine Prikaži

    Drago mi je da Ocon ostaje, pratio sam ga još od vremena kad nije bio ništa lošiji od Verstappena, dapače, osvojio je ispred njega prvenstvo, a mlad je, bude još brži i brži.
    A sad je sve na Alpineu, imaju 3 godine da naprave bolid, sad su pravila i budgeti za sve isti, ili jesu za što, ili nisu, vidjet ćemo.



    3
    0

    3

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.