Predstavljanje vozača za F1puls turnir: Red Bull, Ferrari, Mercedes

Izdvojeno

Pulsmedia portal

Prije 4 godina 4 min 6 komentara

Kako bismo gledateljima približili glavne aktere našeg prvog esport turnira, upoznat ćemo vas u kratkim crtama sa svakim igračem. Nakon Williamsa, Haasa i Alfe Romeo, AlphaTaurija i Renaulta, McLarena i Racing Pointa – danas zatvaramo grid s vozačima koji će braniti boje Red Bulla, Ferrarija i Mercedesa!

Prva utrka vozi se ove nedjelje (8.11.) u 15 sati s prijenosom uživo na F1puls portalu.

Red Bull

[39] RazoR

Igrač: RazoR
Trkaći broj: 39
Lokacija: Vladičin Han, Srbija
Godine: 25

25-godišnji RazoR je fan Ayrtona Senne, a od aktivnih vozača i ekipa navija za Ricciarda i Vettela, odnosno Ferrari i Renault. Skroman je oko predviđanja i kaže da predviđa rezultat izvan top 10. U jednom krugu nije toliko impresivan, ali je uvijek spretniji u uvjetima utrke. Ovisno o protivniku može se i agresivnije braniti, a u svemu tome se uvijek trudi izbjeći oštećenja na bolidu. Svjestan je da nije blizu određenim vozačima u Adria regiji, ali se voli utrkivati.

[88] Meks

Igrač: Meks
Trkaći broj: 88
Lokacija: Daruvar, Hrvatska
Godine: 32

Meks je izbjegavao sva novinarska pitanja o stilu vožnje i slabijim stranama, ali si predviđa top 5 finiš na turniru. Njegova vremena s kojima se prijavio u turnir svjedoče kako je takvo predviđanje sasvim realno. On govori na stazi, a ne izvan nje. Kao najdražeg vozača izdvaja Michaela Schumachera, a od aktivnih navija za Kimija Raikkonena. I on je jedan od onih koji su rano ostarili jer navija za Ferrari.

Ferrari

[28] Almighty

Igrač: Almighty
Trkaći broj: 28
Lokacija: Slovenija
Godine: 25

Iz Slovenije nam dolazi jedan od favorita za top 5 na kraju turnira (i sam sebi skromno predviđa 5. poziciju) – veliki navijač Ferrarija, pogotovo ako je u kombinaciji s Nijemcem, bilo da je Schumacher ili Vettel. Preferira jedan brzi krug nego utrku, a kao jače strane ističe pretjecanja i agresivnost.

[37] FrankyPi

Igrač: FrankyPi
Trkaći broj: 37
Lokacija: Solin, Hrvatska
Godine: 21

Ferrarijevu postavu upotpunit će drugi Solinjanin na turniru – jedan od aktera najpopularnije bitke iz prošle sezone Adria lige [link]. Frane je uvijek pri vrhu, a i sam je toga svjestan jer je najavio da će biti među najbolja dva vozača na kraju turnira. No, samo je pet utrka i sve je moguće pa tako jedan sudar i DNF može preokrenuti sve. Franky ima 21 godinu, navijao je za Alonsa i Schumachera, a od aktualnih vozača su mu dragi Verstappen, Ricciardo i Leclerc. Za sebe kaže da je oštar u utrci, ali uvijek oprezan u pretjecanjima i u obrani. Više voli kišu nego suho, a u tome mu pomaže 10 godina star polufunkcionalan kontroler.

Mercedes

[47] ifilipic17

Igrač: ifilipic17
Trkaći broj: 47
Lokacija: Hrvatska (ali rubno)
Godine: 23

Najgori neprijatelj organizatora ovog turnira se, na žalost svih koji su to pitali u zadnjih mjesec dana, ipak prijavio. Filipić je esport verzija Lewisa Hamiltona, pa shodno tome sam brani boje Mercedesa. Apsolurni je favorit za osvajanje naslova, ali na njegov loš dan postoje vozači koji ga mogu izazvati (priča se da su FrankyPi, Meks i xEmperor uoči turnira proveli stotine sati u simulatoru vježbajući), a svi polažu nade da se turnir sastoji od samo 5 utrka i tu se baš sve može dogoditi.

Filipić kaže da mu je najdraži vozač ikad Sebastian Vettel, a trenutno navija za Maxa Verstappena. Najdraža ekipa mu je Red Bull, a u igri mu najveći izazov predstavljaju kazne, odnosno dodatne sekunde koje igra dijeli kad se učestalo prelazi preko granica staze sa sva četiri kotača. Sebi predviđa jednu od top 3 pozicije.



Odgovor

6 komentara

  1. Mercedes
    Har Kl Donator Prikaži

    Šta je ovo? Toto Wolff je toliko samouvjeren u “Hamiltona” da je “Bottasa” poslao na rally?

    Sretno svim učesnicima :thumbs:



    6
    5

    1
  2. lokolokoloko Prikaži

    Može li se znati s čim vozi FrankyPi?


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.