Mehaničar Racing Pointa pretrpio samo lakše ozljede

Izdvojeno

Ivan Barin-Turica

Prije 4 godina 2 min 3 komentara

Mehaničar Racing Pointa kojeg je Lance Stroll udario prilikom ulaska u boks za vrijeme utrke u Imoli prošao je tek s lakšim ozljedama.

Iz momčadi Racing Pointa izvijestili su kako je s mehaničarem sve u redu te da je prošao s tek nekoliko ogrebotina.

22-godišnji Stroll ispričao se unesrećenom te izjavio:

„Na posljednjem odlasku u boks imao sam jako hladne kočnice i nisam se uspio zaustaviti unutar označenih granica. Zaista mi je drago čuti da je s njim sve u redu, to je najvažnije.“

LANCE STROLL

Stroll neće po dobrom pamtiti ovogodišnju VN Emilia-Romagne. Na samom početku sudario se s Estebanom Oconom te je već na kraju prvog kruga morao u boks, nakon čega je pao na sam kraj poretka. Na kraju je završio tek na 13. poziciji.

„Ovo je bio stvarno težak dan. Kontakt s Estebanom napravio mi je značajnu štetu na prednjem krilu zbog čega sam odmah morao u boks. Prešli smo na tvrde gume, ali znali smo da će biti teško išta nadoknaditi. Šteta, jer na početku sam se probio za nekoliko mjesta.“

LANCE STROLL

Stroll je tako ostao na 11. mjestu ukupnog poretka vozača s 57 bodova. Njegov momčadski kolega Sergio Perez šestim je mjestom ipak uspio priskrbiti ponešto bodova za momčad Racing Pointa, koja se sada nalazi na diobi četvrtog mjesta s McLarenom.


Odgovor

3 komentara

  1. Felipe Massa
    Braziliscanec Masa Prikaži

    Dogodila se nesreća gdje se netko zbilja mogao grdo ozlijediti, ali čim sam vidio snimku pomislio sam kako tip pretjeruje. Bacio se na pod uz ekstra dramaturški efekt, još poslije šepao kao da su mu dani odbrojani. Kaj je htio iznuditi prekršaj?



    2
    -6

    8

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.