Red Bull polaže nade u Renaultove nadogradnje za Španjolsku i Kanadu

Izdvojeno

Crankshaft

Prije 7 godina 1 min 7 komentara

Momčad Red Bull Racinga, koja je pomalo neugodno iznenadila na otvaranju sezone u Melbourneu, nade u bolji nastavak sezone polaže i u svog partnera, francuskog dobavljača pogonskih jedinica koje su u RB13 brendirane kao TAG Heuer.

Njihov vozač Max Verstappen je u kvalifikacijama za VN Australije za najbržim vozačem imao zaostatak veći od jedne sekunde, a utrku je završio na petom mjestu (istom onom s kojeg je startao) s pola minute zaostatka za pobjednikom. Iako su potrebna poboljšanja na Red Bullovom bolidu, motorsportski savjetnik Helmut Marko željno iščekuje Renaultove nadogradnje. Prva manja bi trebala biti spremna za VN Španjolske, a druga veća za VN Kanade.

“Puno je posla. S naše strane, ali i Renaultove. Montreal će biti njihov najveći pomak. Nešto manje dolazi u Barceloni, ali razuman korak će biti u Montrealu”, rekao je Marko.

Na pitanje hoće li to njegovu momčad pomaknuti prema vrhu, Marko dodaje:

“Nadamo se, ako mi dramatično poboljšamo svoju šasiju. Naši inženjeri misle tako, a i simulacije kažu isto to.”


Odgovor

7 komentara

  1. Sebastian Vettel 5
    Vettel-Ferrari Donator Prikaži

    Sve mi je manje jasan ovaj njihov naziv motora TAG Heuer. Kao da se tad išlo na to samo iz prkosa prema Renaultu i McLarenu kojem su ga i oteli. Sad se sve nade polažu opet u Renault, a taj prkos im se pomalo odbija od glavu izgleda.


    0
    0

    0
  2. Blue Flag
    Viper Prikaži

    Pa nek se tuže TAG Heuer-u a ne Renaultu ;)


    0
    0

    0
  3. Mclaren
    KERS Prikaži

    Kolike price i rijeci potrosene na te “motore”..pojednotsvaiti, pojeftiniti i prije svega poglasniti mozda se sta dobro i izrodi.


    0
    0

    0
    • Fernando Alonso
      r.u.m. Prikaži

      Ja isto to mislim,pre komplicirani motori nemjojte me krivo shvatiti ne umanjujem pobjede Mercedesa ali čini mi se da ima previše odustajanja za jednu moernu F1 gdje je dozvoljeno 4 motora za cijelu sezonu.
      npr.Renault i Honda imaju probleme da ne govorimo Honda a kako će uči novi dobavljač kada to vidi da ti treba 4 godine razvijanja da dođeš u rang s najboljima a i to nije garancija.


      0
      0

      0
  4. Fernando Alonso
    r.u.m. Prikaži

    Žalosno je da jedna tako jaka ekipa več otpisuje sljedeče 3 ili 4 utrke jer čeka neka poboljšanja a da ne govorim o Meklarenu koji več otpisuje 3 godinu zaredom ej godinu, žalosno,šta nebi bilo bolje da se i oni bore barem za 4, 5 ,6 mjesta a ne 2 kruga zaostatka.


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.