Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sve tekućice 18.01.2022., 19:54

Ante Vetma

F1puls glavni urednik

Aston Martin je upravo objavio da će im se Dan Fallows pridružiti 2. travnja 2022. godine. Podsjetimo, Fallows je bivši zaposlenik Red Bulla zbog kojeg su dvije ekipe bile na sudu, s obzirom da matična ekipa nije bila oduševljena idejom brzog prelaska svog bivšeg zaposlenika.

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

8 komentara

 1. Bernie Ecclestone Dani Donator Prikaži

  Da li je postignut dogovor ili je riješeno sudski?  1

  0
 2. Realno po vijestima se čini da je AM najviše uložio u osoblje i tehnološki centar. Mislim da će pravo čudo biti ako ne budu u uskoj borbi za naslov kroz koju sezonu.  1

  0