Mobilni operateri

💻 📱 Internet, mobilna tehnologija, IT, hardver/softver....

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Čije usluge koristite kad su u pitanju mobilni operateri? Moram priznati da mi je Tele2 u posljednje vrijeme počeo fino ići na živce. Najprije više neograničeno nije neograničeno, a osim toga brzina je u određeno doba dana postala tragična. To se još do prije par mjeseci znalo držati >60-70 Mbps, što mi je i više nego dovoljno. Sad to zna pasti na 10-15 što je ipak ponekad problem.

Najgore je što ne vidim nikakvu alternativu... A1 ne bih više ni u bunilu, T-com me isto nije oduševio još prije desetak godina kad sam bio s njima... Kakva su iskustva?

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Nekidan slikano, Zagreb, tele2 pokućni, yeba im on mater. Znači nemoguće, i tako svaku večer cca od 7 do 9. Testirao sam i A1 i dosta je brži, ne avion, ali sasvim pristojan. [ link do slike ]

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Tele2 sam uzea na probu, preko dana je bilo odlicno, poslija 19h komicno... Godinu i nesto sam na A1 homebxu i poprilicno sam zadovoljan, navecer kada je navala, brzina poprilicno dobra jer mi je tada i od velike vaznosti jer se gleda sadrzaj IPTVa...
Ako ne ubace nekih min 200tinjak GB prometa u neki OK pakett, uzet cu jos jedan SIM od sluzbenog telefona (Telia) i doplatit si flat pa nek svi idu u......
Fino Alla Fine

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Tele2 ekipna tarifa.
Nas četvoricu izađe račun cca 130 kuna mjesečno, poruke i pozivi besplatno, Internet neograničen, nakon što se potroši mislim 4GB u jednom danu mora se poslati poruka Nastavi, što bude jako dosadno zato jer se to dogodi točno u prijenosu F1.
Slikano sada, Split. [ link do slike ]

Poslano sa mog YAL-L21 koristeći Tapatalk

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Potroši 5gb ujutro prije utrke pa onda pošalji nabrzaka 10 poruka NASTAVI odjednom. :) imaju bug pa će ti napuniti 20 GB i onda gledaš u miru...

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Tele2 koristim na mobilnim telefonu , i takoder sam sve manje zadovoljan s njima.

A1 Homebox za internet doma , i sa njima sam dosta zadovoljan za sada. Tj sa brzinom sam donekle zadovoljan.
Jer kada sam uzimao nije postojao nikakav Flat paket , nego 100+100 GB i to je dosta jadno.
Danas neznam dali nude Flat opciju.
slikaslika slika

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Zar nema ovaj tele2 pokucni internet prvih 200GB je brzi net,pa kad potrosis ide sporije,mislim da su to uveli prije koji mjesec,bezobrazluk.
Engine mode 11!
Position 5!

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Da, mislim da se Tele2 malo preračunao s tim neograničenim i sad kad su preopteretili mrežu onda smanjuju limite. Odnosno, Telemach ili kako se već zovu sad. Meni je 200 GB jednostavno premalo za cijeli mjesec. :neznam:

limitmaker1 Verified
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
...T-Com od firme...od početka sam (prepaid) s njima...pa sam imao privatni broj pa sad na firmu..što se tiče privatnog iskustva i firme nije isto...na firmu je sve 5 i kad ih zoveš s problemom odmah se jave , iako mogu reći da problema nemam...net radi i svako malo su neki dodatni Gb...(koje ionako ne potrošim jer imamo u paketu vpn 20Gb 'serijski')...kad sam bio privatni bilo je nelogičnosti ali ono što sam uvidio je da te žele zadržati pod svaku cijenu, nude se opcije koje su 'nemoguće' inače i poklanjaju se opcije....u inozemstvu uvijek radi ...

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 4 god 11 mj
Navija za: Max Verstappen
A1 presao sa telca zbog tih idiotskih 200 gb i cak mi je brzi a1 165 down 45 upload..
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Na mobitelu imam tele 2. I ja sam sve manje zadovoljan njima. naime nedavno su ukinuli opciju konferencijskih poziva. Bez upozorenja . Pa makar ti imao obiteljsku tarifu ili poslovnu. Na kraju sada svi pričamo preko vibera. U kući imam t-com optiku 200 Mbps i s njima sam prilično zadovoljan.
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
Imam i ja tele2 , i zadnje vrijeme mi isto lagano zivac dizu.
Prvo imaju neke promocije koje su samo za nove korisnike. Sta znaci da dugogodisnje korisnika , kome istekne ugovor lagano samar u facu. Nista neces dobiti.

Drugo internet , sve cesce , sam od sebe nestane i nema ga nekad duze nekad krace.
slikaslika slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 2 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Prije nekoliko mjeseci, kolege su me uvjeravale kako je Tele2 postao totalno smeće..... nisam im vjerovao.....
Ali zadnjih par tjedana, na Tele2, na mobu, net mi toliko šteka da to nije za vjerovat'...... imam neku Malu tarifu.... i ne plaćam je puno, ali pomalo postaje apsolutna beskorisna što se tiče interneta, npr. viber i slično..... :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

EDIT: koristim Huawei, ne znam je li to može imati veze sa štekanjem neta na mobu, budući da je Huawei već pomalo down, low profile?
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

1883
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
pigmalion je napisao/la: 16.02.2021., 20:07 EDIT: koristim Huawei, ne znam je li to može imati veze sa štekanjem neta na mobu, budući da je Huawei već pomalo down, low profil?
Koji imas Huawei i na sto konkretno aludiras ovom recenicom?

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 2 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
1883 je napisao/la: 17.02.2021., 21:16
pigmalion je napisao/la: 16.02.2021., 20:07 EDIT: koristim Huawei, ne znam je li to može imati veze sa štekanjem neta na mobu, budući da je Huawei već pomalo down, low profil?
Koji imas Huawei i na sto konkretno aludiras ovom recenicom?
Imam PRAstari i slabi Y5, i nedavno sam preko Linksa 'tio uzet' Y7 ( isto stari mob, ali jači..... niti trebam neki bolji mob, nego da uštedim kod kupovine).
Onda su rekli da imaju samo izložbene.... i da su u biti "rabljeni"...... i onda me lik nagovori na Huawei P40 lite, ono full jači mob, a cijena kao za Y7....... i rekoh, može......sve OK..... i kada je stigao u lokalnu poslovnicu, lik mi kaže da ne mogu na Google Play trgovinu, Gmail,..... i tome slično.

I onda stativa..... f*** the Huawei...... štedim za Xiaomi.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ma to sa Huaweiem ti je američka politika. Zabranjeno svim njihovim kompanijama da posluju sa Huaweiem. Ali daleko da je Huawei u padu. I dalje su to odlični mobiteli. Možda bi do sada prešli i Samsung da nije bilo ovog američkog bojkota...
Ima Huawei finu alternativu za sve od Googlea. A ako ti nešto baš fali može se i to riješiti. Samo ne dolazi oficijalno, ali sve se može.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
pigmalion je napisao/la: 16.02.2021., 20:07 Prije nekoliko mjeseci, kolege su me uvjeravale kako je Tele2 postao totalno smeće..... nisam im vjerovao.....
Ali zadnjih par tjedana, na Tele2, na mobu, net mi toliko šteka da to nije za vjerovat'...... imam neku Malu tarifu.... i ne plaćam je puno, ali pomalo postaje apsolutna beskorisna što se tiče interneta, npr. viber i slično..... :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Imam Tele 2 10 godina. Jako su čudni.
Tamo gdje nitko nema signal Tele 2 ima puni, tamo gdje svi imaju puni Tele 2 ga jedva ima ili nema uopće. Brzina interneta u centru grada je oko 10-20mbit, čim sam malo van grada internet leti na 70. Imam tarifu onu gdje sve neograničeno, 170 kn. Dosta, ali bez ugovorne obveze što mi je inače jako bitno jer stvarno imam loša iskustva sa svim mrežama. Npr. pokucni internet smo uspili potrefit tek nakon nekoliko godina natezanja sa Tcom i Optima dok nismo prešli na A1 s kojim zaista nemam nikakvih problema.

Strah me prelazit na drugu mrežu jer su dobre šanse da bude još gore.
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Korisnici A1 pokućnog interneta. Imate li brži internet ovih dana? Evo dođem doma, stari kaže da su ga zvali da je povećana brzina i dodano par programa na tv-u.
Brzina interneta mi je bila 70 mbit/s sada je blizu 150. :dance:

Nisam u toku što se dogodilo, ali pretpostavljam da je bilo dosta gnjevnih ljudi zbog ukidanja Sport Kluba, N1 itd.?

Na mobu imam telemach iliti po starom Tele2, nekako su se i oni popravili po brzini sa 20 na 90, signal mi se isto čini bolji na mjestima gdje ga je jedva bilo.

Čudno, ali dobro, neću prigovarati.
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
Ja koristim A1 , ali brzina ista kao i do sada :(
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Sve bolje od boljeg kod Tele2, odnosno Telemacha.
Sad se više ne vidi koliko je GB preostalo u danu. SMS poruka "Stanje" ne daje više tu informaciju, a podrška kaže da bih trebao nazvati korisničku podršku da ih pitam koliko još imam GB. Napisat ću pismeni zahtjev na pergamentu i donijeti im u centar, možda je to iduća metoda. Idioti.

Neću ni spominjati da sam nekidan uzeo treću karticu u Telemachu za mobilni internet i u poslovnici kažu da će biti aktivna za 45 minuta, a aktivirala se za 4 dana. Par poziva korisničkoj službi, oni zbunjeni, ne znaju kako se zovu, šalju zahtev "na više instance", kao da sam tražio premještanje odašiljača, a ne rutinsku aktivaciju novog broja.

Ovi su na rubu da ih pozdravim i nosim tri skupa računa drugom operateru... Samo je pitanje - kome... :facepalm:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡