Kulinarstvo
Postano: 25.01.2016., 11:37
Pošto je bila ova tema na GP1 nek bude i ovdje.
Evo nedavno otkrio da kiselo vrhnje ide puno bolje od jogurta s burekom od mesa.
I to da kad se krumpir prži da se stavi u slanu vodi kako pi se odvojio višak škroba koji tijekom prženja posmeđi tvoreći kancerogeni organski spoj.
Preporuka: Probajte knedle sa sirom u umaku od kiselog vrhnja+ još možete na to prelit prženi luk. Odlična slavonska stvar. Jedem to od kad znam za sebe.
Evo nedavno otkrio da kiselo vrhnje ide puno bolje od jogurta s burekom od mesa.
I to da kad se krumpir prži da se stavi u slanu vodi kako pi se odvojio višak škroba koji tijekom prženja posmeđi tvoreći kancerogeni organski spoj.
Preporuka: Probajte knedle sa sirom u umaku od kiselog vrhnja+ još možete na to prelit prženi luk. Odlična slavonska stvar. Jedem to od kad znam za sebe.