Dragi naši, evo kako vrijeme teče - sve nas je više na F1pulsu i sada je hosting malo zakašljao jučer i danas. Ja sam u kontaktu sa host firmom i radimo zajedno da se sve riješi što je prije moguće. Ako vam se ponovi, probajte refresh kroz koju minutu dok ne riješimo za konačno. Isprike svima!
Evo meni se javljaju problemi sa logiranjem. Također ne vidim zadnje postove dok se ne ulogiram. Isto tako i kad se uspijem ulogirat, čim kliknem na naslovnicu, opet me izbaci...
Pročistit ću cache, probaj opet kroz par minuta. Korisnici koji nisu ulogirani neće vidjeti zadnjih par postova, njima će se stranica osvježavati svako nekoliko minuta (znači ne real-time na svaki refresh u browseru), mjere štednje.
Samo mala obavijest. Ograničili smo broj smajlija po jednoj poruci, pa ih sada možete staviti maksimalno 5. Čisto iz razloga da se ne pravi cirkus s njima.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
Nova obavijest - naš drug Vedran Kristić aka Crankshaft više nije urednik portala. Dobio čovjek novi posao i sad ga život vodi u druge obaveze. Otkad je došao na portal je napisao 650 članaka, a meni je uvijek bio od pomoći u podne i u ponoć. Vedran je ljudina i nadam se da će mu nekad nešto trebat od mene pa da s guštom pomognem.
Radilica je to....
Hvala na dosadašnjem radu i trudu Vedrane.
Sretno
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Hvala svima Svakako ćemo se čitati u komentarima i na forumu. Ne napuštam lijepu našu, zeko, već mi se otvorila prilika koja automatski negira ovo ovdje, dakle ili jedno ili drugo, dosta specifična stvar, da ne idem sad u detalje