Formula 2

WEC, WRC, Indy...

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg

Ne sviđa mi se što opet imamo istu livreju u različitim momčadima. Lani su bila tri Red Bulla u dvije momčadi, sad imamo četiri u tri momčadi :dafuq: F2 bi trebala nekako regulirati to.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Meni ne smeta. A bude i vozača koji koriste kombinezone drugačijih boja. Na primjer Hauger je lani u F3 vozio u Premi, u standardnim Preminim bojama, a u Red Bullovom kombinezonu. Čini mi se da je u F2 tako neko vozio u Renaultovom kombinezonu. A sjećam se da je Shwartzman vozio za Premu sa bolidom u plavoj boji. To je već standard u nižim serijama.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kombinezoni su drugo, to mi ne bi smetalo da cijela akademija ima isti, ali baš da cijeli bolidi u tri različite momčadi imaju praktički istu livreju, to mi nema nikakvog smisla i nepotrebno je zbunjujuće.

F3 ne pratim, ali koliko znam, oni imaju po tri bolida i svi su iste livreje. Što se mene tiče, ne moraju ni biti iste livreje unutar momčadi (iako bi bilo poželjno da bar malo liče), ali baš da su iste livreje u različitim momčadima mi je glupo :neznam:

Krstas
Formula 1
Formula 1
Zavrsen trening. Jedva sam nasao link za gledanje.
Kvalifikacije u 17 i 25.

slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
Gejmer rastura. :mrgreen:

Krstas
Formula 1
Formula 1
Rezultati kvalifikacija.
Sutra trka u 17 i 40.

slika

Krstas
Formula 1
Formula 1
Nisam gledao kvalifikacija jer sam bio na poslu. Jos je rano za poredjenje i gledanje ko je dje.
Hauger 14ti mislim. Skoro sekund razlike. Duan me iznenadio. Sardzant takodje. Pouser kandidat za naslov. Vips takodje. Moj Lijam ok. Ocekivao sam bolju poziciju ali ovo je idealno za trke 1 i 2.
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Za nekoliko trenutaka počinje sprint utrka, evo startnog grida:

slika

Nisam gledao kvale, ali po rezultatima Doohan svakako ugodno iznenađenje (iznenađenje da je baš na PP-u, da ima potencijala za dobre rezultate smo vidjeli već na kraju prošle sezone), Hauger i Vesti među neugodnima, ali debitanti su, tako da stignu još popraviti dojam.

Krstas
Formula 1
Formula 1
🥳🥳🥳🥳🥳🥳
slika

Krstas
Formula 1
Formula 1
Startni poredak
Trka u 11 i 40
slika

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Bome ludo u Formuli dva..kotaci lete po pit stopu, auta s tri kotaca! Sudci dosta strogi! Sto je jako dobro!
Engine mode 11!
Position 5!

Krstas
Formula 1
Formula 1
Kakva ce zavrsnica biti
slika

Krstas
Formula 1
Formula 1
Lakse se dise 😅
slika

Krstas
Formula 1
Formula 1
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
Ne znam je li neko upratio jučer na onoj prvoj utrci. Bio je SC ili VSC. Ja i brat gledamo. Onaj jedan dvojici redara daje znak da istrče na stazu da pokupe dijelove. I jedan je mršav drugi debel. I govori brat vidi ovoga kako je debel. Kad liku spadoše pantale dok se vraćao. Pukli smo od smijeha. :rofl:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Šteta za Vipsa, ovo bi definitivno bila njegova pobjeda da nije bilo problema s promjenom guma, vidi se po ovom povratku do P3 koliko je bio brz. Žao mi je i Doohana, zbog sitnog kontakta upropašten potencijalni top rezultat. U F3 mu je trebala sezona da se privikne na bolid, a F2 mu je očito odmah sjela, to se vidjelo već kad je uskočio na zadnjim vikendima prošle sezone, a i sad izgleda kao najbolji rookie.

Od Haugera se puno više očekivalo, nije ni on bio rookie prvak u F3, ali je ipak bio prvak prošle sezone i vozi za Premu. U drugoj utrci je ostao bez plasmana nakon incidenta u boksu, ali ni dotad čini mi se da nije pokazao ništa naročito.

Pourchaire mora osvojiti ove sezone želi li ikakvu šansu za F1, znamo svi da već u drugoj sezoni u F2 vozač postaje "star", ali on je stvarno dosta mlad (moguće da je još uvijek najmlađi u F2) i slovi za jednog od trenutno najvećih talenata u juniorskim kategorijama.

Krstas
Formula 1
Formula 1
Kako vidim bice ovo duel Lijama i Tea za naslov.

Hauger. Puno se ocekuje od njega. Prosle godine konkurencija u F3 je bila nikakva. Lagano je osvojio.

Ali pogledaj, na kojim pozicijama su zavrsili svi ti vozaci iz F3 koji su dosle ove sezone u F2?
Samo je Sargant uzeo poene. Ako se ne varam.
Prosle godine, kada su dosli novajlije iz F3, Lijam pobjedio, na prvoj trci, Piasti takodje pobjedio na trecoj. Poslije prvog trkackog vikenda, u top10, bili su mislim 7,8 Ruki vozaca iz F3 u F2. Ove godine samo Sargant.

Sta ti to govori. Jos ove godine konkurencija dosta slaba. Nema Zhoua, nema Piastrija, Tiktuma, Svarcmana.

Hauger ce uzimati poene, bice i na podijumu, mozda ce pobjediti, ali nije top klasa vozac. Nije mega talenat.
slika

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Iwasa mi je bio dobar na zadnjoj utrci dobro se probijao u poretku, ali ocekujem da Lawson uzme prvenstvo! I AT sjedalo za iducu sezonu!
Engine mode 11!
Position 5!

Krstas
Formula 1
Formula 1
Maloprije nesto gledam i vidim da je test i rezervni vozac AT ove sezone. I vozice na treninzima ove sezone. Sve mi se cini da je priprema za 2023. Zato je bitna ova sezona, da bude na vrhu.

A Teo Puser ne znam dje ce on. Dje bi mogao. Kao Sauberov vozac akademije, u AR nema mjesta. Ako ode Alonso, tu je Piasti, jedino Vilijams ostaje. Mada i tu je klimavo.
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡