IT svijet, vijesti, pitanja itd.

💻 📱 Internet, mobilna tehnologija, IT, hardver/softver....

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
Moj Pro se već oko dvije godine glasa kao usisavač , iritirajuće , ali još nije crko :mrgreen:

Što se joysticka tiče , isto trebaš pratiti akcije , ako se mogu strpiti :D Bili su prije nekih 2-3 tjedna akcije "Days of play" i joystici u raznim bojama su koštali 40 eura...

A za opciju Share Play nisam siguran , ali mislim da barem jedan account mora imati PS+ kako bi se mogli zamijeniti joystici i treba imati solidnu brzinu interneta (Ne znam misliš li na tu opciju ili neku drugu).
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Ma svi PS4 su bučni, moj se nekad čuje kao da mi avion polijeće iz sobe.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Želim kupiti Nintendo Switch već duže vremena, jer obožavam njihove ekskluzive poput Pokemona i Zelde. Ima li tko kakva iskustva?
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Probao ga. Ne znam, meni je nekako prevelik za handheld mode ali kao konzola je čist ok. Minus mu je loša baterija. Ako već budeš kupovao, pričekaj do 10tog mjeseca jer izlazi nova revizija. Ista cijena, dva sata duža baterija.

Widowmaker
Karting
Karting
S nama već: 8 god 10 mj
Navija za: Mclaren
F12000 je napisao/la: 21.07.2019., 13:56 Želim kupiti Nintendo Switch već duže vremena, jer obožavam njihove ekskluzive poput Pokemona i Zelde. Ima li tko kakva iskustva?
Ako imaš iole pristojan PC postoji emulator za Wii U koji se zove Cemu. Zelda Breath of Wild postoji i za Wii U i ima možda 5% lošiju grafiku nego verzija za Switch i na Cemu emulatoru radi odlično.
Ako budeš htio mogu ti na PM poslati šta i kako. Naravno poželjno je imati i neki kontroler, najbolje Xbox ili neku kopiju istog. Može se igrati i na tastaturi ali nije to to.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Također i ja probao od prijatelja i igrao Zeldu BotW najviše i dobar je, ali meni preskupa igračka za odigrati par ekskluziva koje me zanimaju, pogotovo jer igre vremenom ne gube skoro nikako cijenu.

I da, mana mu je baterija, tako da bih ti i ja preporučio da pričekaš verziju s jačom baterijom, ako možeš čekati :)

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Hvala na feedbacku, imam dobar PC i kontroler koji koristim za PS1 emulator :mrgreen:

A što se tiče Switcha, dosadilo mi je Pokemone igrati na PC i mobilnim emulatorima :P pa se možda ipak na kraju odlučim na kupnju, ako se uspijem stripiti oko Božića kad su dobre ponude i paketi s par igara.
slika

Anonimus4138
GP3
GP3
S nama već: 7 god 5 mj
Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Zna li itko kako na android TV-u napravit da F1 TV radi,ili im aplikacija jos nije podržana za TV? Mislim radi preko browsera od TV-a,ali ocu aplikaciju!

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda

Anonimus4138
GP3
GP3
S nama već: 7 god 5 mj
Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
PS Store ima ljetnu rasprodaju do 30.8!!! Neke igre i do 70% navalite ljudi!!!

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Dakle

Premjestio jučer jedan TV.
I sa njim zajedno, pripadajući mu android TV box.
Dosada je taj box bio spojen putem wi-fija - bio odijeljen zidom od routera, mrzilo me kupovati kabl od 10m, pa spajat to po vodilicama (koje su btw iza velikih/teških komada namještaja), a pogotovo bušiti zid,....
Jučerašnjim premještanjem otvorila mi se mogućnost da lagano, sa 3m mrežnog kabla spojim taj TV box na router.
Što sam i uradio.

Ali.....
Kad ono - neće :shock:

Prvo nije uopšte mogao da se spoji mrežno.
Wi-fi hoće, ethernet neće...
Isprobam s drugim kablom - ista stvar.
Isprobam sa oba kabla drugi uređaj, sve OK.
Znači nije do kabla.

Dalje
Malo izguglam i podesim IP, gateway, DNS i ostale 3.14zdarije ručno, te mi se uspostavi mrežna veza.
Ali opet nemam internet protoka :facepalm:
Ne znam da li sam nešto tu zeznuo. :misli:

Na kraju
Pogledam mrežni port na đubretu (kinez, naravno, kupljen u "Bingu" na akciji, prije 2 godine, trenutno je 50-60KM).
Svijetle obje "lampice".
Narandžasta svijetli konstantno, "zelena" blinka, što mi govori da je sve OK (valjda ??)
Blinka mi lampica i na routeru na izlaznom portu na koji je spojen TV box

Rekapitulacija
- veza (s vana do mene) OK
- router OK
- kabl (router - TV box) OK
- wifi OK (maloprije gledao F2 trku, bez problema), mislim nema to nikakve veze sa problemom, ali eto da kažem da je OK
- jedino ostaje mogućnost da nešto nije dobro odrađeno na ručnom podešavanju ili da mrežni port nije dobar (iako lampice svijetle)

Mislim, mogu ja ostaviti i wi-fi, ali znamo svi "da je bolje na kablu" (stabilnije, sigurnije,...., jbga).

Molim za neku ideju.

Unaprijed hvala. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Mika Hakkinen
Jesil probo taj port rutera na konp il laptop? Disable wifi na bixu, možda se zbuni :prcnjau: sa dvije veze..

Frantic
Formula 1
Formula 1
luke flywalker je napisao/la: 04.08.2019., 13:46 Jesil probo taj port rutera na konp il laptop? Disable wifi na bixu, možda se zbuni :prcnjau: sa dvije veze..
Isprobano je to i prije nego si ti napisao.
Hvala u svakom slučaju.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
najbolji mob za oko cca 1500 kn?
Gledam Redmi Note 7...čini se najbolji za tu cijenu, brine me jedino što ima dosta ljudi koji su prigovarali da se mob poprilično lako može saviti.
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Ja sam poslusao forum i uzeo redmi 6 pro i prezadovoljan sam. Zena ima samsung a6 koji se ne moze usporedjivat sa mojim po nicemu i jos jos steka i sta ja znam... Tioa u spavacoj joj jedva lovi wifi dok je meni pun.. a njen je bio 100e skuplji..

Sljedeci definitivno idem na redmi tj xiaomi. Vjerojatno redmi 7 jer su takodjer jeftini a dobri. Ne znam za note al moj se nis ne savija

Ugl, preporuka za xiaomi, kako tebi, tako i svima. Po nicemu se ne kuzi da je kineski, radi odlicno, jeftin je do bola... Ma super..

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
senna66 je napisao/la: 10.08.2019., 15:46 najbolji mob za oko cca 1500 kn?
Gledam Redmi Note 7...čini se najbolji za tu cijenu, brine me jedino što ima dosta ljudi koji su prigovarali da se mob poprilično lako može saviti.
Može li malo skuplji? Ovo je tzv. Pro verzija tog telefona.

https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_0 ... d=12607150

Inače ja sad nišanim da njega kupim. Čekam da li će mu imalo pasti cijena (mada teško)
Uglavnom imam veoma dobro i pozitivno iskustvo sa Xiaomi telefonima.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
9T mi je preskup, mislim nije, vidim da je zvijer za te novce, ali ne mislim davati vise od 1500-1700 kn.

Hm, Redmi 7 ima samo 3 GB radne memorije, za razliku od Note 7 vidim da iza nema staklo što je kod mene plus.
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Jel ima redmi 7 pro? On bi trebao imat 4gb.

Ako se dobro sjecam sa redmi 6 je tako. Obicni 3 gb a pro 4 gb..

Negdje sam prije par mjeseci da ce redmi 7 kostat oko 100e samo. Ne znam jel vec vani i koja je cijena. Tih 100 mi se cini kao iapk premalo al tko zna. Ugl i 200 bih dao bez razmisljanja.

Nego, nisam ja htio reci da uzmes redmi nego xiaomi siguran sam da bi sa svakim modelom bio zadovoljan a taj svaki je jeftinij od ovih razvikanih gluposti vise od duplo, pa i 2x i 3x a nudi sve sto i oni.

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Har Kl
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la: 10.08.2019., 19:58 9T mi je preskup, mislim nije, vidim da je zvijer za te novce, ali ne mislim davati vise od 1500-1700 kn.

Hm, Redmi 7 ima samo 3 GB radne memorije, za razliku od Note 7 vidim da iza nema staklo što je kod mene plus.
250 eura je cca 1750kn? Nije to neka razlika.
Mislim da ti je ovo najbolji telefon koji možeš dobiti za te novce.

Zelot ovo je pro verzija i ima 6gb RAM-a
Obična verzija ima opciju 3 i 4 gb RAM-a.
Ona sa 4gb je oko 150 eura.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
@Har Kl

Da je 1700-1800 uzeo bi bez razmisljanja.

[ link do slike ]
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Na Aliexpresu je jeftiniji

https://s.click.aliexpress.com/e/kksPJdq

Ako ti prelazi budžet, imaš i novi telefon, tek izašao.
Xiaomi Mi A3. Košta negdje oko 190 eura.
Slabiji je od 9t, ali jeftiniji 60 eura.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡