CrashOverride je napisao/la:Mogucnost Mercedesa da bude najbolji u Monacu i onda da bude sami vrh u Monzi je nesto wooow.. Uz sve ostalo sto su postigli..
Karakteristike najboljeg bolida ne vidim čemu čuđenje kao da je to nešto wow.
Samo su na 70% pobjeda ove sezone.
CrashOverride je napisao/la:Mogucnost Mercedesa da bude najbolji u Monacu i onda da bude sami vrh u Monzi je nesto wooow.. Uz sve ostalo sto su postigli..
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Da, kombinacija najboljeg vozača i najboljeg bolida obično stvara takav dojam
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Da, kombinacija najboljeg vozača i najboljeg bolida obično stvara takav dojam
Naravno, Rosberg je to savršeno predočio dok je vozio za Mercedes.
Ne vidim logiku tvog odgovora, osim ako ne misliš da je Rosberg bio najbolji vozač u to vrijeme. A ako tako misliš, pripadaš manjini s kojom se ne vrijedi raspravljati.
A ako je to ko biva neki šuuk, nigdje veze, ja imam jako visoko mišljenje o vozačkim sposobnostima NR. Ni Schumacher se ne bi postidio izgubiti po koju sezonu od njega
CrashOverride je napisao/la: 10.09.2019., 11:47
Mogucnost Mercedesa da bude najbolji u Monacu i onda da bude sami vrh u Monzi je nesto wooow.. Uz sve ostalo sto su postigli..
Ovogodišnji W10 se mora staviti odmah pokraj F2004...nevjerojatno kako se može bolid prilagoditi SVAKOJ stazi.
Jedino u Austriji nije bio konkurentan i to samo zato što su fulali u tome koliko će hlađenja donijeti tamo...
Zato i ne vidim taj nekakav hype oko Ferrarija kao da su se "vratili"...NE, dobili smo na stazama na kojima se očekivalo da ćemo biti jaki...i to oba puta na žestoke mišiće, što potvrđuje i razlika za drugim Mercedesom u Spa i Monzi koje su bile UNUTAR sekunde na kraju.
Ako to ne govori koliko je dobar ovogodišnji bolid onda ne znam što govori...a ovo su im trebale biti dvije baš slabe staze...jedina mana je bila što nisu imali na pravcu dovoljno u Monzi da nas prestignu. U Spa su mogli.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
@Ferrari
Stalno napreduju.. Ako se nadje neka mana, rade na tome da ju otklone i uspiju a da pri tome ne izgube tamo gdje su bili jako.. Jednostavno fantasticno..
Jos kad pogledas Ferrari recimo.. Skacu sa karakteristikama svake sezone, iz krajnosti u krajnost..
Har Kl je napisao/la:Ne vidim logiku tvog odgovora, osim ako ne misliš da je Rosberg bio najbolji vozač u to vrijeme. A ako tako misliš, pripadaš manjini s kojom se ne vrijedi raspravljati.
A ako je to ko biva neki šuuk, nigdje veze, ja imam jako visoko mišljenje o vozačkim sposobnostima NR. Ni Schumacher se ne bi postidio izgubiti po koju sezonu od njega
Rosberg je svoje zadnje sezone u F1 osvojio prvenstvo što nije jasno? Dakle bio je najbolji. Svi imaju pravo na mišljenje, no to ne znači da će moje ili tvoje nekog vozača učiniti boljim od drugog kad podvučeš crtu na kraju sezone jasno je tko je prvi, najbolji te godine.
S obzirom da nisam stigao komentarisati GP Japana, ovdje ću čestitati Mercedesu na osvojenom 6. uzastopnom naslovu.
Čestitke i Bottasu na zasluženoj pobjedi. Priče o nekom poklonu i kompenzaciji su glupost
Svjedoci smo historijskog uspjeha. Nadam se da ćemo slijedeće godine stići i Ford-a i ujedno postati jedini konstruktor sa 7 uzastopnih naslova.
Ako nekoga interesuje
2019 Japanese Grand Prix F1 Debrief by Andrew Shovlin
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Toto Wolff, neće prisustvovati na VN Brazila.
Navodno je razlog taj, što su osigurane obje titule pa se može koncentrisati na neke druge stvari u Evropi.