F1PULS PRVENSTVO 2016.

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

raca
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: McLaren
Isusek, Isusek, pa od kud na postolju? :facepalm: Valjda sam zaboravio što se zbraja i umalo pobjednik.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Frantic je napisao/la:Ohoooo, čestitke kolega @f1zd na pobjedi. :pivo:
Mogao bi ti i do titule.
Hoćemo govor, hoćemo govor :gandalf:
A odlično nam ide u konstruktorskom poretku. :thumbs:
I makar da propeti konjić ovdje ispuni očekivanja, ako ne može na pravim trkama. :chill:
Neka se ne ljute Slaven i Black, ali malo me podsjećaju na Alonsa i Buttona s početka sezone, sa ovim 11. i 12. mjestom. :mrgreen:
Bwoah, you know, for sure we had a great race. Fans are great here. Thanks everybody for support :rofl: :rofl:

Hvala svima na čestitkama, na kraju je samo vrijeme slanja odlučivalo između mene i @enzo1950, kojem čestitam kao i @raca-i

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
A konacno da i ja osvojim svoje prve bodove....odlicno 5 mjesto :D
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Čestitke postoljašima :pivo:

Rutinski već svaku drugu utrku samo mene od svih mi konkurenata zahvate tehnički problemi (netko na forumu ne želi da pobjedim, ali neću odustati). I will be back! :fakjea:

raca
GP3
GP3
Vettel-Ferrari je napisao/la:Čestitke postoljašima :pivo:

Rutinski već svaku drugu utrku samo mene od svih mi konkurenata zahvate tehnički problemi (netko na forumu ne želi da pobjedim, ali neću odustati). I will be back! :fakjea:
možda te neko u boxu sabotira :misli: :belj:

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
avetma možeš li molim te provjeriti zašto nisam na poretku natjecatelja za ovaj GP? Ne znam jesam li ja opet nešto zeznuo i ako jesam unaprijed se ispričavam, a i sumnjam da bi mi rezultat bio nešto, ali čisto reda radi ako imaš nekakvu bazu pa da ne bude i sljedeću trku isto.
Hvala! :trep:
Sisu (fin.)

f1zd
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari

Probaj s onom Lewisovom "Maybe because I'm black" u ovom slučaju white :rofl: kao opravdanje

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
croatic f1 je napisao/la:Zahvaljujem @senni66 što je bio gori od mene i time me spasio od totalne bruke :facepalm: :mrgreen: Mogu se bar tješit da su rezultati zbilja bili zgusnuti, između mene i pobjednika samo 13 bodova.
Čestitke @f1zd-u na pobjedi te @enzu1950 i @raci na podiju :thumbs:
hehe kolega tko god bio zadnji oboje imamo nulu tako da se možemo samo pokriti ušima. Bit će bolje drugi put :pivo:

čestitke postoljašima :thumbs:
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Ferrari Maniac je napisao/la:avetma možeš li molim te provjeriti zašto nisam na poretku natjecatelja za ovaj GP? Ne znam jesam li ja opet nešto zeznuo i ako jesam unaprijed se ispričavam, a i sumnjam da bi mi rezultat bio nešto, ali čisto reda radi ako imaš nekakvu bazu pa da ne bude i sljedeću trku isto.
Slučajna pogreška :bonk: Srećom, ne utječe na konačne bodove - dolje si na 13. mjestu :)

raca
GP3
GP3
avetma je napisao/la:
Ferrari Maniac je napisao/la:avetma možeš li molim te provjeriti zašto nisam na poretku natjecatelja za ovaj GP? Ne znam jesam li ja opet nešto zeznuo i ako jesam unaprijed se ispričavam, a i sumnjam da bi mi rezultat bio nešto, ali čisto reda radi ako imaš nekakvu bazu pa da ne bude i sljedeću trku isto.
Slučajna pogreška :bonk: Srećom, ne utječe na konačne bodove - dolje si na 13. mjestu :)
ja mislim da imaš 38 bodova(ako se u drugoj grupi dodaje 3 boda za točan plasman-ti ih imaš trojicu: Kimi, Perez, Hulk), što bi začilo 2.mj., odnosno, ja nisam na postolju

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg

Mislim da si "dobio" moje mehaničare u dr. djelu sezone. :mrgreen:
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
raca je napisao/la:
Ciki-F1 je napisao/la:
raca je napisao/la:Ja se nemam čemu nadati.
Mislim da se jako varaš, možda si i na postolju.
kakvo postolje. Pa imam, u najboljem slučaju, 32 boda
I di si ono završio??

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
raca je napisao/la:
avetma je napisao/la:
ja mislim da imaš 38 bodova(ako se u drugoj grupi dodaje 3 boda za točan plasman-ti ih imaš trojicu: Kimi, Perez, Hulk), što bi začilo 2.mj., odnosno, ja nisam na postolju
Nije pogodio pereza ni hulka, čak mislim da je pogriješio u svojoj prognozi. Čak možda i u tvojoj, ovako računam na pamet, ali tako mi izgleda.

raca
GP3
GP3
ma pogodio je on i hulka i pereza uz kimija, samo to nosi po 1 bod, a ne 3 kako sam mu ja računao i to je to

raca
GP3
GP3
raca je napisao/la: @ciki, ma pogodio je on i hulka i pereza uz kimija, samo to nosi po 1 bod, a ne 3 kako sam mu ja računao i to je to
i moja je točna, a ono gdje sam završio, opisao sam malo poviše

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
Hvala!
Sisu (fin.)

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Vetma ja ne kužim kako ti računaš ove bodove, tebi i raci sam možda 10 puta izbrojio i nikako da navučem bodove koje si ti zbrojio.
Ne smeta meni poredak (da ne ispada da se pokušavam nagrebsti pozicije), neka ostane ovakav, samo me zanima.
vjerovatno ja neku poziciju previdim jer nemate br. ispred imena.

raca
GP3
GP3
Ciki-F1 je napisao/la:Vetma ja ne kužim kako ti računaš ove bodove, tebi i raci sam možda 10 puta izbrojio i nikako da navučem bodove koje si ti zbrojio.
Ne smeta meni poredak (da ne ispada da se pokušavam nagrebsti pozicije), neka ostane ovakav, samo me zanima.
klikni na prvu stranicu od 49 i tamo ti stoji način bodovanja. možda griješiš kao što sam i ja. Za Antu ne znam, ali meni je dobro izračunao

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
raca je napisao/la:
Ciki-F1 je napisao/la:Vetma ja ne kužim kako ti računaš ove bodove, tebi i raci sam možda 10 puta izbrojio i nikako da navučem bodove koje si ti zbrojio.
klikni na prvu stranicu od 49 i tamo ti stoji način bodovanja. možda griješiš kao što sam i ja. Za Antu ne znam, ali meni je dobro izračunao
Ubij me ali po mojim izracunima raca i vetma nemaju onoliko bodova. Neka ostane poredak, meni ne smeta, nista ne mjenja. Samo me zanima zasto i di ja griješim u racunanju.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
@ciki napiši svoju računicu tu.

Sent from my PRO 5 using Tapatalk
Zaključano
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡