Har Kl je napisao/la: 23.03.2021., 09:05
George Russell će preuzeti funkciju direktora GPDA. Malo iznenađujuće, s obzirom na njegovo iskustvo.
Vjerojatno dokaz koliko je GPDA bitan faktor u cijeloj priči
Počeo sam pratiti jednog fotografa i youtubera koji zna imati izvrsne videe koji ponekad imaju neke dosta insajderske informacije koje je on uočio, i čak dokumentirao.
Evo jednog malog istrađživanja na temu "djevojke i supruge F1 vozača" .. bivše i sadašnje ljubavi te oni koji su to single.
-video je malo outdated (iz 9.2020) no jedan kao preporuka onima koje zanima. objavljuje dosta frekfentno videe.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la: 28.03.2021., 11:27
Vidi gore Yukija.
Minijatura minijature
pa nije niti sada puno bolji. u F1 gdje nema visokih vozača on se baš ističe po tome koliko je nizak
Pa to sam i poentirao
Minijatura minijature
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Kod ovih mlađih, najranija sjećanja su iz sezona kad su Kimi i Fernando uveliko vozili F1.
Kod nekih (npr. Russell) možemo dodati i Seba i Lewisa.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Mickovo sjećanje se poklapa sa mojim...
Dosta sam se ranije susreo s Formulom 1, ali mi je taj Michelov kvar ostao najviše urezan u sjećanje iz tih mojih početaka sa F1. Prethodno sve mi je u magli i ne mogu izdvojiti ništa kao jasno sjećanje...
To me je tad baš naljutilo i izgledalo mi je kao da je Fisichella doslovno stao (kao na autobusno stajalište) da Alonso prođe
Od tada vjerojatno nisam blagonaklon prema timskim odredbama
Bio sam vrlo mali.
Onako, kao kroz maglu, bilo je u vijestima da je "neko poginuo na nekoj trci".
Otac je prokomentarisao nešto u stilu "Auuuu, ....dalje idu psovke", mati, ne sjećam se baš, ali poznavajući nju, vjerovatno je rekla nešto u smislu "Izgidoše, Bože sačuvaj.....".
Nekada kasnije sam saznao ime vozača i da se to nije desilo u trci već u kvalifikacijama.
Na žalost, ovo je moje najranije sjećanje.
A bilo je takvih scena još (Palletijeva smrt, Pironijeva nesreća), kao i onih "malo smiješnijih" (Piquetov izljev bijesa na Salazara).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Čuveni vozač WEC prokomentarisao odluku F1 da se utrkuje u Majamiju na novoj uličnoj pisti
https://twitter.com/AlbuquerqueFil/status/1385334053780533248