Kao što reče jedan komentar sa YT, "moj omiljeni JAZZ band" (iz Švedske, naravno ) je danas izdao novi album.
Prvi singl je izašao prije više od mjesec.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Anthonyu užasno stoji ova frizura, pogotovo u kombinaciji sa brkovima
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Dobar album. Zvuči nekako drugačije, opušteno, ali opet se na prvu vidi da je to dobri stari RHCP.
Točno se vidi koliko je Frusicante nedostajao bendu. Jedan od najboljih gitarista na planeti. Btw. čovjek izgleda kao da se nije nešto postarao naspram kolega iz benda.
Neka je još puno albuma u tom sastavu
Slušao si i ostale tri?
Klavijature mu je odradio Edwin Outwater, inače dirigent SF simfonije, a dirigovao je istom na S&M 2.
Na basu je Greg Fidelman, producent/inžinjer/mixer, između ostalog zadnja 2 Metallicina albuma, zadnjeg od Slipknota....
Bubnjari, po imenima (barem meni) nisu poznati, ali vjerujem da su neke životinje. Doduše, ovdje nije ni bilo potrebe da se dokazuju.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Nisam fan "elektronike" ali čovjek je bio legenda.
RIP Vangelis
Još jedna antologijska
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”