Sebastian Vettel

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Al i vi dizete taj Mercedesov motor kao da je kod njih 2.6 litarski twin turbo spram ostalih 1.6 litarskih atmosferaca, takav dojam steknes koliko se ovdje precesto dize Benzov motor :zijev:
Pravi potez i muda do poda ti je bilo Hamiltonovo obilaženje Ocona u prvoj krivini jučer, možda posle Ricciardovog trostrukog divebomba najbolji potez utrke :)
Preticao bi i Hamilton vise puta da se nasao u takvoj situaciji, ali nije jbga, nije do njega. Ako misliš da Hamilton ne bi isto odradio u Kanadi kao Vettel, onda sta da ti kazem, bejzbol :D
slikaslika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
HeatBlast44 je napisao/la: 28.06.2017., 20:15
Ferrari piše:
Ček,ček,ček...pa kako to da Bog Brzine nije prešao Vettela u cca 15 krugova sa starim motorom?

Nemoj mi govoriti da se ne moze proći jer smo imali preko 130 pretjecanja.
Eee da, isto je preticati Force Indiu i Ferrari... al ga i ti znaš izvalit. Uostalom Hamilton je već jednom pretekao Seba, da li je to Seb njemu uradio, nisam baš siguran, podsjeti me :prcnjau:
Prestigao itekako i to bez korištenja DRS-a, čime se je doveo u skoro nemoguću situaciju da izgubi utrku, bez obzira na Bottasovo sklanjanje Hamiltonu 2x u utrci:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oKzPSsLUlC8[/youtube]

A da ne govorimo o prošlo i pretprošloj sezoni...

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Znaci bolji start ti racunas kao preticanje? Ovo prvi put vidim i čujem :ajdeajde: :facepalm:
slikaslika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Ja sam skroz zavoravio na to...Bolji start? Hamilton je bio više od pola bolida ispred, tako da nije bolji start. Prošao ga je na kočenju, ali izgleda da ti to ne vidiš....

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
HeatBlast44 je napisao/la: 28.06.2017., 20:42 Znaci bolji start ti racunas kao preticanje? Ovo prvi put vidim i čujem :ajdeajde: :facepalm:
Pa šta je to već pretjecanje, jel možda rokada neka? Za koju ja ne znam da postoji u Formuli 1... :prcnjau:

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Na unutrašnjoj strani nema gume koliko na vanjskoj i odmah ne možeš kasno kocit. Uostalom pogledaj kako je Max na isti način pretekao Daniela i Kimija. Pa po toj logici trka u Sočiju ima jedno 5-6 preticanja koja su se na startu desila, a svi kažu da nema nijedno jedino preticanje zabilježeno...
Btw kucaj na youtube Vettel passes Hamilton... izađe samo error 404 :D
slikaslika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
HeatBlast44 je napisao/la: 28.06.2017., 21:12 Na unutrašnjoj strani nema gume koliko na vanjskoj i odmah ne možeš kasno kocit. Uostalom pogledaj kako je Max na isti način pretekao Daniela i Kimija. Pa po toj logici trka u Sočiju ima jedno 5-6 preticanja koja su se na startu desila, a svi kažu da nema nijedno jedino preticanje zabilježeno...
*khm* khm* 6:56 *khm*khm*
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=u3hYIYKGi-8[/youtube]
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Morao si se potrudit da nađeš video Vettela kako prestiže Lewisa :D
slikaslika

f1zd
Heat ima slične simptome kao i Luka Modrić, čini se :rofl:
[youtube]https://m.youtube.com/watch?v=3_4K-JEeyX8[/youtube]
Što je Heat, amnezija? :rofl:

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Jbg. stare gume je imao Hamilton, koristio je one s VN Abu Dhabija 2015., pa nije do sljedeće sezone uspio promjeniti jer i to radi sam.

Nemojte lagat dečki, to nisu pretjecanja.

Ovo isto nije pretjecanje nego obilaženje.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HT_aHY4zMyA[/youtube]
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
HeatBlast44 je napisao/la: 28.06.2017., 21:12 Na unutrašnjoj strani nema gume koliko na vanjskoj i odmah ne možeš kasno kocit. Uostalom pogledaj kako je Max na isti način pretekao Daniela i Kimija. Pa po toj logici trka u Sočiju ima jedno 5-6 preticanja koja su se na startu desila, a svi kažu da nema nijedno jedino preticanje zabilježeno...
Svejedno bolji start ne znači nužno pretjecanje onog ispred. Bottas je na jednoj ili dvije utrke ove sezone (ne sjećam se koje, posjeti me ako znaš) imao vidno bolji start od Vettela pa ga nije opet uspio prestignuti.

U Sočiju nije ni jedno pretjecanje zabilježeno ako se ne izuzme pretjecanja na startu, statistika za svaku utrku uvijek tako glasi, pa glasila je i za Soči. Pretjecanje je širok pojam, a ti ga u ovom slučaju uzimaš kako tebi paše, sem ako se na startu radi o rokadama.

Za ovo oko Youtube-a je glupa šala, probaj drugi put bolje, vjerujem da ti možeš bolje. Iako ću pohvaliti pokušaj, ono forsiranje šala već u n komentara/postova oko snookera je još gora. Youtube šala je gluplja po kvaliteti, ali kvantitet ove druge presuđuje, iako šala ko šala nije glupa (što znači da možeš), ali je forsiranje takvom čine ;)

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Jedva ste iskopali nekakva preticanja, jedno na svjezijim gumama, a drugo u dominantnom bolidu, koji je taj vikend jedini mogao da ide kroz Eau Rouge u 7 brzini bez gubljenja ubrzanja, aerodinamika kao u Suhoja 27. Volio bih vidjeti neko na istoj taktici, slicnim bolidima, nesto kao SAD 2012 :prcnjau: bilo bi stvarno interesantno iskopati jedno takvo preticanje, vama bi bilo kao da ste blago iskopali, još meni u inat :prcnjau:
slikaslika

f1zd
HeatBlast44 je napisao/la:Jedva ste iskopali nekakva preticanja, jedno na svjezijim gumama, a drugo u dominantnom bolidu, koji je taj vikend jedini mogao da ide kroz Eau Rouge u 7 brzini bez gubljenja ubrzanja, aerodinamika kao u Suhoja 27. Volio bih vidjeti neko na istoj taktici, slicnim bolidima, nesto kao SAD 2012 :prcnjau: bilo bi stvarno interesantno iskopati jedno takvo preticanje, vama bi bilo kao da ste blago iskopali, još meni u inat :prcnjau:
Imaš Spa 2013...Ali kao i obično, nađeš nekakvo opravdanje...ovaj put će to vjerojatno biti zavjetrina...
USA 2012? Mercedes protiv Renaulta? Daj molim te...Na kočenju je bio 3 dužine bolida ispred..

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Nije isto kad napravis preticanje i zavrsis 30 sekundi ispred i kad zavrsis sekundu-2 ispred. Nema isto znacenje, istu tezinu kao ni draz. Hamilton je cijelu trku bio bukvalno zakačen za Vettela i prvom prilikom ga obišao i jedva završio sekundu dvije ispred. Vettel je u Belgiji npr. Napravio to preticanje i završio skoro pola minute ispred. Koje tu preticanje ima veću vrijednost i težinu? A da je bilo neke razlike u Renultovom i Mercedesovom V8 atmosfercu, ne bih se složio.
slikaslika

f1zd
Ni jedno ni drugo pretjecanje nije bilo ništa posebno...

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Jebi ga sad :chill:
slikaslika

f1zd
HeatBlast44 je napisao/la: 28.06.2017., 23:14 Jebi ga sad :chill:
Samo kažem, rekao si da nema ni jedno, 2-3 smo ti našli..Kraj rasprave

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Kasnije sam izjasnio kakvo tražim.
slikaslika

f1zd
HeatBlast44 je napisao/la: 28.06.2017., 23:18 Kasnije sam izjasnio kakvo tražim.
A jbg sad..

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Sve po tvojim željama heat, zovi Vettela pa naruči sad za VN Austrije neko dobro pretjecanje.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡