Konkurentski portali i ostali mediji
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
pratim 'patnje' i situaciju...podržavam promjenu.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Nije baš više mlad....... taj ubogi Dado, koji je "ubio" boga u Mladenu Jergoviću. Više puta.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Koštao je po mnogima upućenima i Dijakovića zdravlja...
"What a little star." May 26, 2012.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Kad se sjetim onog prepucavanja Jerge i njegovih "dečki iz ef-o-ema" i Blaža...jadno s obje strane.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
A vidi, tako kažu njegovi najbliži suradnici. Danas radim i komuniciram s nekima od tih ljudi i u pravilu mrze Štetnera radi toga sto je Dojakvicu ucinio. Kazu da je to sve dodatno pogoršalo ionako loše i nikakvo zdravlje.dmj je napisao/la: 24.11.2023., 14:26 Ne bih ipak išao tako daleko, Goranovi glavni zdravstveni problemi bili su dijabetes i melanom, a ne znam baš u kolikoj su mjeri oni izazvani stresom...
Kako stvari stoje, danas je Štetner ex HAKS predsjednik. Ako nije kakav spin s kvotom i lažnim klubovima izveo. Javim čim prođe glasovanje na skupštini.
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Sad bi trebala objava. Štetner je ex.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Napokon bilo je ljigavo ga gledat kako se smuca po paddocku

- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Ne brini za njega, takvi se uvijek snađu. Samo ruke dalje od motorsporta našeg. Tu ne pripada.Cale od Lewisa je napisao/la: 25.11.2023., 00:28Napokon bilo je ljigavo ga gledat kako se smuca po paddocku![]()
Ja sam predvidio GP1 u stečaju oko 2025. Da se nastavi tradicija njegovih firmi.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
Fakjea!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Pitanje je - hoće li gp1.hr izdahnuti sad kad više autori neće moći biti na platnoj listi HAKS-a? 
A što se tiče skupštine, baš me zanima kakve će objave ići na vani, a kakve će komentari dati ljudi koji su bili tamo...
A što se tiče skupštine, baš me zanima kakve će objave ići na vani, a kakve će komentari dati ljudi koji su bili tamo...
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Zanimljivo vrijeme nas čeka. GP1 kao YouTube kanal ima povijesnu priliku biti prvi YouTube kanal u stečaju, ako će slijediti uspjehe Štetenrovog biznis modela.avetma je napisao/la: 25.11.2023., 08:29 Pitanje je - hoće li gp1.hr izdahnuti sad kad više autori neće moći biti na platnoj listi HAKS-a?
Mišljenja sam da HAKS nije bio direktan već indirektan financijaš tog shita. Tipa plati se firmi X po ponudi, a onda ta firma rješi prema kud im treba. Ovo ne mogu potvrditi 100% ali sam poznavajući poslovne prilike i s nešto uvida kojeg imam mišljenja da je najvjerojatnije tako.
Recimo, povučeno je 150.000 EUR FIA Grantova za eSport u proteklim godinama. Esporta vidjeli od HAKSA nikakvog nismo. Odnosno, bilo je jedno masno plaćeno dvodnevno prvenstvo koje je išlo po ponudi poznatog eSport organizatora koji do tad nikad nije organizirao simracing utrku pa je malo reći da je bilo traljavo. E sad, prijenos je radio GP1 YT što je potpuno suludo s obzirom da ta firma ima svoj, puno jači kanal i radili su produkciju i broadcast. Valja napomenuti da je Štetner osnivaču te tvrtke bio poslovni anđeo, pa recimo da priča ima smisla na način da ta firma izda ponudu prema HAKSu, HAKS plati, a onda od tih novaca, firma plati recimo GP1 u nekoj mjeri i tko zna koga još jer realno prvenstvo organizacijski ne vrijedi 2000 EUR, a plaćeno je puno desetina tisuća eura.
Što se tiče HAKS suradnika, mnogi su ga napustili u posljednje vrijeme. E sad, radi li se o iskrenim ostavkama ili štakorskom napuštanju broda koji tone, prevelika je tema za forumski post, a ni sve okolnosi još nisu činjenično neupitne.
- Tudum
- Formula 4
- S nama već: 4 god 3 mj
- Navija za: Sainz
-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 3 mj
Bio sam direktno uključen u neke od tih faza, od prvih prijenosa iz Volodera s Goranom, pa do osmišljanja nekoliko novih projekata, koji mjesec prije nego što je umro. Siguran sam da je situacija sa Štetnerom bila dosta potresna za ionako ne baš najstabilniju Goranovu psihu, ali činjenica je da mu je i on sam oprostio, te potkraj života pokušavao pokrenute neke nove projekte, upravo s njim i s HAKS-om. Davorin pak ima potpuno drukčiju priču o tim danima i o suradnji s Goranom…MSC je napisao/la: 24.11.2023., 16:42 A vidi, tako kažu njegovi najbliži suradnici. Danas radim i komuniciram s nekima od tih ljudi i u pravilu mrze Štetnera radi toga sto je Dojakvicu ucinio. Kazu da je to sve dodatno pogoršalo ionako loše i nikakvo zdravlje.
Recimo da me gotovo frtalj stoljeća suradnje s raznim u ovoj temi spomenutim likovima naučila jednome: da doslovno nikome od njih ne vjerujem na riječ, prije nego što čujem i drugu stranu.
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
To svakako je okrutan dio svijeta. Referenca je bila upravo na tu enormnu količinu stresa i psihološki pritisak. Realno, Štetner ga je debelo iskoristio i smuljao u početku, ako je vjerovati ljudima šta pričaju.dmj je napisao/la: 27.11.2023., 14:40Bio sam direktno uključen u neke od tih faza, od prvih prijenosa iz Volodera s Goranom, pa do osmišljanja nekoliko novih projekata, koji mjesec prije nego što je umro. Siguran sam da je situacija sa Štetnerom bila dosta potresna za ionako ne baš najstabilniju Goranovu psihu, ali činjenica je da mu je i on sam oprostio, te potkraj života pokušavao pokrenute neke nove projekte, upravo s njim i s HAKS-om. Davorin pak ima potpuno drukčiju priču o tim danima i o suradnji s Goranom…MSC je napisao/la: 24.11.2023., 16:42 A vidi, tako kažu njegovi najbliži suradnici. Danas radim i komuniciram s nekima od tih ljudi i u pravilu mrze Štetnera radi toga sto je Dojakvicu ucinio. Kazu da je to sve dodatno pogoršalo ionako loše i nikakvo zdravlje.
Recimo da me gotovo frtalj stoljeća suradnje s raznim u ovoj temi spomenutim likovima naučila jednome: da doslovno nikome od njih ne vjerujem na riječ, prije nego što čujem i drugu stranu.
Ja sam sa Štetnerom išao raditi samo jednom i odmah mi je postalo jasno o kakvom šarlatanstvu i prodaji magle se radi te sam se nakon prvog kršenja dogovora odmah povukao iz deala pa je druga ekipa koju je našao odradila posao i sad su na udaru kritika kako doma, tako i u samoj FIAi. Ukratko, spasio sam si nekoliko desetina tisuća eura...
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
https://www.facebook.com/share/p/qHyVuZ ... tid=WC7FNe
Možda najrandom stvar koju ću vidjeti danas, Kk Cibona i GP1 postali partneri
Možda najrandom stvar koju ću vidjeti danas, Kk Cibona i GP1 postali partneri