Opet Bernie trubi naopako, čuj dvije kraće utrke Mogu misliti kakve bi reakcije bile da neko s nogometne vrhuške kaže da će se od jedne utakmice od 90min igrati dvije kraće po 45 minuta, e ovaj Bernijev prijedlog je ravan takvoj jednoj gluposti.
Vettel-Ferrari je napisao/la:Opet Bernie trubi naopako, čuj dvije kraće utrke Mogu misliti kakve bi reakcije bile da neko s nogometne vrhuške kaže da će se od jedne utakmice od 90min igrati dvije kraće po 45 minuta, e ovaj Bernijev prijedlog je ravan takvoj jednoj gluposti.
Ma i ja tako mislim. A i kako senna66 kaže, šta da pobogu radim između dvije utrke. Ubio bi se čekajuči sat vremena.
Ne sviđa mi se ova Bernijeva ideja, ali ne treba biti potpuno zatvoren za neke drugačije formate. Osobno, ne bih imao ništa protiv toga da subotom imamo kvalifikacijsku sprint utrku umjesto normalnih kvalifikacija. Slično onome što @zeko priželjkuje, samo što ja ne bih da se ta subotnja utrka boduje, jedna glavna utrka po meni mora ostati.
croatic f1 je napisao/la:Ne sviđa mi se ova Bernijeva ideja, ali ne treba biti potpuno zatvoren za neke drugačije formate. Osobno, ne bih imao ništa protiv toga da subotom imamo kvalifikacijsku sprint utrku umjesto normalnih kvalifikacija. Slično onome što @zeko priželjkuje, samo što ja ne bih da se ta subotnja utrka boduje, jedna glavna utrka po meni mora ostati.
Da, ali Croatic moraš pogledati da sa trenutnim formatom apsolutno ništa nije krivo.
Ni Subota ni Nedjelja. Isto kao i ona glupost sa kvalama na početku sezone...SVI su znali da je loša ideja i da će propasti. Isto kao i ova.
Sa takvim eksperimentima samo tjeraju fanove dalje od proizvoda.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
@Ferrari, slažem se da trenutnom sistemu ništa ne fali, samo kažem da ne treba biti totalno zatvoren za neke nove ideje i prijedloge Ali naravno, ne smije se ni srljati u nove eksperimente olako kao što se napravilo u slučaju eliminacijskog kvalifikacijskog sistema.
Promjena formata, pogotovo ovako drastična bi bila promjena kao da u tenisu stavite gemove na zagrijavanju, promjenite broj setova ili u nogometu raspucavate penale prije utakmice ili u košarci uvedete četvrtinu prije utakmice koja se ne boduje... Poanta je da to nebi bio isti sport. Da kojim slučajem stave takvo što ili stave toliko priželjkivanu utrku subotom ja bi se prvi pozdravio sa takvim sportom jer to za mene više nebi bila F1 nego cirkus čime bi možda napokon dobili što oće...
A ustalom što reći za bivše Bernijeve ideje.. "Eliminacijske kvalifikacije", dupli bodovi. Klaun prvog stupnja... Kako ne vidit da tvoje ideje ne vode nigdje
Trenutni format u ovoj F1 koja se sastoji od "klasičnih" kvalifikacija i nedeljnih utrka koje se boduju je format kakvim je F1 prepoznatljiva kao i ostali sportovi.... Nogomet sa dva poluvremena, Košarka sa četvrtinama ili Tenis sa tri seta od 6-7 gemova...
Dont be like Bernie!
"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
Singapura mi neće biti toliko žao, ali Malezija će mi nedostajati u kalendaru. Odlična staza koja u kombinaciji s promjenjivim vremenom koje tamo vlada uvijek nudi uzbudljive utrke. Šteta što Abu Dhabi nije izgubio interes
croatic f1 je napisao/la:Singapura mi neće biti toliko žao, ali Malezija će mi nedostajati u kalendaru. Odlična staza koja u kombinaciji s promjenjivim vremenom koje tamo vlada uvijek nudi uzbudljive utrke. Šteta što Abu Dhabi nije izgubio interes
Ne vidjevši tvoj komentar, upravo to napisah tamo na komentarima na vijesti.
Drugim riječima, ali suština je ista.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
croatic f1 je napisao/la:@Frantic, veliki umovi razmišljaju slično
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Na Al Jazeeri vec uveliko spominju da se je Malezija ipak povlaci nakon isteka ugovora, mozda cak i 2017!???? Trazio sam dodatne izvore, no nema, imaju samo spekulacije!