Scuderia Ferrari

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Ferrari
LH44 je napisao/la: 06.07.2023., 16:15 Nije samo stvar u gumama nego i u konzistentnosti iz kruga u krug i voznji pod pritiskom, a tu je Charles za koplje iza Lewisa, Fernanda i Maxa htjeli vi to Charlijevi navijaci priznat ili ne, sto naravno ne iskljucuje mogucnost da lik kad dobije bolid se sastavi sam sa sobom i nakon par pobjeda stekne samopouzdanje, potencijal sigurno ima.
Ti Hamiltonovac nemas pojma! Bolje ti je ne pisi vise nista, jer ispadas smijesan! 😀
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Kad ti kaže nelinjo da ispadaš smiješan.
Svašta.
Čarli se ne može porediti sa vitezom i Ferdom, jer koliko je god on možda brži u jednom krugu od dotičnih mislim da je toliko lošiji u utrci, prvenstveno zbog tima iza njega, a i iskustva.

alonso5
Formula 1
Formula 1
Navija za: Alonso & Lorenzo
Grah0 je napisao/la: 08.07.2023., 12:37 Kad ti kaže nelinjo da ispadaš smiješan.
Svašta.
Čarli se ne može porediti sa vitezom i Ferdom, jer koliko je god on možda brži u jednom krugu od dotičnih mislim da je toliko lošiji u utrci, prvenstveno zbog tima iza njega, a i iskustva.
Ma frajer lupa bezveze...
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Vjerovatno nije brzi ni u jednom krugu to su Leclercovi navijaci stvorili mit 2019 kad je lik uzimo polove sa onim 'ilegalnim' motorom pored Seba koji nije bio u formi skoro cijelu sezonu :chill:

Jest jeben u jednom krugu i imao je prejakih krugova u kvalama na limitu, ali sad da je on toliko brzi u jednom krugu i da bi lik u kvalama u istom bolidu rasturao Lewisa, Maxa ili Fernanda...
slika
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Smije li se nekom reći da je smiješan, barem kada pričamo o Čarliju u jednom krugu??
Pitam za prijatelja.
A nije @nelinjo

Jbte, još će na kraju ispast da je Čarli, ono, "prosječan vozač / malo iznad toga" i ništa više..... :facepalm:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la:Smije li se nekom reći da je smiješan, barem kada pričamo o Čarliju u jednom krugu??
Pitam za prijatelja.
A nije @nelinjo

Jbte, još će na kraju ispast da je Čarli, ono, "prosječan vozač / malo iznad toga" i ništa više..... :facepalm:
Naravno da nije prosječan, ali ovdje ga neki tretiraju kao božanstvo.
Opet mislim da su od njega bolji i vitez, a i Alonso u utrkama, prvenstveno zbog iskustva, a i zbog kompletnog tima.
Nadam se da Čarli neće proći kao Seb i da ga ovi neće samo sažvakati i ispljunuti kad im se ćefne.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Grah0 je napisao/la: 08.07.2023., 15:07
Frantic je napisao/la:Smije li se nekom reći da je smiješan, barem kada pričamo o Čarliju u jednom krugu??
Pitam za prijatelja.
A nije @nelinjo

Opet mislim da su od njega bolji i vitez, a i Alonso u utrkama, prvenstveno zbog iskustva, a i zbog kompletnog tima.
Nadam se da Čarli neće proći kao Seb i da ga ovi neće samo sažvakati i ispljunuti kad im se ćefne.
Sve Ok!
Nije se prethodni komentar odnosio na tebe.
I ranije si potencirao boldano, s čime se slažem.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
Grah0 je napisao/la: 08.07.2023., 15:07
Pitam za prijatelja.
A nije @nelinjo

To je to, poenta mojih komentara :mrgreen:
slikaslika

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
Ko moze osim Boga, bilo koje smrtno bice smatrati bozanstvom!? Samo oni nevjerujući!

Razumijem sve navijacke strasti, svakog od vas! Prije bih rekao da ovdje vecina Alonsa smatra "bozanstvom"! Šarl se nametnuo od kada se pojavio u F1, od svoje prve sezone, decko vozi odlicno! Necemo opet kako su pojedini "sampioni" krsili bolide dok nisu dobili "ladju koja plovi" i koja je brza u prosjeku pola sekunde od prvog konurentnog bolida! Ali jos jednom se zaboravlja i ispostavlja da je ono zadnje u stvari ono sto ti jesi! Prosjek, ako nisi prvi! :lolz: svi su zabravili recimo Austriju prosle sezone i onu briljantnu voznju, ako se ne varam ovaj sto sad dominira je i tada bio sampion... ali da... bolid je nesto stekao, mene budale :lolz: da ne pricamo o Mozi u rookie sezoni... mnogo pol pozicija... i jos dosta, vecina lijepih trka! :lolz: ali sta ja znam... covkek gusi ovog tatinog sina... ovog spanca, kako se zove...

Ali!!! Alonso je najbolji vozac u Historiji! Pa Hamilton, ili u stvari ovaj sad.... ili onaj sto sad lezi u krevetu.... a ne.... on je samo imao najbolji bolid i najbolji tim iza sebe... ili.... ma sta ja znam... :lolz: samo lupam bez veze! :lolz:

Evo necu vise... ali nemojte ni vi svasta da pisete... ili bar stavite na dnu P.S.

Navijac Alonsa
Navijac viteszzza...
Itd... postenije je... :lolz:
A moze i mrzitelj toga i toga... sve je to legitimno, da bar znamo na cemu smo kad citamo! :lolz:

Piše... napisao... navijac Ferrarija "nelinjo"! :dance:

Forza!!! :dance:
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Leclerc je daleko od prosjecnog vozaca, ne znam kak je doslo do toga da se rijec prosjek povezuje sa kvalitetom Leclerca kao vozaca?
Ali mislim da je usao u krizu i tu mu momcad uopce ne pomaze. Po meni on je sad vise manje ondje gdje je Vettel bio posljednjih par sezona, a kojeg nisam stedio. Ovaj je jos dovoljno mlad da se izvuce iz gliba i jedna od opcija ce biti da se makne iz Ferrarija ako za to bude imao dobre sanse.
A ovo sto @nelinjo spominje vezano za vozace je tocno. Ako odete u jednu od tema vidjet cete da je Lando zvjer i tik do Maxa. Nekad je to bio ili jos je Russell. Leclerc vise tu nije jer precjenjen sada. Sutra ce to biti Albon jer lik izvlaci 120% iz one krame. I tak svijet se okrece, trava je zelena a nebo je plavo.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Ferrari pomaze ali samo na stetu Sainza jer drukcije ne znaju a to ne pomaze nikome jer se Sainz bas i neda pa ide sve tamo di ne treba.
Slampava ekipa koja unistava jos jednog vozaca.
Volio vi da obojica ostanu i naprave dobre rezultate ali za njihovo dobro bolje je da pobjegnu, atmosfera i nacin rada Ferrarija pomaze samo suparnicima.
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
Da, da, ovo mi je cirkus.
Lando je sad odjednom rame uz rame sa Maxom.
I naravno, iznad Čarlija.
Još su neki oduvijek bili tog stava.
Nqjsmješnije je da je "jedan Sainz" dobio Landa obje sezone (u prvoj je Lando bio rookie), dobio Leca jednu sezonu (jednu je izgubio) i evo, vodi u ovoj sezoni.
Što ništa ne mora i ne treba da znači, samo konstatacija (činjenice).
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 09.07.2023., 09:25 Lando je sad odjednom rame uz rame sa Maxom.
Na sim utrkama na iRacing Max i Lando su inace bili u desetinku, nekad Max brzi nekad Lando :chill:
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
To je to onda, šta više reći.....
:facepalm:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 09.07.2023., 10:41 To je to onda, šta više reći.....
:facepalm:
Rijesio sam dilemu oko toga :zubo:
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
I kao vozači problem??
Ne, vozači nisu problem
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Testarossa
Karting
Karting
S nama već: 7 god
Problem vozaca u F1 je najlakse rjesiv. Istovaris milione za provjereno ime i gotovo. Umjetnost je sloziti ekipu gdje svako treba da bude na pravom mjestu i da se odrzi zdrava atmosfera.
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Ne znam kako se iznova cudim ovoj ekipi.
Kod njih ide ona da nikad nije toliko lose da ne moze gore.
Fino Alla Fine

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
Njima dovesti Pereza, u šok ekipu ubaciti šok vozača i to je to.

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Diversity
Nisam baš pratio treninge, ali često Ferrari uopće niti ne isprobava hard na treningu i onda se čude ponašanju istih u utrci. Kao da namjerno sami sebi sabotiraju, ali su u biti samo idioti.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡