Fernando Alonso

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Dodi_napalm je napisao/la: 12.11.2018., 07:35 heh u sjeni verstapena na kraju utrke mi je palo oko na alonsa i zli osmjeh mi se pojavi na licu.
Vrijeme je pokazalo da nije ni pola vozaca za kojeg su ga svi velicali. To sam prical jos kad je osvajal naslove i bio sam u pravu.
Najveci sreckovic bio je u renaultu sa michelin gumama zbog kojih je i bio prvak, dizao je prstice u zrak nakon svake pobjede kao da je on razlog pobjeda a ne bolid no i to je proslo, kasnije kad je dobro i vozio bahatost i ego su ga zakopali. Nek mu bude - zivjela karma. Pa crashgate, pa spygate... ufff nek ide i ne vratio se vise takav pokvareni lik u ovaj sport.
:cheer: :cheer:
Ne znam koliko facepalma bi mi trebalo za svaku glupost napisanu u ovom postu :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Dodi navratio sa GP1 da popljuje Fernanda :P

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
Mrzi ga koliko hoćeš , ali poštuj njegove vozačke vještine. Ne možeš biti dva puta prvak , a da ne znaš voziti...
slika

Dodi_napalm
Karting
Karting
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Schumacher
Mrznja je teska rijec, ne mrzim ja nikoga.
Koju utrku je dobio samo zahvaljujuci vozacim sposobnostima, a ne bolidu kojeg vozi? Kakav je na kisi? Sve nula. Dobar je on vozac, nebi bio u F1 da nije, bolji i od prosjeka u F1 sigurno ali nista vise od toga. Velicat ga u stilu najbolji na gridu, trpat ga u red sa Schumacherom, Sennom nema smisla jer to nije. :gandalf:
jedan je GAZDA f1 - Mihael

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Dodi_napalm je napisao/la: 14.11.2018., 07:43 Mrznja je teska rijec, ne mrzim ja nikoga.
Koju utrku je dobio samo zahvaljujuci vozacim sposobnostima, a ne bolidu kojeg vozi? Kakav je na kisi? Sve nula. Dobar je on vozac, nebi bio u F1 da nije, bolji i od prosjeka u F1 sigurno ali nista vise od toga.Velicat ga u stilu najbolji na gridu, trpat ga u red sa Schumacherom, Sennom nema smisla jer to nije. :gandalf:
:rofl: :thumbs:

Lux14
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 7 mj
Navija za: Alonso
Koju utrku je dobio samo zahvaljujuci vozacim sposobnostima, a ne bolidu kojeg vozi?
Za zadnjih desetak godina umjesnije bi bilo pitati: koju nije? :chill:
You should never underestimate the predictability of stupidity

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Kakvo trolanje :klanjam:

Cak i ja koji nisam njegov fan (najvise zbog njegovog ponasanja) necu kazati da je covjek prosjecan ili loš :rofl:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Ferrari je napisao/la: 14.11.2018., 13:57 Kakvo trolanje :klanjam:

Cak i ja koji nisam njegov fan (najvise zbog njegovog ponasanja) necu kazati da je covjek prosjecan ili loš :rofl:
Dobro si napisao. Ljudi ne navijaju za njega, zbog njegovog ponašanja.
A znate li vi, da je 100 ljudi = 100 ćudi. Pa normalno da se ljudi neće sa svima slagati, i slično. Nekome paše Hamilton, nekome Alonso, nekome Vettel, nekome Ocon. I tako treba biti.

Naravno da ovdje nitko ne voli, ili ne mrzi Alonsa.
Mi koji navijamo za njega, navijamo što nam odgovaraju sve njegove vještine na stazi. Naravno, da je nacistčki i slično bolesno orijentiran; Fernando ne bi bio u F1. Ali da je toliko loš, pokvaren i slično da "ljudi plaćaju mise" kako se ne bi vratio u F1 - to je apsurd, i onaj iskonski dio ljudske osobe: biti bolji od drugoga, ne priznavati tuđe vrijednosti, bitno je SAMO ocrniti čovjeka - "misliti SAMO na svoju guzicu".

Ante Vetma je sve napisao u svojem OSOBNOM osvrtu na Fernanda. Koliko se čovjeka može ne poštivati, bez da si s njim bio uživo, vidio ga, čuo.... i slično:

https://www.f1puls.com/32012/karma-je-k ... to-psujem/

:facepalm: :facepalm:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Matek14
GP3
GP3
Navija za: Fernando Alonso, McLaren
Kontakt:
https://www.autosport.com/other/news/14 ... rocup-grid

Vratit ce se Alonso u F1 jednog dana.. ali sa svojom momcadi i s mjesta na pit wallu :D
(barem meni to tako izgleda ako uzmem u obzir pocetak s karting skolom, pa e sport, F4, sad Formula Renault...)
Fernando is faster than all of you :jupije:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Matek14 je napisao/la: 15.11.2018., 08:37 https://www.autosport.com/other/news/14 ... rocup-grid

Vratit ce se Alonso u F1 jednog dana.. ali sa svojom momcadi i s mjesta na pit wallu :D
(barem meni to tako izgleda ako uzmem u obzir pocetak s karting skolom, pa e sport, F4, sad Formula Renault...)
Bome da, brzo se širi taj FA Racing, ne bi me čudilo da jednog dana vidimo Alonsa na pit wallu kao šefa momčadi :thumbs:

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Ne mogu vjerovati da nakon svega vise nikad necemo vidjeti ALO na malim ekranima...

Lux14
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 7 mj
Navija za: Alonso
You should never underestimate the predictability of stupidity

lajam nison
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
http://www.espn.co.uk/f1/story/_/id/253 ... looks-each
Teorije da je Alonso imao drugačije odluke u prošlosti

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Lijep bolid, ali istovremeno prilično neučinkovit bolid McLarena....... lijep za oči, ali ništa koristi - niti podij nije mogao dobaciti, a na pobjedu se niti ne smije pomisliti,..... samo sanjati.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
lajam nison je napisao/la: 21.11.2018., 16:43 http://www.espn.co.uk/f1/story/_/id/253 ... looks-each
Teorije da je Alonso imao drugačije odluke u prošlosti
Kako mrzim ovakve gluposti...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
vidjeh na forum.hr-u. https://twitter.com/TobiTweetings/status/1064853122927996928
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Alonso king
GP3
GP3
Dajte covjeku neke nadogradnje za zadnju utrku u F1, zalosno je da takvo ime u F1 ode utrkujuci se s jednim Strollom za 17. mjesto.

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
Nažalost , trebaš se nadati da će završiti utrku... Ako se bude borio sa Strollom bit će super :?
slika

Alonso king
GP3
GP3
Zaboravio sam cinjenicu da im i ova utrka ne odgovara :bang:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
zekohonda je napisao/la: 21.11.2018., 19:01 vidjeh na forum.hr-u. https://twitter.com/TobiTweetings/status/1064853122927996928
Pisali su i na e-racingu o tome ranije, ali ove sezone to sigurno nije opcija. Pročitao sam sad i AMuS-ov članak, i oni kažu da prije 2020. najvjerojatnije ništa.

Zasad još ništa od ovoga, ali u budućnosti tko zna, Agag je jasno izrazio želju za Alonsom u svojoj seriji, to bi im sigurno podiglo gledanost i sigurno će biti nekakvih primamljivih ponuda za njega u skoroj budućnosti.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡