Scuderia Ferrari
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
U Imoli dolaze ozbiljne nadogradnje, a u Španiji će se zaokruziti paket! Kako tada bude, to je to! Ne bi me od njih iznenadilo i da budu gori posle nadogradnje bolida.
desilo se to jednom 2018te u Singapuru! Strucnjaci su to!

Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
-
PhillSF
- Karting
- S nama već: 7 god 2 mj
Uh, ta 2018 me i dalje još boli...Meni osobno najljepši bolid cijele ere, odličan start sezone, koliko toliko i sredina sezone....Nakon Hockenheima je sve otišlo u *.nelinjo je napisao/la: 12.05.2023., 09:18 U Imoli dolaze ozbiljne nadogradnje, a u Španiji će se zaokruziti paket! Kako tada bude, to je to! Ne bi me od njih iznenadilo i da budu gori posle nadogradnje bolida.desilo se to jednom 2018te u Singapuru! Strucnjaci su to!
Šta nije bila priča da je u Singapuru Merc došao s drugačijim felgama koje su odlično hladile gume/kočnice, i ostale nadogradnje di su jednostavno pobjegli Fer-u i tjt.
Ako se vodimo po zakonu velikih brojeva onda bi bilo vrijeme da napokon podoge s nadogradnjama i uđu bar u egal s RB.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
I ja nekako vucem prema tome iz 2017e..
Ono sto Ferrari napravi iz godine u godinu drugaciji bolid sa manama koji onaj iz prosle godine nije ima je nesto wooow..
Kao da rade na problemu kojeg imaju totalno zanemarujuci dobre karakterisitike koje je bolid vec imao i onda opet naprave robu sa greskom.
Ono sto Ferrari napravi iz godine u godinu drugaciji bolid sa manama koji onaj iz prosle godine nije ima je nesto wooow..
Kao da rade na problemu kojeg imaju totalno zanemarujuci dobre karakterisitike koje je bolid vec imao i onda opet naprave robu sa greskom.
Fino Alla Fine
-
FernandoMclaren
- Karting
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Alonso, Leclerc, Ferrari
I Seb je te sezone vozio odlično, da je bilo par KS-ova i malo sreće tko zna...
Čak je zaostatak na kraju bio nekih 40ak bodova, ali opet 2018. su imali najbolju priliku koju su svi skupa prokockali
Čak je zaostatak na kraju bio nekih 40ak bodova, ali opet 2018. su imali najbolju priliku koju su svi skupa prokockali
- Unwoken European
- Karting
- S nama već: 2 god 10 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Imali su uvijek neke elementarne mane koje su ih veoma sputavale. Definitivno je Ferrari iz 2022. najljepši još od 2004. godine, ali ne mogu reći da sam zadnjih godina imao najdraži automobil po performansama. Ili su bili spori na ravnome uz odličan grip, ili su bili superbrzi na ravnome uz mediokritetan grip, a još k tome učestalost prejedanja guma je ubitačna barem 15 godina. Da budem iskren, Ferrari se nije pomirio s gumama još od zalaska Bridgestona.
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
2017te famozno pravilo "spaljivanja" ulja...
2017te je bila ogroman prilika, veća nego 2018. 2018te su drugi dio sezone bili totalno u kanalu! Ali sve jedno... iste boljke su i danas aktuelne!

Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Uvijek je falilo nešto, ili KS, pa onda kada su imali snage falilo je DF-a itd. Uvijek nešto. U cijeloj hibridnoj eri Ferrari nije imao kompletan paket.
2017. je i meni najdraži bolid, ali po meni 2018. je bila najbolja prilika koju su na polovici sezone obostrano ukakili i Ferrari i Seb.
2017. je i meni najdraži bolid, ali po meni 2018. je bila najbolja prilika koju su na polovici sezone obostrano ukakili i Ferrari i Seb.

- Unwoken European
- Karting
Sve su glasniji glasovi da će biti trampa Leclerca i Hamiltona. Tužno bi bilo da dobar potencijal ode, a još veći šamar bih dobio kao navijač Ferrarija da dođe Hamilton koji mi je bio trn u oku zadnjih 15ak godina. Već vidim da će Ferrari morati imati dugine boje nagodinu.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
t portal prenosi da je ferr spremio 40 miliona funti za hamiltona za sljedecu godinu.
ima li kakvih relevantnijih izvora na tu temu.
mislim, nedavno je bilo govora da je javna tajna da leclerc pregovara sa mercom. sada jos ovo..
cesto je u f1 bilo da, gdje ima vatre, ima i dima i mnoge nezamislive glasine su se obistinile oa tako mozda i ova bomba stvarno pukne.
cak i ima nekog smisla. lewis se okusa u ferr u svom zadnjem stintu. ferr ionako ima tendenciju dovodjenja iskusnih vozaca vec solidno u 30ima...
merc opet mora gledati lagano sto nakon lewisa i leclerc se cini najidealnij kandidat i ako im je na spisku, nemaju razloga cekati. sto prije to bolje...
iskreni, volio bih da se to dogodi. samo ne znam za koga bih navijao.
merc bi mi ostao br1 team koji bi imao i brutalan vozacki par aa opet navijao bih i za hamstu da uzme naslov ako je ikako moguce a onda bih morao i za ferrari navijati usput... ne znam ni sam.
jedini sto mi se ne svidja sto bi u tom slucaju i mene ferrari izludio svojom sposobnoscu pit wall-a sto me do sada nije direktno pogadjalo ali mi je znalo biti teako u grudima zbog svih koji vole ferr a morali su gledati strasne nebuloze godinama i godinama...
ima li kakvih relevantnijih izvora na tu temu.
mislim, nedavno je bilo govora da je javna tajna da leclerc pregovara sa mercom. sada jos ovo..
cesto je u f1 bilo da, gdje ima vatre, ima i dima i mnoge nezamislive glasine su se obistinile oa tako mozda i ova bomba stvarno pukne.
cak i ima nekog smisla. lewis se okusa u ferr u svom zadnjem stintu. ferr ionako ima tendenciju dovodjenja iskusnih vozaca vec solidno u 30ima...
merc opet mora gledati lagano sto nakon lewisa i leclerc se cini najidealnij kandidat i ako im je na spisku, nemaju razloga cekati. sto prije to bolje...
iskreni, volio bih da se to dogodi. samo ne znam za koga bih navijao.
merc bi mi ostao br1 team koji bi imao i brutalan vozacki par aa opet navijao bih i za hamstu da uzme naslov ako je ikako moguce a onda bih morao i za ferrari navijati usput... ne znam ni sam.
jedini sto mi se ne svidja sto bi u tom slucaju i mene ferrari izludio svojom sposobnoscu pit wall-a sto me do sada nije direktno pogadjalo ali mi je znalo biti teako u grudima zbog svih koji vole ferr a morali su gledati strasne nebuloze godinama i godinama...
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Apsolutno nije nemoguce da se to dogodi. Na kraju krajeva sve je moguce , dok se ne desi suprotno.
Samo neznam kako bi to navijaci Ferrarija dozivjeli. Barem neki od njih , koji su apsolutno protiv Lewisa
.
Samo neznam kako bi to navijaci Ferrarija dozivjeli. Barem neki od njih , koji su apsolutno protiv Lewisa

-
zelot
- Formula 1
navijam za merc i hama. vise sam vezan za vozace nego momcadi. nisam poceo gledati f1 radi ferr ili mclarena ili williamsa negi radi gazde, alonsa, mike...Frantic je napisao/la:A ja bio ubijeđen da si ti 100% navijač Benza, nevezano za vozače....
a sto se tice hamiltona, dao bih mercedesov naslov za hamiltonov. idealno bi bilo ham prvak i merc prvak ali to je vec ono.. radije bih ham i ferr prvaci nego mercedes i netko treci, izuzev mozda alonsa.
- Unwoken European
- Karting
Ja navijam za Ferrari, boli me briga za vozače Ferrarija jer niti jedan nikada neće biti kao Michael Schumacher. Što se tiče ostalih vozača sve mi je više manje ravno - osim što ne volim Lewisa na milijun posto.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Onaj tko ne želi Hamiltonov naslov s Ferrarijem ne navija za Ferrari, nego protiv Ferrarija.AlkY je napisao/la: 22.05.2023., 16:01 Apsolutno nije nemoguce da se to dogodi. Na kraju krajeva sve je moguce , dok se ne desi suprotno.
Samo neznam kako bi to navijaci Ferrarija dozivjeli. Barem neki od njih , koji su apsolutno protiv Lewisa.
Meni koji nisam Ferrari fan niti 1%, bilo bi mi drago da osvoji naslov u toj momčadi.
Ako ikad dođe u tu ekipu.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Teže bi ovo palo navijačima Mercedesa i Mclarena nego Ferrarijevcima.
"What a little star." May 26, 2012.