Gledam jucer McLaren. Oni kao da su se spremili za pogreb, a ne za novu F1 sezonu. Stella izgleda i zvuci kao Binotto.
Sto se tice Ferrarija zrace samopozudanjem, vidjet cemo

Je li ovo neka posljedica korone? Svi izgleda ćoravi...
Čitam sam na nekim forumima, po pojedinim strucnjacima koji analiziraju bolid, da je Ferrari za ovu sezonu više išao na TOP speed i cuvanje guma... vidjecemo... jedva čekam prvu trku!Pastor je napisao/la: 15.02.2023., 09:54 Gume su nove za ovu sezonu. Mislim da su malo tvrđe, posebno prednje. Po Maxovim komentarima, to bi trebalo popraviti ponašanje prednjeg kraja bolida. Biće opet zanimljivo. Ferrari da nije imao loše taktike i ostale greške mogli su se boriti do kraja. A sada i ako pouzdanost bude dobra, mislim da će biti tijesno. I Red Bull je bio strašno brz na pravcima, čak i sa većim zadnjim krilom. Sad kad to još usavrše...
Istorija se ponavlja...zekohonda je napisao/la: 16.02.2023., 10:05 pročitah na bespućima interneta:
-ms je osvojio prvi naslov za ferrrari u petog godini, a francuz je bio tp
-lec je u petoj godini i francuz je tp
Joj kako mrzim više te poveznice s erom Schumachera. Prekrasna vremena i ogorman uspjeh, ali to je teški teret Ferrariju posta.zekohonda je napisao/la: 16.02.2023., 10:05 pročitah na bespućima interneta:
-ms je osvojio prvi naslov za ferrrari u petog godini, a francuz je bio tp
-lec je u petoj godini i francuz je tp