Scuderia Ferrari
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
DNF u prvom krugu 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Na prvi pogled užas.
Na drugi, ako pogledate ovo "stvorenje" i ako ga "obrijete" i skinete ove džidže-miže, možete "vidjeti" da je ispod ustvari KLAUN.
Šalju li nam to iz Ferrarija neke sublimirane poruke?
Usput, jedna za tu priliku.

Na drugi, ako pogledate ovo "stvorenje" i ako ga "obrijete" i skinete ove džidže-miže, možete "vidjeti" da je ispod ustvari KLAUN.

Šalju li nam to iz Ferrarija neke sublimirane poruke?

Usput, jedna za tu priliku.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Ono sa McLarenom je na onaj Cyberpunk fazon. A valjda hoće svi da svjetlucaju šarenim bojama pod rasvjetom...AlkY je napisao/la: 28.09.2022., 17:05 Sve nesto sareno ovaj vikend.
Ja nesto ne razumijem ili , ima Singapur veze neke sa sarenim bojama? Prvenstveno rozom , svi zapeli za rozu boju
- Unwoken European
- Karting
- S nama već: 2 god 10 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Ovo sa postera sam vidio na nebrojenim satovima kao podlogu.

- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Veliki val. Inače je to jedno od najpoznatijih japanskih umjetničkih djela.Unwoken European je napisao/la: 06.10.2022., 18:55 Ovo sa postera sam vidio na nebrojenim satovima kao podlogu.
![]()
Dobro su ukomponirali u ovaj poster.

Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Veliki val od Hokusaija, vjerojatno najpoznatije umjetnicko djelo Edo perioda, a i japansko opcenito.
Jednu od reprodukcija imao priliku vidjeti uzivo prije par godina zajedno s ostatkom opusa Hokusaija i Hiroshigea. Inace se reljef s valom nalazi i na poledjini vecine sportskih Seiko satova.
Jednu od reprodukcija imao priliku vidjeti uzivo prije par godina zajedno s ostatkom opusa Hokusaija i Hiroshigea. Inace se reljef s valom nalazi i na poledjini vecine sportskih Seiko satova.

- Unwoken European
- Karting
I tako klasični LEC. Momak uvijek pukne pod pritiskom, ali baš uvijek. Ne govorim tu o situacijama kada je napeto 10 utrka u nizu. Govorim unutrar jedne trke momak ne može voziti 20 krugova pod napetim uvjetima. Nije on neki kapacitet. Tipični "talent" koji bi mogao osvajati naslove vozeći kao Vettel u Red Bullu. Dominantni automobil, prvi nakon prvog zavoja i onda kvali krugovi do kraja. Nema kod njega profila Schumachera, pa čak i Alonsa.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Ne bi se (dijelom) složio.
Da li si vidio razliku u izgledu inter guma na bolidu Čarlija i Checa, u boxu?
Ferrari ždere i interice na mokroj stazi.
Checo mu se približavao po 1-1,5sec i kad ga je stigao, Čarli se grčevito branio.
Kazna je čista, ali mogao je i Max dobiti kaznu jučer, kao i Checo duplu (umjesto jedne) u Singapuru.
Da Čarli i Max voze bolid onog drugog, uvjeren sam da bi i Čarli izdominirao prvenstvo.
Ali slažem se da ima još pure za pojest da bi ga se stavljalo u istu rečenicu sa Ferdom, a pogotovo Michaelom.
Da li si vidio razliku u izgledu inter guma na bolidu Čarlija i Checa, u boxu?
Ferrari ždere i interice na mokroj stazi.
Checo mu se približavao po 1-1,5sec i kad ga je stigao, Čarli se grčevito branio.
Kazna je čista, ali mogao je i Max dobiti kaznu jučer, kao i Checo duplu (umjesto jedne) u Singapuru.
Da Čarli i Max voze bolid onog drugog, uvjeren sam da bi i Čarli izdominirao prvenstvo.
Ali slažem se da ima još pure za pojest da bi ga se stavljalo u istu rečenicu sa Ferdom, a pogotovo Michaelom.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Unwoken European
- Karting
S Michaelom se ne mogu staviti nu istu rečenicu niti Hamilton, niti Alonso, niti Vettel, niti Max... doduše Alonso je najbolji vozač Ferrarija nakon Schumachera.
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Slazem se.Unwoken European je napisao/la: 09.10.2022., 12:17 S Michaelom se ne mogu staviti nu istu rečenicu niti Hamilton, niti Alonso, niti Vettel, niti Max... doduše Alonso je najbolji vozač Ferrarija nakon Schumachera.

-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
Ja se nadam da će Lec docekati bolid kao Max u Red Bullu! A onda ćete vidjeti kako je onom drugom, u sporijem bolidu!
ovako, teretiti momka koji je dao sve od sebe u jednoj ovakvoj sezoni Red Bulla, je čisto laprdanje... meni je Austrija i Monza 2019te, da ne kažem Bahrain i Australija parametar šta Charles moze i zna da ima orudje kao Max... a hejtera će uvijek biti! On je uz Maxsa trenutno najbolji vozač F1 i njena buducnost! A da li će biti prvak, to zavisi vise od Ferrarija.

Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Sporijem bolidu ? U najmanju ruku na koliko je utrka bio red bull brzi na toliko je i ferrari bio.nelinjo je napisao/la: 09.10.2022., 14:51 Ja se nadam da će Lec docekati bolid kao Max u Red Bullu! A onda ćete vidjeti kako je onom drugom, u sporijem bolidu!ovako, teretiti momka koji je dao sve od sebe u jednoj ovakvoj sezoni Red Bulla, je čisto laprdanje... meni je Austrija i Monza 2019te, da ne kažem Bahrain i Australija parametar šta Charles moze i zna da ima orudje kao Max... a hejtera će uvijek biti! On je uz Maxsa trenutno najbolji vozač F1 i njena buducnost! A da li će biti prvak, to zavisi vise od Ferrarija.

- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Velika Britanija 2019. isto.nelinjo je napisao/la: 09.10.2022., 14:51 Ja se nadam da će Lec docekati bolid kao Max u Red Bullu! A onda ćete vidjeti kako je onom drugom, u sporijem bolidu!ovako, teretiti momka koji je dao sve od sebe u jednoj ovakvoj sezoni Red Bulla, je čisto laprdanje... meni je Austrija i Monza 2019te, da ne kažem Bahrain i Australija parametar šta Charles moze i zna da ima orudje kao Max... a hejtera će uvijek biti! On je uz Maxsa trenutno najbolji vozač F1 i njena buducnost! A da li će biti prvak, to zavisi vise od Ferrarija.
Spektakularna sezona Maxa, ali nama fanovima Leclerca nitko ne može oduzeti pravo da vjerujemo kako bi u suprotnoj mašineriji rezultat bio drugačiji.

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Ova Leclercova greška me podsjetila na Tursku 2020. kad je također prosuo poziciju praktički u zadnjem zavoju. Sreća za njegov ego da je prvenstvo već odlučeno pa će ovo moći zaboraviti kao manje bitnu pogrešku.