Uff kakav hladan tuš danas

Što se to pobogu dogodilo s RB-om u ovih tjedan dana??
Max je dobro odvozio, ali bolje od sedmog mjesta nažalost nije išlo. Šteta, jer ga je manje od desetinke dijelilo od 5. mjesta. Nadam se da će se sutra RB pokazati boljim u utrci, no ne vjerujem da Max može bolje od petog mjesta. Mečka i RP mi se čine van dometa.
Max već postaje vidno frustriran što je i za očekivati s obzirom kakve su najave stizale iz RB tabora prije sezone. RB nije konkurentan, a takav će biti i dogodine. Treće mjesto u ukupnom poretku je maksimum kojemu se može nadati, a i to je upitno pored ovakvog Racing Pointa.
Moram se malo osvrnuti i na Albona koji se opet ''prosuo'' danas. Ne sviđa mi se situacija s drugim vozačem u RB-u jer Max već dvije sezone nema nikakvu unutarmomčadsku konkurenciju što nije dobro za njegov razvoj. Nadam se da će RB progutati ponos i za sljedeću sezonu dovesti nekoga van svog fundusa vozač jer trenutno nitko od njih nije ni blizu Maxove razine. Vettel mi se čini kao dobar odabir i navijam za takav rasplet događaja u kojemu će Max i Vettel sjediti u RB-u 2021.
#GOMAX #TOTHEMAX
#MAX>CRYMILTON&GRAZIERAGAZZI