Max Verstappen

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Zadovoljan sam Maxovom utrkom iako imam osjećaj da je propuštena prilika za bolji rezultat. U prvom stintu je vozio fenomenalno i bio na razini Mercedesa, ali se u drugom stintu nekako mučio. Ne znam je li to zbog onog oštećenja prednjeg krila ili zbog preranog ulaska u boks (koji je bio nužan da se obrane od Bottasa), ali mi je jako krivo što mu je iskliznulo to drugo mjesto u zadnjim kilometrima utrke.
Moram ga posebno pohvaliti za onu borbu s Bottasom gdje je po tko zna koji put pokazao o kakvom se ''fajteru'' radi. Zato sam ga i zavolio :)

Što se tiče sezone u globalu, moram se složiti s @Kicom i @Multijem kako trenutno stvari ne izgledaju bajno. Nadam se da je samo do staze i da će se RB u Mađarskoj bolje snaći, ali nisam više tako optimističan kao na početku sezone.

I naravno, moram se složiti s @Multijem kako je Max trenutno najbrži vozač na gridu :D

#GOMAX #TOTHEMAX
#MAX>CRYMILTON&GRAZIERAGAZZI

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
max odvozio u skladu s mogućnošću bolida.
mercovi su prebrzi, očito ništa od borbe za naslov ove godine.
ali ni drugo mjesto u konstuktorima ne bi bilo loše.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
zekohonda je napisao/la: 13.07.2020., 09:35 max odvozio u skladu s mogućnošću bolida.
mercovi su prebrzi, očito ništa od borbe za naslov ove godine.
ali ni drugo mjesto u konstuktorima ne bi bilo loše.
Mislim da to uopšte nije upitno
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
https://twitter.com/guccigangharry/status/1284094758390861825 Nek im je Harry rekao, Verstappen stvarno nekad zna biti tele. Istresao je frustracije na Latifiju bez ikakvog razloga, još na treningu...

Što bi se reklo, poluistina je gora i opasnija od neistine, a F1 je ovaj put tweetala poluistinu zarad klikova valjda.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Junac :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
Sad vise nije junac sad je bikonja :D malo je ostario.
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Zašto bi čovjek bio tako frustriran na treningu, i to na početku sezone? Neobično... :?

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
avetma je napisao/la: 18.07.2020., 09:06 Zašto bi čovjek bio tako frustriran na treningu, i to na početku sezone? Neobično... :?
Možda zato jer je frustriran 'sporim' bolidom.

Čak je na 2. utrci Austrije na radio rekao da će ga Bottas svakako prestići, kada mu je inzinjer nesto savjetovao da napravi.

Ovaj vikend očekujem neki kamikaza potez od našeg Maxa.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
avetma je napisao/la: 18.07.2020., 09:06 Zašto bi čovjek bio tako frustriran na treningu, i to na početku sezone? Neobično... :?
Puca pod pritiskom :chill:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 18.07.2020., 10:09
Puca pod pritiskom :chill:
Frustracije.... :misli:
Nakon što je skonto da mu je i ove godine najveći doseg 3. mjesto!?
Ajd, barem će imati manji bodovni zaostatak, zbog manje trka.
Barem bi trebao..... :chill:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Moglo bi ga to koštati dobrih ekipa u budućnosti ako nastavi ovako.
A frustracije su opravdane u jednu ruku, ipak mu je tim obećao ove sezone borbu za naslov.
slika

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
Uff kakav hladan tuš danas :? Što se to pobogu dogodilo s RB-om u ovih tjedan dana??

Max je dobro odvozio, ali bolje od sedmog mjesta nažalost nije išlo. Šteta, jer ga je manje od desetinke dijelilo od 5. mjesta. Nadam se da će se sutra RB pokazati boljim u utrci, no ne vjerujem da Max može bolje od petog mjesta. Mečka i RP mi se čine van dometa.

Max već postaje vidno frustriran što je i za očekivati s obzirom kakve su najave stizale iz RB tabora prije sezone. RB nije konkurentan, a takav će biti i dogodine. Treće mjesto u ukupnom poretku je maksimum kojemu se može nadati, a i to je upitno pored ovakvog Racing Pointa.

Moram se malo osvrnuti i na Albona koji se opet ''prosuo'' danas. Ne sviđa mi se situacija s drugim vozačem u RB-u jer Max već dvije sezone nema nikakvu unutarmomčadsku konkurenciju što nije dobro za njegov razvoj. Nadam se da će RB progutati ponos i za sljedeću sezonu dovesti nekoga van svog fundusa vozač jer trenutno nitko od njih nije ni blizu Maxove razine. Vettel mi se čini kao dobar odabir i navijam za takav rasplet događaja u kojemu će Max i Vettel sjediti u RB-u 2021.

#GOMAX #TOTHEMAX

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
Vrhunska Maxova utrka :thumbs:
Ali ništa od toga što smo gledali nebi bilo moguće bez RB-ovih mehaničara. Svaka im čast :klanjam: :klanjam:

Utrka je loše počela jednom čudnom Maxovom greškom, ali se onda Max i više nego iskupio u utrci. Sjajno odrađen start i sjajno pogođena taktika jer je za daljnji tijek utrke ključno bilo da se vrati ispred Magnussena. Nakon toga sam očekivao da će s lakoćom i bez previše stresa privesti utrku kraju, no Bottasov/Mercedesov tempo u čistom zraku je bio nevjerojatan. Nakon zadnjeg Bottasovog boksa sam proživljao ''flashbackove'' od prošle godine :zubo: Srećom pa je Bottas ipak poprilično lošiji vozač od Hamiltona pa mu nije pošlo za rukom ono što, prije godinu dana, Lewisu je.

Sve u svemu, zadovoljan rezultatom Mađarske jer je Max izvukao više od očekivanog. Jučer sam mu prognozirao P5, a on me oduševio s P2 :)

#GOMAX #TOTHEMAX

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
Kakav predivan dan :party: :party:

Nisam još to potpuno izanalizirao, ali lako moguće da je ovo najveća Maxova pobjeda u karijeri. Fenomenalna vožnja.

#GOMAX #TOTHEMAX

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ovo bi trebalo puštati umjesto F1 himne kad se parkira u parc ferme nakon pobjede :rofl: :rofl:

Ne znam je li mu ovo najbolja dosad, ali svakako fenomenalan nastup. Maksimalno (ili Maximalno :prcnjau: ) je iskoristio ovu priliku, jedini se jučer probio u Q3 na hardu, odlično se riješio Hulka na startu i pritisnuo Mercedese, Hamiltona overcuto, Bottasa sjajno prošao u izlaznom krugu i do kraja rasturio čistim tempom :thumbs:

Stvarno je šteta što je Red Bull nazadovao u odnosu na prošlu sezonu, imali bismo sjajnu borbu za naslov da su barem zadržali priključak za Mercedesom.

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Da steta sto im je malo sasija losija ove godine,i sto imaju problema s balansom bolida, i Honda nije losa!!
Engine mode 11!
Position 5!

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Nešto što mi je u potpunosti promaklo dosad - Max je preskočio Bottasa u prvenstvu! Kasni 30 bodova za Hamiltonom i ima 4 boda više od Bottasa :klanjam:
https://twitter.com/wtf1official/status/1292472259836350464

Frantic
Formula 1
Formula 1
Da nije bilo kvara u Austriji, ŠBBKBB
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Teško mi je to priznati, ali mislim da je Austrija 2019. najbolja Maxova utrka.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
F12000 je napisao/la: 09.08.2020., 20:29 Teško mi je to priznati, ali mislim da je Austrija 2019. najbolja Maxova utrka.
Daleko najbolja, uz onu naravno prvu pobjedu 2016 u Barceloni.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡