Ma bježi ba.
Možda za nekog novog Batmana ili sl.
Previše je spljošten. Plus zatvoren.
Plus, varijacija na "već viđeno".
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Meni nije problem zatvoreni kokpit koliko halo i aeroscreen. To mi je živa nakarada. Ja sam stava ili potpuno otvoren kokpit ili potpuno zatvoren, nema između. Ali da.... sa zatvorenim kokpitom to više ne bi bila prava F1, jer koja je onda razlika između svih touring natjecanja i F1?
F1 mora vratiti zvuk i agresivnost po pitanju izgleda same F1. Također ne i manje bitan je pure racing. Štedanja goriva pripada cesti, a pure racing pripada stazi. Želim vidjeti nemilosrdne gadove na stazi, oni koji stišću do samih granica. Ne želim gledati IT majstore za volanom. Računalo treba ostaviti inžinjeru, a volan treba dati vozaču. I tu svaka priča završava. Ono je sumrak saga kada vozač u jednom krugu 10 puta s oproštenjem drka po tipkovnici, jer ono se ne može nazvati volanom.
Zašto bi jedan motor/PU trebao imati 10 postavki načina rada? Pa čemu to? Ako znaju napraviti PU koji radi sa 10 postavki, onda znaju napraviti PU koji funkcionira sa 2 postavke! Isto vrijedi za kočnice i ostale điđemiđe.
Pa sve se da napraviti.... Previše je tehnologija ušla u te bolide. Treba to sve pojednostaviti.
Meni izgleda ko batmobil. Ne kao F1.
Gledam ove prednje gume i ne znam što da mislim...ne znam kako je ovome tipu koji je izradio ovaj koncept palo na pamet staviti prednje gume iste veličine kao i zadnje. Užas.
Ovo je F1 bolid: [ link do slike ] [ link do slike ]
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Ovo gore je dizajn kojeg ne bih nikada mijenjao. Evenutalno bih možda stavio stražnje široke mesnate gume i to je to. Meni osobno najljepši bolidi ikada.
Meni su previše ti rogovi, krilca i zakrilca.... meni je ovogodišnji (Mercov zbog normalnog nosa) izgled sa čistim linijama, ali da je zadnje krivo veće i niže (kao nagodinu) sa širim gumama taman....zapravo to je Brawn iz 2009, s malo užim nosom. Čisto, bez stršećih dijelva..
renato2107 je napisao/la:Meni su previše ti rogovi, krilca i zakrilca.... meni je ovogodišnji (Mercov zbog normalnog nosa) izgled sa čistim linijama, ali da je zadnje krivo veće i niže (kao nagodinu) sa širim gumama taman....zapravo to je Brawn iz 2009, s malo užim nosom. Čisto, bez stršećih dijelva..
Također. Osim što su izvodili svakakve gluposti s nosem - meni su bolidi ove nove generacije općenito najljepši.
Složiti ću se i sa tim da je Mercov bolid dizajnerski lijep. Samo zadnje krilo mi najviše upada u oči što će 2017. ispraviti.
Primjerice meni je ovaj bolid iz 2013. isto na jedan način lijep: [ link do slike ]
Ima ovaj agresivan nos koji mi se sviđa. Opet da je ovo zadnje krilo niže bio bi mi kandidat za jedan od lijepših...
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Početak 2000-tih.
Barem za mene.
A mislim da smo ovo prežvakali u nekoj drugoj temi.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Nezz... nisu mi baš po guštu ovi bolidi od 2009 pa na ovamo. Ovaj prikazani bolid iz 2013, umjesto krila ima ralicu. Uže stražnje krilo mi je isto bljak.
Ali kad vidim ove bolide od 2005-2008... strašno . Ova krilca od pozdai su mi nešto brutalno dobro.
Sad... bolidi od 2017 će opet imati široka prednja krila od do vanjskog ruba kotača, ali iz pozicije sredine malo će biti izdužena pa se nadam da će suzbiti taj dojam ralice.
Točno!
Do kraja 2008 škotski viski, danas kamilica.
Mogu ovi današnji bolidi biti brži od V10-tki, skidati rekorde pomoću novog asfalta i kvazi guma, ali opet ostavljaju loš dojam. Tehnički masterpiece, a dojam na stazi mlak.