CrashOverride je napisao/la: 05.04.2025., 08:08
Zorz stvarno jako otvara sezonu. Izgleda cijelo vrijeme da jedino on moze do ili izmedju narancastih.
Je li to Benz složio dobar paket, a Andrea zbog neiskustva ne može bolje ili Žorž stvarno izvlači "ono nešto iz bolida"?
Ferrari i dalje mlak. Yebo 4.-5.-6. mjesta.
Medo odličan.
Ne znam što ovi degeni ne rekoše Cherlesu da uspori, odustane od kruga i uđe u box.
Prvi malo lošiji krug Yukija i ispadanje. Mali napredak u odnosu na Liamova ispadanja u Q1.
Liam likuje što je ispred, ali džaba mu, kad je i on ispao. Još je i slabiji od Hadjara, koji je u Q3.
Albon opet ispred Karla.
Benz je odlican. Russell takodjer. Bolji od Ferrarija svakako. Oni su zapeli na 1:27.5
Yuki je bolji vozac, barem za mene i on je treba bit taj koji je zapoceo sezonu u RBu.
Prije sezone svi udarali po Albonu kako će Sainz pomest pod sa njim nakon što ga je Colapinto malo "upalio" prošle sezone, a on dokazao totalno suprotno.
Jako mi je čudno kako se Sainz tako teško privikava na novi bolid, rookiji su po tome bolji od njega (neki).
Jbte, kako mali ajnšlag ima F1 bolid.
Maloprije kad je Piastri izlazio u boxu iza Maxa se najbolje moglo vidjeti.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Sexy lap Maxa
Ferrkani loše
Bravo Hadjar
Ipak je više Benz, manje Žorž (urekosmo ga)
Edit
Gospodo, ja mislim da Lando ipak Lewisa smatra lošijom karikom u Ferrariju.
I bi čovjek u pravu.
Imaju najjaču postavu.
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 05.04.2025., 09:15, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.