VN Monaka 24.-26.05.2024.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ocon se potrudio da zasjeni i Magnussena, umalo mu je i uspjelo 

-
gudenjacica
- Karting
- S nama već: 4 god 9 mj
- Navija za: Max, Alonso; RedBull
Ja ne vidim nikakvu krivicu K-Maga tu. Perez je sa lijeva imao dva metra prostora.
Estie Bestie no comment.
Estie Bestie no comment.

Don't forget to enjoy.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Vratio se, predzadnji je u koloni, sad ne znam da li će poredak da bude sa Q ili možda nakon prvog sektora?Mrgud je napisao/la:Da li se Carlos uspio vratiti u box? S obzirom da krug nije zavrsen kako se sad gleda poredak s obzirom na one SC linije, postoji li sansa da ga vrate negdje naprijed?
- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Na F1TV su brže-bolje "objasnili" da će Karlito biti na kraju
Nije prešao u drugi sektor, a ostali (osim ovih što su se skršili i Zhoua koji je ostao iza) jesu
Nije prešao u drugi sektor, a ostali (osim ovih što su se skršili i Zhoua koji je ostao iza) jesu
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 26.05.2024., 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Grah0 Verified
- Formula 1
E ybi ga. Ovako su se mogle igrati taktičke igrice, sad sa 2 McL iza sebe će da bude ybeno.
Pitanje je da li Oscar ima štete na bolidu nakon dodira sa Karlom?
Pitanje je da li Oscar ima štete na bolidu nakon dodira sa Karlom?
Zadnja izmjena: Grah0 Verified, dana/u 26.05.2024., 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
mogu li sad teoretski (i praktično) ovi što su startatli na mediumu uzet hard i odvozit cijelu utrku do kraja?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Carlitos ipak starta treći :-)
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Grah0 Verified
- Formula 1
Odlično. Ajde sada 1-2 nakon prve krivine.
Jel moguće da KMag nije popušio kaznu?
Jel moguće da KMag nije popušio kaznu?
- jenson
- Formula 4
- S nama već: 8 god 9 mj
- Navija za: Alpine, Gasly
Nisam siguran kakva su pravila. Jer su za poredak uzeli poredak sa startazekohonda je napisao/la: 26.05.2024., 15:21 mogu li sad teoretski (i praktično) ovi što su startatli na mediumu uzet hard i odvozit cijelu utrku do kraja?
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Brundle je ranije spomenuo da bi to bilo moguće. Nisam popratio jesu li kasnije što drugo govorili o tome.zekohonda je napisao/la: 26.05.2024., 15:21 mogu li sad teoretski (i praktično) ovi što su startatli na mediumu uzet hard i odvozit cijelu utrku do kraja?
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- Frantic
- Formula 1
Odmah ide žalopojka kako može biti treći (realno, na prvu, i meni izgleda da su u pravu, ali valjda u Race Control znaju nešto više od nas), plus da se provukao za jučerašnji impeding Albona
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Nema daljnje istrage za incident.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
-
Mrgud
- Karting
- S nama već: 6 god 10 mj
Sta su bili rekli?Frantic je napisao/la: 26.05.2024., 15:20 Na F1TV su brže-bolje "objasnili" da će Karlito biti na kraju
Ja gledam na srpskom SK, kazu da je Zhou spasio Carlosa jer on jedini jos nije prosao SC1 liniju, da jeste, gledoa bi se trenutni poredak sa staze.
- Frantic
- Formula 1
Zaboravili su na ZhouaMrgud je napisao/la: 26.05.2024., 15:26Sta su bili rekli?Frantic je napisao/la: 26.05.2024., 15:20 Na F1TV su brže-bolje "objasnili" da će Karlito biti na kraju
Ja gledam na srpskom SK, kazu da je Zhou spasio Carlosa jer on jedini jos nije prosao SC1 liniju, da jeste, gledoa bi se trenutni poredak sa staze.
A opet, izgledada ni to možda nema veze, već ovo što je @Đoko iznad napisao
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Mislim da startaju u istom poretku kao na početku utrke u slučaju da svi bolidi ne prođu prvi sektor.
Zadnja izmjena: Osella, dana/u 26.05.2024., 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
Lasciatemi guidare...