hattrick je napisao/la:Ej vi pošteđeni.. nešto ste mi sumnjivi... da nije jedan od vas bio @tataratata ?
Neće grom u koprive

Mah , smiri se , to je samo isfrustrirani navijač Saubera

Nama je jedan klik brisanje njega i svih njegovih poruka. A on za svaki idući račun mora otvarati mail account. Pa da vidimo ima li lik život.Ferrari Maniac je napisao/la:Čini mi se da se kolega F1 2016 ima volju ostaviti utisak na forumu s kojim god profilom...
Očito ne ^^ hahahahavetma je napisao/la:Nama je jedan klik brisanje njega i svih njegovih poruka. A on za svaki idući račun mora otvarati mail account. Pa da vidimo ima li lik život.Ferrari Maniac je napisao/la:Čini mi se da se kolega F1 2016 ima volju ostaviti utisak na forumu s kojim god profilom...
Kaligula, Neron, Komod i Elagaba..? ..jedan od kuul likova?car je napisao/la:mislim da aludirate na mene jer ste mi izbrisali civilizirani post. dobro jel vi znate ko san ja??
..a imala je tek 19. godina.avetma je napisao/la:Sori ekipa, ovo je onaj tranzić F1 2012. Tema zaključana
?hattrick je napisao/la:..a imala je tek 19. godina.avetma je napisao/la:Sori ekipa, ovo je onaj tranzić F1 2012. Tema zaključana![]()
Sad sam maximalno zbunjen, dali je to bio car ili carica...? Dečki ovo je pišurija.
Sa malo istraživanja.. ipak je bio car, i to Elagabal. Životopisna ličnost, i jedan od pionira te transofmacije. Svaka čast care, svaka/-ki ti dala/-o.
Napisao je dva samo što su promptno izbrisani.......Frantic je napisao/la:Čekaj sad i ovaj najnoviji korisnik @car je poslan u Banoviće.
Pretpostavljam isti lik u pitanju.![]()
A nije uspio napisati ni jedan komentar.
Ne ti, bio je jedan lik s razmakom između F1 i 2012.F12012 je napisao/la: ?
Odspoji se s neta, ponovo spoji i ima novu IP adresuKrstas je napisao/la:Banujete mu Ip adresu i to je to.
Svi smo mi ovdje fanatici.HeatBlast44 je napisao/la:taj F12016 mi je u poruku poslao neku nigga radodajku sa Brazzersa da mu napravim za avatar hahaha
btw postao sam fanatik, milja je tu, dogodine idemo jos jednu milju nabit![]()
A ti si tito, kad si vec 3 milje nabioFrantic je napisao/la:Svi smo mi ovdje fanatici.HeatBlast44 je napisao/la::
Manje-više
Blagodarim.Slavenowsky je napisao/la:A ti si tito, kad vec 3 milje nabio, kad sam vidio ovo sampion u konstrukotrima, nisam skontao da je to od one igre, sve kontao zbog postovaFrantic je napisao/la:Svi smo mi ovdje fanatici.HeatBlast44 je napisao/la:taj F12016 mi je u poruku poslao neku nigga radodajku sa Brazzersa da mu napravim za avatar hahaha
btw postao sam fanatik, milja je tu, dogodine idemo jos jednu milju nabit
Manje-više![]()