Neki su ovdje pisali da je Ferrari pogrešnog vozača potpisao za 2025. Ja mislim da su pogrešnog otpustili

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
Da, po tko zna koji put sam ga precijenio i zaboravio šta je u stanju (ne) učiniti s Red Bullom.blown diffuser je napisao/la: 24.03.2024., 06:31Očekivao sam proboj do prvog mjesta i nagradu driver of the day ali izgleda da je i to postalo nedostižno.a nekog tko bi zamjenio Pereca nema na vidiku, ergela RB zamjenskih vozača polako propada.
Mislim da RB nije imao neku (nikakvu) prednost danas.Vettel-Ferrari je napisao/la: 24.03.2024., 06:52Da, po tko zna koji put sam ga precijenio i zaboravio šta je u stanju (ne) učiniti s Red Bullom.blown diffuser je napisao/la: 24.03.2024., 06:31Očekivao sam proboj do prvog mjesta i nagradu driver of the day ali izgleda da je i to postalo nedostižno.a nekog tko bi zamjenio Pereca nema na vidiku, ergela RB zamjenskih vozača polako propada.
Kako koji, pa on nije bio na operaciji. To je Karlu dalo prednost. To me podsjeti na ono kad je Alonso kukao pred '14 jer su Kimiju dozvolili da nosi Bell kacigu, o on bio na Schuberthu, i žalio se jer bi Kimi mogao imati "prednost" zbog togaLH44 je napisao/la:Koji li će izgovor biti za današnji nastup, taktika nije valjalaGrah0 je napisao/la:Aha, u Bahreinu su bile "problem" kočnice, u Q je bio "problem" stare gume na početku Q3, sada je "problem" promjena pritiska.gjoko-mkd je napisao/la:I danas je Lecler govorio da je izgubio balans, da su probali sa većim prednjim krilom, ali su tada izgubili stražnji dio
Koliko izgovora od generacijskog talenta.
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
Pa gdje nije dalo prednost, čovjek je sad lakši nakon operacije slijepog crijeva i to je napravilo razliku, treba i Leclerc odmah da reagujeGrah0 je napisao/la:Kako koji, pa on nije bio na operaciji. To je Karlu dalo prednost. To me podsjeti na ono kad je Alonso kukao pred '14 jer su Kimiju dozvolili da nosi Bell kacigu, o on bio na Schuberthu, i žalio se jer bi Kimi mogao imati "prednost" zbog togaLH44 je napisao/la:Koji li će izgovor biti za današnji nastup, taktika nije valjalaGrah0 je napisao/la: Aha, u Bahreinu su bile "problem" kočnice, u Q je bio "problem" stare gume na početku Q3, sada je "problem" promjena pritiska.
Koliko izgovora od generacijskog talenta.
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk.
Katastrofa prognoze su moj posao molim lijepo..croatic f1 je napisao/la: 24.03.2024., 05:13 Zahvalite meni koji sam unaprijed napisao naslov i uvod za desetu pobjedu u nizu![]()
OD svih sta bi bilo kad bi bilo prica ova je bas glupost.nelinjo je napisao/la: 24.03.2024., 09:20 I ako nisam neki pobornik prica "sta bi bilo, kad bi bilo", imam osjecaj da je Ferrari danas svakako imao 1-2!
Nije on bio cist ni u prijasnjim duelima..
Ako pogledas ostale njegove dvoboje u utrci, vidis da je ima jos nekoliko grijeha..Vettel-Ferrari je napisao/la: 24.03.2024., 10:32 Na službenoj F1 stranici kažu zbog "potentional ly dangerous" vožnje.
https://www.formula1.com/en/latest/arti ... australia-
Ovakve stvari su se Maxu prastale na pocetku, kad se sjetim samo borbe sa Kimijem u SPA.erratic that deemed potentially dangerous