VN Australije 22.03.-24.03.2024.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Leclercov prime je Belgija i Italija 2019, tu je doživio peak, ovo sad djeluje kao Jarno Trulli.

Neki su ovdje pisali da je Ferrari pogrešnog vozača potpisao za 2025. Ja mislim da su pogrešnog otpustili

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

slikaslika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
blown diffuser je napisao/la: 24.03.2024., 06:31
Vettel-Ferrari je napisao/la: 24.03.2024., 05:42 Bit će Perez do kraja bar u borbi za postolje...
Očekivao sam proboj do prvog mjesta i nagradu driver of the day ali izgleda da je i to postalo nedostižno. :mrgreen: a nekog tko bi zamjenio Pereca nema na vidiku, ergela RB zamjenskih vozača polako propada.
Da, po tko zna koji put sam ga precijenio i zaboravio šta je u stanju (ne) učiniti s Red Bullom.

Crni molo
Karting
Karting
S nama već: 1 god 10 mj
Mislim da bi se Mercedes trebao ispričati elliottu

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Vettel-Ferrari je napisao/la: 24.03.2024., 06:52
blown diffuser je napisao/la: 24.03.2024., 06:31
Vettel-Ferrari je napisao/la: 24.03.2024., 05:42 Bit će Perez do kraja bar u borbi za postolje...
Očekivao sam proboj do prvog mjesta i nagradu driver of the day ali izgleda da je i to postalo nedostižno. :mrgreen: a nekog tko bi zamjenio Pereca nema na vidiku, ergela RB zamjenskih vozača polako propada.
Da, po tko zna koji put sam ga precijenio i zaboravio šta je u stanju (ne) učiniti s Red Bullom.
Mislim da RB nije imao neku (nikakvu) prednost danas.
Perezovih više od pola minute zaostatka prije VSCa, značilo bi da Max bio tu negdje sa Ferrarijima i Landom.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
LH44 je napisao/la:
Grah0 je napisao/la:
gjoko-mkd je napisao/la:I danas je Lecler govorio da je izgubio balans, da su probali sa većim prednjim krilom, ali su tada izgubili stražnji dio
Aha, u Bahreinu su bile "problem" kočnice, u Q je bio "problem" stare gume na početku Q3, sada je "problem" promjena pritiska.
Koliko izgovora od generacijskog talenta.
Koji li će izgovor biti za današnji nastup, taktika nije valjalaslika

Kako koji, pa on nije bio na operaciji. To je Karlu dalo prednost. To me podsjeti na ono kad je Alonso kukao pred '14 jer su Kimiju dozvolili da nosi Bell kacigu, o on bio na Schuberthu, i žalio se jer bi Kimi mogao imati "prednost" zbog toga slikaslikaslika.

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
Bravo Ferrari! Velike pohvale Ferrari! Uz nadogradnje, ima nade za ovo prvenstvo!
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Fun fact: in the last 2 non verstappen wins, Carlos Sainz has won and George Russell has crashed on the last lap
:mrgreen:
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Grah0 je napisao/la:
LH44 je napisao/la:
Grah0 je napisao/la: Aha, u Bahreinu su bile "problem" kočnice, u Q je bio "problem" stare gume na početku Q3, sada je "problem" promjena pritiska.
Koliko izgovora od generacijskog talenta.
Koji li će izgovor biti za današnji nastup, taktika nije valjalaslika

Kako koji, pa on nije bio na operaciji. To je Karlu dalo prednost. To me podsjeti na ono kad je Alonso kukao pred '14 jer su Kimiju dozvolili da nosi Bell kacigu, o on bio na Schuberthu, i žalio se jer bi Kimi mogao imati "prednost" zbog toga slikaslikaslika.
Pa gdje nije dalo prednost, čovjek je sad lakši nakon operacije slijepog crijeva i to je napravilo razliku, treba i Leclerc odmah da reagujeslika

slikaslika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Nego jeste vidjeli na prijenosu Ferrarijeve navijače maskirane u kalune?
"What a little star." May 26, 2012.

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
I ako nisam neki pobornik prica "sta bi bilo, kad bi bilo", imam osjecaj da je Ferrari danas svakako imao 1-2! Carlos je rekao da je od drugog kruga bukvalno imao osjecaj da je to-to! Preticanje Maxsa je bilo prije problema, sta god oni kasnije izjavljivali! Decko nije navikao na poraze u zadnje dvije sezone, pa malo vise stisnuo kocnicu u zelji da povrati poziciju! :lolz: nije isto biti stalno prvi, i imati cistu stazu ili gledati nekome u difuzor! :lolz: RB1 se malo razmazio.
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
croatic f1 je napisao/la: 24.03.2024., 05:13 Zahvalite meni koji sam unaprijed napisao naslov i uvod za desetu pobjedu u nizu :prcnjau:
Katastrofa prognoze su moj posao molim lijepo..

Onako utrka, ne nesto pretjerano napeta.
Nisam htio gledat live, dosa fino u ured, dorucak, pa onda uz kavicu uplalio utrku. Zivnulo sve nakon greske Maxa kad ga je Sainz prosa i onda ti problemi sa kocnicama ali se brzo sve smirilo.

I kaze Sainz "pitty for his break problems, we could have had a great fight for P1" :gandalf:
Maksimalan ulov za Ferrari dns..

Ekipa na SK i dalje kao i obicno. Albon i KMag u borbi a njima to par krugova izgleda kao borba Tsunode i Hulka :prcnjau:

Checo just being Checo..
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
nelinjo je napisao/la: 24.03.2024., 09:20 I ako nisam neki pobornik prica "sta bi bilo, kad bi bilo", imam osjecaj da je Ferrari danas svakako imao 1-2!
OD svih sta bi bilo kad bi bilo prica ova je bas glupost.
Em je staza di pretjecanje bas nije lako em je RB takav kakav je em je i Ferrari takav kakav je..
Fino Alla Fine

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Fernando Alonso handed a 20-second time penalty, in lieu of a drive through penalty, and three penalty points. Drops to P8. Stroll up to P6, Tsunoda P7.

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Najeba Fernando radi beloved Georgea.
"What a little star." May 26, 2012.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
MSC je napisao/la: 24.03.2024., 10:04 Najeba Fernando radi beloved Georgea.
Nije on bio cist ni u prijasnjim duelima..
Fino Alla Fine

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Na službenoj F1 stranici kažu zbog "potentionally dangerous" vožnje.
https://www.formula1.com/en/latest/arti ... bDXs6.html

Alonso vjerojatno nije nevin u svemu ovome, ali baš me zanima kako izvuče kaznu od 20sec. Jel i to dio novih i strožijih pravila, da ne uspoređujem ovo s nekim incidentima iz prošlih sezona.
Ali definitivno si je s ovim napravio još veći zid prema Mercedesu, ako su ikakve kontakte dosad i imali...

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Vettel-Ferrari je napisao/la: 24.03.2024., 10:32 Na službenoj F1 stranici kažu zbog "potentional ly dangerous" vožnje.
https://www.formula1.com/en/latest/arti ... australia-
Ako pogledas ostale njegove dvoboje u utrci, vidis da je ima jos nekoliko grijeha..
Sam je priznao da je radio bas to za sto ga se tereti i jos se ide malo oprat da je pogrijesio jer je preraono liftao i kocio da bi opet lupa po gasu i opet isa kocit kad je zaista trebalo za uc u zavoj.. Nije to nacin na koji se ostvaruje prednost..
Solidan broj losih procjena da nisu namjerne i u ocima sudaca
erratic that deemed potentially dangerous
Ovakve stvari su se Maxu prastale na pocetku, kad se sjetim samo borbe sa Kimijem u SPA.
Fino Alla Fine

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 1 mj
MaFIA na djelu...ova kazna za alonsa je ubijanje ovog sporta. :bonk:

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Nije ga brake testao ali dovoljno prljavog zraka da Žorž izgubi bolid na kočenju, po meni 50:50 za kaznu.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡