VN Abu Dhabija 24.-26. studenog 2023.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Zivno ovaj Leclerc. Naso je zivota u Ferrariju. Ajde. Drago mi je. Nek prenesu ovo na 2024.
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Kakav bi ovo bio potez da je uspio

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Yas Marina drift.
Fino Alla Fine
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Zanimljivo kako se slavi ovaj pokušaj pojedinih komentatora, a pljuvalo se po Hamiltonu 2016. Licemjerno od njih. Ali žalosno da je To Leclerc morao sugerirati, a ne box.
Zadnja izmjena: Dani Verified, dana/u 26.11.2023., 15:35, ukupno mijenjano 1 put.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Bravo za pokušaj Leclerca, ovim je pokazao da mu je stalo do ekipe i rezultata, ali šteta, prekasno...
Šteta, što se momentum u formi Ferrarija nije iskoristio koliko je mogao.
Bravo za Verstappen i Red Bull, odlična sezona iz njihove pozicije, teško da može bolja. A nadam se da se dugo ovakva neće ni ponoviti
Šteta, što se momentum u formi Ferrarija nije iskoristio koliko je mogao.
Bravo za Verstappen i Red Bull, odlična sezona iz njihove pozicije, teško da može bolja. A nadam se da se dugo ovakva neće ni ponoviti

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Pa sto bas nas dvojicu nadje. Ne sjecam se skoro nicega al nekak sumnjam da sam pljuva.Dani je napisao/la: 26.11.2023., 15:34Zanimljivo kako se slavi ovaj pokušaj pojedinih komentatora, a pljuvalo se po Hamiltonu 2016. Licemjerno od njih. Ali žalosno da je To Leclerc morao sugerirati, a ne box.
Ono cega se sjecam je da je ekipa trazila od Hama da to prestane radit i da ubrza. Ako sam na ista pljuva, pljuva sam taj dio. To je minus bez obzira na navijacke afinitete.
A na ovo smo navikli od Ferrarija.
Oni si dns slozili Sainzu taktiku za ***** a trebaju bodove. Nisu bas nista pokusali.
Oni dodju na utrku, pojest, popit, odgledat.
Zadnja izmjena: CrashOverride Verified, dana/u 26.11.2023., 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Fino Alla Fine
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Ma najviše je Mercedes pogurala kazna za Pereza bezvezna. Ali što Ferrari može i očekivati kad su se sami tu doveli i ne treba krivce tražit okolo.
"What a little star." May 26, 2012.
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Mislio sam na prvi krug u Abu Dhabiju (barem mislim da je bio prvi) kada je Max uletio u istoj krivini, a Hamilton presjekao zavoj. Kontakta doduse nije bilo, ali sam uvjeren bez Hamiltonovog poteza bi to bio kraj utrke za obojicu. Ako se kaznjava potez onda je moje misljenje da nema previse razlike izmedu ta dva, ali ajde. Na kraju nije utjecalo na nista. I dalje sam misljenja da se ne mogu davati iste kazne za ovo i za npr. SAD 2022. kad je Russell izbacio Sainza.
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
Ima dosta potencijala na gridu, samo trebaju dobri bolidi! Leclerc, Norris, Russel... nadam se da će se još neko pojaviti u ovom društvu da izazove Red Bull!
Čekam 24tu da vidim da li gledati novu sezonu F1 ili ne?
Čekam 24tu da vidim da li gledati novu sezonu F1 ili ne?

Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ma nije to išlo tebe kolega. Sorry ako si se našao prozvanim ( krivo sam se izrazio). Bilo je tu na forumu ekipe koja sada šuti.CrashOverride je napisao/la: 26.11.2023., 15:38Pa sto bas nas dvojicu nadje. Ne sjecam se skoro nicega al nekak sumnjam da sam pljuva.Dani je napisao/la: 26.11.2023., 15:34Zanimljivo kako se slavi ovaj pokušaj pojedinih komentatora, a pljuvalo se po Hamiltonu 2016. Licemjerno od njih. Ali žalosno da je To Leclerc morao sugerirati, a ne box.
Ono cega se sjecam je da je ekipa trazila od Hama da to prestane radit i da ubrza. Ako sam na ista pljuva, pljuva sam taj dio.
Oni si dns slozili Sainzu taktiku za ***** a trebaju bodove. Nisu bas nista pokusali.

- Frantic
- Formula 1
Jbga, "kolega" opet, po običaju i po ko zna koji put, "fula cijeli fudbal"....CrashOverride je napisao/la: 26.11.2023., 15:38Pa sto bas nas dvojicu nadje. Ne sjecam se skoro nicega al nekak sumnjam da sam pljuva.Dani je napisao/la: 26.11.2023., 15:34Zanimljivo kako se slavi ovaj pokušaj pojedinih komentatora, a pljuvalo se po Hamiltonu 2016. Licemjerno od njih. Ali žalosno da je To Leclerc morao sugerirati, a ne box.
Ono cega se sjecam je da je ekipa trazila od Hama da to prestane radit i da ubrza. Ako sam na ista pljuva, pljuva sam taj dio.
Ako je njemu ovo i ono Hamiltonovo za iste rečenice, Bože moj, ko sam ja da ga ubjeđujem u suprotno.
A niti mi pada na pamet, jer sam davno prestao sa "Sizifovim poslovima".
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Povijest je učiteljica života, 2016 su se neki zgražali a sad je to ok potez, što bi rekli: novo normalno!Dani je napisao/la: 26.11.2023., 15:34Zanimljivo kako se slavi ovaj pokušaj pojedinih komentatora, a pljuvalo se po Hamiltonu 2016. Licemjerno od njih. Ali žalosno da je To Leclerc morao sugerirati, a ne box.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- CrashOverride Verified
- Formula 1
RB i Max
Checo out
Ricci out
Bottas out
KMag out
Nico out
Alonso out
Stroll out
Opet pogledane sve kvale, sve utrke, svi sprintovi ( nesto nije bilo live zbog obaveza)
Nogomet nesto manje gledam ali i dalje sve pratim, sve mi postalo fake, soft. Nadam se da ovakvu sezonu necemo imat u dogledno vrijeme.
Uzbudljivo je gledat borbe i nize u poretku ali to te drzi jedno vrijeme.
Ajd nasa sam jednu pozitivu. Nismo slusali otocku himnu.

Checo out
Ricci out
Bottas out
KMag out
Nico out
Alonso out
Stroll out
Opet pogledane sve kvale, sve utrke, svi sprintovi ( nesto nije bilo live zbog obaveza)
Nogomet nesto manje gledam ali i dalje sve pratim, sve mi postalo fake, soft. Nadam se da ovakvu sezonu necemo imat u dogledno vrijeme.
Fino Alla Fine
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Koliko god sam guštao u Maxovom rušenju rekorda ove sezone nadam se da se ovakva dominacija neće uskoro ponoviti. Ne bih preživio još jednu ovakvu sezonu.
- Ciki-F1
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Sve u svemu sezona odlična, Max i RB zasluženo.
Šteta da Ferrari nije uspio biti 2. U konstruktorima.
Mečka isto dobra, 2. Mjesto, neka tamo i ostanu narednih sezona, nije problem.
Alonso maestralan čitavu sezonu.
Jedva cekam vidjeti McLaren nagodinu, nadam se da ce prenijeti momentum od ove sezone.
Više manje svi dobri, malo razočaran Perezom i Russellom, bit ce bolje.
Čitamo se
Šteta da Ferrari nije uspio biti 2. U konstruktorima.
Mečka isto dobra, 2. Mjesto, neka tamo i ostanu narednih sezona, nije problem.
Alonso maestralan čitavu sezonu.
Jedva cekam vidjeti McLaren nagodinu, nadam se da ce prenijeti momentum od ove sezone.
Više manje svi dobri, malo razočaran Perezom i Russellom, bit ce bolje.
Čitamo se
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- Frantic
- Formula 1
Ja sam pogodio da će Benz biti drugi (mada nisam očekivao da će to biti za 1,2s), a umalo da pogodim i oba vozača. Prognoza je bila 6. i 7., a Čarli me zeznuo i završio 5.CrashOverride je napisao/la: 26.11.2023., 15:52 RB i Max![]()
Checo out
Ricci out
Bottas out
KMag out
Nico out
Alonso out
Stroll out
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
Čekali su SC-a kojeg bi iskoristio za nove soft gumeCrashOverride je napisao/la: 26.11.2023., 15:22Sad ce oni soft. U zadnjem krugu. Oni su zaboravili na Sainza garant.Frantic je napisao/la: 26.11.2023., 15:19 Ništa, sretno, prijatno
Karlito, slabo, a sad od nekog softa nemaju neke vajde.....
Samo ih Checo može izvući