VN SAD-a 20. - 22. listopada 2023.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Widowmaker
Karting
Karting
S nama već: 8 god 10 mj
Navija za: Mclaren
Šteta što Lando nije imao više žutih guma, jedino je tako mogao imati šansu za pobjedu.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Eh, danas se Maxonja pošteno naradio za pobjedu.
I svaka mu čast.
Malo "grešaka" drugih, malo (lafo) problemi sa kočnicama, start sa 6 mjesta, na grbavoj stazi koja nije štimala bolidu.
Dobro, mogao je računati na lagano dobijena 2 mjesta (ona Ferrarijeva), ali svejedno, morao je i Čarlija preteći (malo mi je sumnjivo, moraću pogledati snimak, a bilo je pod istragom).
Prava rovovska borba i pobjeda.
E ovakve pobjede kod mene izvuku pohvalu, a ne one dosade, kad odmagli naprijed i nabije 20-30sec, pa čak ni one kad starta 10 i prošeta se kroz grid do 1. mjesta, za manje od pola trke.....
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

reso20
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Bravo Max, Hamilton, Norris :)
Tsunoda - nice

Ferrari - RESPECT!!!

Charles - Do a plan L = LEAVE
Zadnja izmjena: reso20, dana/u 22.10.2023., 23:10, ukupno mijenjano 1 put.

Tudum
Formula 4
Formula 4
S nama već: 4 god 3 mj
Navija za: Sainz

:facepalm: :facepalm:

Jedva čekam Mexico da im se Max popiša u facu.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
da, max je malo izgurao leclerca rekao bih. ne kazem da je trebao kaznu dobiti ali rubno je to.

ne znam jel i u ovom slucaju, i svim takvim, i dalje vrijedi pravilo da mora biti mkesta za jos jedan bolid?

al ne bi to leclecu nista puno znacilo.

a,b,c,d planovi nisu upalili. ferr ponestalo slova.

dobro je netko napisao da oni pokusavaju sve scenarije pokriti prike mego utrka krene.

izgledaju kao momcad koja najlosije cita utrke kad jednom krenu.

svi se u hodu prilagode nekako i citaju utrku i uvjete, jedino ferr zacrta 4-5 planova i njih se drzi ko pijan plota.

i da 3 sc-a budu oni bi ih nekako ugurali u a,b,c,d plan umjesto da ih odbace i ponasaju se u skladu sa zahtjevima i uvjetima utrke.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Dobra utrka za sve osim am i ferrarija. Ok Sainz opet bolje čitao utrku i zasluženo je ispred Leclerca.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Frantic je napisao/la: 22.10.2023., 01:00
monkeyseat je napisao/la: 22.10.2023., 00:07 Bojim se da će bit ovo drugo :(
Nit' pukovnik nit' pokojnik.
Startao 6., završio 6.

Sutra predviđam 3.-4. mjesto za Čarlija i max. 5. za Karlitosa.
Naravno, ukoliko ne bude nekih 3.14zdarija na startu, kontakata, eventualnih Safeta u "nezgodnom" momentu.
Zaboravio sam napomenuti da u "nepredviđene" faktore spadaju i gadarije sa pit-walla Ferrarija. :rofl:
Sa 2 boxa čovjek bi hladno bio 4., a komotno bi se mogao pofajtati sa Landom za 3. mjesto. I u tom slučaju, Karlito bi bio 5.
Frantic je napisao/la: 22.10.2023., 22:13
Scuderia je napisao/la: 22.10.2023., 22:12 Kakav sumrak od strategije za leclerca!
Kakvi asovi :klanjam:
Šampioni

Čovjek će završiti 6., u najboljem slučaju
Dakle, jedva 6. Da je bio još krug i Đorđe bi ga uzeo.

@zelote, slažem se.
Dakle, apsolutno odsustvo praćenja dinamike i situacije u trci. Likovi se drže predefinisanih planova k'o pijan plota.
"Čitanje" trke, 0 bodova. I to bi bio "underrated statement". :mrgreen:
Mislim, jasno je da nije bilo šanse da Čarli pobijedi, uprkos PPu, dakle, bolid ne može (na kraju krajeva, izgubio je vodstvo do prvog zavoja). Ali da čovjeka sa PPa uspiju baciti na 6. (umalo i na 7. mjesto), a da im drugi bolid starta kao 4. i završi kao 4., mislim, blaga mentalna retardacija.
Od svih za koje je "mirisalo" da bi mogli na hardu do kraja (Lando, Hamdo, Đorđe, Čarli), Ferrari odradi hard do kraja. :rofl:
Ako je Čarli imao udjela u odluci da ostane na hardu do kraja, povlačim riječ! :gandalf:

Nekada ih (često??) znam(o) kritikovati što "prepisuju", tj. pokrivaju tuđu taktiku.
Nekad (često??) poželim da samo pokrivaju tuđe undercutove, krug poslije i tjt.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

KiMujash
Karting
Karting
S nama već: 5 god 11 mj
Navija za: Max Verstappen
Charles i Lewis DSQ? We are checking.

KiMujash
Karting
Karting
S nama već: 5 god 11 mj
Navija za: Max Verstappen
KiMujash je napisao/la: 23.10.2023., 01:44 Charles i Lewis DSQ? We are checking.
Sargent u bodovima.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Ferrari just being Ferrari.. Oni su kadar unistit utrku nekome i kad treba i kad ne treba, najgore je sto je to radnom, nikad ne znas di ce briljantne ideje iskocit.

I Merc je Lewisu izbio pobjedu sa onim otezanjem kod prvog ulaska u box dok je RB ima jasan plan i egzekuciju.

Na kraju DSQ za dvojicu koje je strategija i najvise zakinula.

Yuki FL i 2 boda za dobrodoslicu Ricciardu i jos cherry on the top, oba Williamsa u bodovima ( kad se to zadnje dogodilo!?) i prvi F1 bod za Logana na domacem tlu ( jos jedna slucajnost )
Fino Alla Fine

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Kakav čušpajz da su nelegalni po jedan bolid iz obje ekipe.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Dani je napisao/la: 23.10.2023., 08:02 Kakav čušpajz da su nelegalni po jedan bolid iz obje ekipe.
Pa dobro nisu bili nelegalni na startu utrke, nego na kraju..
Durkcije postavke, drukcija voznja, vise pasica, vise ovoga, vise onoga.. Ne znam sta je toliko cudno..
Fino Alla Fine

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
CrashOverride je napisao/la: 23.10.2023., 05:56

Yuki FL i 2 boda za dobrodoslicu Ricciardu i jos cherry on the top, oba Williamsa u bodovima ( kad se to zadnje dogodilo!?) i prvi F1 bod za Logana na domacem tlu ( jos jedna slucajnost )
Vraćaj Lawsona nazad, ništa od ovoga Ricciarda jalova snaga. :mrgreen:
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

toky13 Verified
Karting
Karting
S nama već: 3 god
Navija za: Schumi4ever

Unwoken European
Karting
Karting
S nama već: 2 god 10 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Ferrari nikad nije na planu A zato što se nikad ne dogodi sve što su zamislili. Čini mi se da bi oni bili najsretniji da računalo napravi 10 000 planova i da se automatski izabiru s obzirom na događanja na utrci.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Znaci, da bi merc i ferr izazvali rbr moraju bolide spustiti do diskvalifikacije dok rbr s druge strane valjda 10cm visi i uzme pobjedu.

Svaka im cast sto su napravili. Ne vidim kako ce ih itko izazvati sljedece godine.

Mclaren se cini jos kao najjaci kandidat s obzirom na napredak ove sezone. Valjda su sekundu ako ne i vise skinuli za rb-om sto ne pamtim da sam ikada vidio u jednoj sezoni.

Ocito su skuzili kojim putem treba ici i na dobrom su putu.

Merc mi se cini kao da jos nije izasao na jasan put razvoja, imaju jos par skretanja na tom putu koja moraju istraziti a ferr takodjer.

Naravno, nadam se da ce barem jedna momcad sustici rb, ako ne vise njih, ali bit ce tesko.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡