Nedavno je mladiÄ poginuo ovdje možda upravo zbog toga... Kad krenu po takvoj brzoj stazi, a bolid iza bolida vidljivost bude doslovno nulatomz je napisao/la: 29.07.2023., 17:05 Puna mi je kapa viÅ”e odgoda i kmeÄanja s kiÅ”om. Kome se ne vozi po pljusku, neka se parkira u garažu. Ako nitko ne želi voziti, neka se svih 20 parkiraju u garažu i otkažite session.
VN Belgije 28. - 30. srpnja 2023.
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Zadnja izmjena: Sarma Verified, dana/u 29.07.2023., 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
- Azavi
- Karting
- S nama veÄ: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari, Raikkonen
- Kontakt:
Vozaci placeni preko 10 milijuna eura godisnje ne voze po kisi... HGSS za Äabe radi intervencije....
"I continuously go further and further learning about my own limitations, my body limitation, psychological limitations. It's a way of life for me." - Ayrton Senna
- pigmalion
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Apsolutno. Dosta ovakve uprave F1, i njihovih kokoÅ”jih odluka. Dajte im da voze. Tko Å”trika od vozaÄa ( George Russell, itd. ) neka ide u pemziju.tomz je napisao/la: 29.07.2023., 17:11 DesetljeÄima se vozi po kiÅ”i... I na suhoj stazi ti vozaÄi znaju rizike vožnje u bolidu lakÅ”em od tone koji ide 350kmh+... Tko ne želi riskirati, neka se parkira.
......ne mogu, ali hoÄu......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Nema druge nego napraviti natkrivene staze.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- pigmalion
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
NiÅ”ta. Vrijeme je da ugrade blatobrane za kiÅ”u. Koliko sam Äuo, i to je jedna od ideja.vlado je napisao/la: 29.07.2023., 17:19 Nemoguce je voziti po ovakvoj kiÅ”i sa ovakvim bolidima. Bacaju sprej 100 metara. Ne vidi se niÅ”ta.
Treba onaj upgrade za sprjeÄavanje spreja pod hitno razviti i uvesti. Ne znam Å”ta razvlaÄe sa time. Nesposobnjaci.
......ne mogu, ali hoÄu......
.....biti po svome,.....

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Da ali formula 1 je open wheel serija, tako da pokriveni kotaÄi, neznam baÅ” dobra je ideja ali to viÅ”e nije formula onda.vlado je napisao/la: 29.07.2023., 17:19 Nemoguce je voziti po ovakvoj kiÅ”i sa ovakvim bolidima. Bacaju sprej 100 metara. Ne vidi se niÅ”ta.
Treba onaj upgrade za sprjeÄavanje spreja pod hitno razviti i uvesti. Ne znam Å”ta razvlaÄe sa time. Nesposobnjaci.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs