Mercedesova podnica, u usporedbi s RB podnicom jako jednostavna ništa specijalno.
RedBullova podnica, sigurno neće biti sretni što sad svi timovi imaju priliku vidjeti njihov pod. A i nema sumnje da će uskoro svi timovi pokušati iskopirati ovo.
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
kroz cele dužine poda i difuzora ima stepenice, ili kako mislim Vi kažete nogostup. Kaskade ima samo RB, i verovatno to ima veliki uticaj u brzinu bolida.
Rb veći deo DF-a pravi podom, a ostali krilama i zato je RB brži na pravcima
Ne znam zašto nisu odmah crvenu zastavu stavili? Ovo mašu duplim žutim zastavama, a hrpa ljudi na stazi, dobro da nije ovaj luđak ubio nekog od sudaca ili vatrogasaca.
Kaj se tiče F1 utrke , nadam se kiši , jer ću u protivnom zaspati na pola , uz očekivanu dominaciju bikova.
Pogledao sam sve utrke danas , od F3 ,F2 do Porsche kupa i ako je bilo deset pretjecanja sveukupno, puno sam i rekao .
blown diffuser je napisao/la: 28.05.2023., 10:50
Mercedesova podnica, u usporedbi s RB podnicom jako jednostavna ništa specijalno.
RedBullova podnica, sigurno neće biti sretni što sad svi timovi imaju priliku vidjeti njihov pod. A i nema sumnje da će uskoro svi timovi pokušati iskopirati ovo.
Prosle godine se Perez isto razbio i isto se vidjela podnica,ova je slicna proslogodisnjoj samo tu i tamo koji doradeni detalj,mozda bi i funkcioniralo kad bi iskopirao bas cijeli RB19! A koliko su ovi ispred mislim da imaju vec nesto spremno i za RB20!
AlkY je napisao/la: 28.05.2023., 13:52
Koliko najave o kiši , i na kraju klasika. Nebude ni kapi
To uvijek rade, da se digne hype i navuku na gledanje ljude koji se dvoume...
Isto kao i kada za vrijeme prijenosa Crofty i ostali hypeaju neki duel i kao "mogla bi biti borba u zadnjih par krugova" iako se iz aviona vidi da do iste neće doće. Te i ne dođe već prvi završi +5s ispred drugog...
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Daj se dogovorite
Hoće li biti kiša za 45min ili za 8 krugova (11min)?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Sainz prerano u boxu.
Evo ga, ljut na TR.
Plus nije ništa profitirao.
Checo bolje da je vratio poziciju Strollu, odmah
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 28.05.2023., 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”