VN Emilia-Romagne (Imola) 16.-18. travnja 2021.
- Wehrlein94
- GP3
- S nama veÄ: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
ma daj Verstappen ostavi taj Red Bull nekome ko zna i ko Äe skinut Lewisa viÅ”e.. jer ovaj RB je sposoban za titulu,ali sa pravim vozaÄem
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
U prosjeku covjek vozi oko pola sekunde vrze nego bolid stvarno moze...nelinjo je napisao/la: 17.04.2021., 15:12 Opet taj Leclerc izvlaci vise od maxsimuma iz ovog bolida! Bravo!
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 11 mj
To je prica sezone... Pocela na testiranjima..senna66 je napisao/la: 17.04.2021., 15:05 Sad kad Ham uzme pole kreÄe priÄa kako je svemoguÄi Hamilton uzeo pole ispred dominantnog Red Bulla.![]()
Fino Alla Fine
- Gilles
- GP3
- S nama veÄ: 9 god 8 mj
Bravo Perez, pokazuje itekako da je odavno zaslužio mesto u top timu. Iskusan, preležao deÄije bolesti, izuzetno brz u samoj trci. Svi priÄaju o Hamiltonu i Maxu Å”to Perezu samo pomaže. BiÄe dobra trka sutra. Red Bull najzad može da razdvoji strategiju i pobedi Mercedes.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama veÄ: 7 god 3 mj
Da vozi RB ili Merc bio bi 2 desetinke brzi od svih. Garantujem!CrashOverride je napisao/la: 17.04.2021., 15:15U prosjeku covjek vozi oko pola sekunde vrze nego bolid stvarno moze...nelinjo je napisao/la: 17.04.2021., 15:12 Opet taj Leclerc izvlaci vise od maxsimuma iz ovog bolida! Bravo!
BivÅ”i navijaÄ Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- AlkY
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Trenutno je Haas definitivno najlosiji bolid. Naravno da ima neka razlika zbog vozaca , ali da je obrnuta vozacka postava i dalje Haas nebi bio ispred Williamsa. Nema sanseFrantic je napisao/la: 17.04.2021., 14:59 Russel ispred Alonsa, Vettela i Raikkonena
Ja ne mislim.Pastor je napisao/la: 17.04.2021., 12:33 Mali Schumi poÄinje izvlaÄiti neke performanse iz ovog Haasa. Ne izgleda to loÅ”e. I dalje mislim da je Haas brži bolid od Williamsa, samo nema ko da izvuÄe sve iz bolida, za sad.
Naravno da je Russell (pa i Ljatif, barem malo) u ovom momentu "iznad" Micka i Nikite, ali mislim da je Haas najloŔiji bolid.

- Frantic
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god
Naravnosenna66 je napisao/la: 17.04.2021., 15:05 Sad kad Ham uzme pole kreÄe priÄa kako je svemoguÄi Hamilton uzeo pole ispred dominantnog Red Bulla.![]()
Evo upravo priÄa kako nije oÄekivao da bude ispred Red Bullova

A ako bude sutra odnos snaga u race paceu kao u Bahrainu, biÄe kako se napravili ogroman napredak za 18 dana

Ali da vidimo Pereza na softu na startu, plus Å”to RB ima dvojac iza Sira, a Laufer je daleko iza, barem na poÄetku.
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 17.04.2021., 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

āŗ Prikaži āSpoilerā
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Vrlo vjerojatno.nelinjo je napisao/la: 17.04.2021., 15:16Da vozi RB ili Merc bio bi 2 desetinke brzi od svih. Garantujem!CrashOverride je napisao/la: 17.04.2021., 15:15U prosjeku covjek vozi oko pola sekunde vrze nego bolid stvarno moze...nelinjo je napisao/la: 17.04.2021., 15:12 Opet taj Leclerc izvlaci vise od maxsimuma iz ovog bolida! Bravo!![]()
- AlkY
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
A ni te vase sprdnje oko Merca vise ne drze vodu toliko , malko ga i pretjerujete.
Sta god oni naprave , izjave eto ga neka sprdnja.
Da je Merc toliko brzo onda bi i Bottas lagano bio drugi.
Po meni , Mercedes nije brzi od Red Bulla trenutno i gotovo.
Mogu biti jednaki ,ali da je brzi ili da je puno brzi to nije
Sta god oni naprave , izjave eto ga neka sprdnja.
Da je Merc toliko brzo onda bi i Bottas lagano bio drugi.
Po meni , Mercedes nije brzi od Red Bulla trenutno i gotovo.
Mogu biti jednaki ,ali da je brzi ili da je puno brzi to nije