Prosle su se godine kvalificirali kao 6. i 7. s tek nesto vise od sekunde zaostatka za Hamiltonom. Trenutno mi izgledaju kao da bi ih sitna greska mogla kostati i ulaska u Q2. Povrh svega ni Alonso se ne cini brz kao sto smo navikli gledati. Za sada sam jos misljenja da smo vidjeli tek prva dva slobodna treninga u kojima smo prije nekoliko godina vidjeli i Buttona u Mclaren Hondi na P3. Tjesim se tjesim, ali moguce samo nastavak nase zivotne price Alonsovaca. Mclaren proradio, Alpine pao iza Alfe. Nadam se da sam u krivualonso5 je napisao/la: 26.03.2021., 17:27A zato i gube jako puno vremena u 2 sektoru, 1 i 3 sektor izgledaju dobro ali 2 je katastrofa. Vidjet cemo sutra kakvo ce stanje bit.Alonso king je napisao/la: 26.03.2021., 16:59 Alpine muku muci s oversteerom u gotovo svim brzim zavojima...nevjerojatno mi je za vidjet Alfa Romeo tako visoko u ovim trenutcima.
VN Bahreina (Sakhir) 26.-28. ožujka 2021.
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Čudni su krugovi pravo. Hamilton, Bottas i Verstappen dosta nekozistentno, pogotovo Bottas.
Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 26.03.2021., 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Po ovome mi se cini da su Ferrariji izasli sa razlicitim kolicinama u rezervoaru. Muljaju nesto...Ibarac00 je napisao/la: 26.03.2021., 17:48 Simulacije [ link do slike ]
Poslano sa mog YAL-L21 koristeći Tapatalk
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Ako je vjerovat ovim simulacijama, Ferrari i McLaren su bitno iza Mercedesa i Red Bulla.nelinjo je napisao/la: 26.03.2021., 17:58Po ovome mi se cini da su Ferrariji izasli sa razlicitim kolicinama u rezervoaru. Muljaju nesto...Ibarac00 je napisao/la: 26.03.2021., 17:48 Simulacije [ link do slike ]
Poslano sa mog YAL-L21 koristeći Tapatalk(ili mi se samo cini) Po meni ce biti vrlo zanimljivo u nedjelju. Po simulacijama, sve je to veoma blizu... Merc, Bull, Ferrari, McLaren, ostali su cini mi se daleko... A i sjutra ce biti interesantno. Sansa za McLaren da ubode dobre startne pozicije.
Bilo kako bilo, jako dobar petak Sainza, obzirom da mu je (kako treba) prvi radni dan u novom timu, što me jako raduje

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
AM me malo razočarao. Nema mi logike da oni budu ovako spori.
McLaren beton. Još da stave zvijezdu na nos, gdje bi im kraj bio
Mercedes je izgleda polovično dobar. Negdje to izgleda odlično, a negdje neupravljivo
Alfa Thauri također izgleda odlično.
Grid se dobro zbio,što je najbitnije.
McLaren beton. Još da stave zvijezdu na nos, gdje bi im kraj bio

Mercedes je izgleda polovično dobar. Negdje to izgleda odlično, a negdje neupravljivo

Alfa Thauri također izgleda odlično.
Grid se dobro zbio,što je najbitnije.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
https://twitter.com/LightsOutF1Blog/status/1375483923254378507 https://twitter.com/LightsOutF1Blog/status/1375481571625553924

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Ma nevjerujem baš da je nešto posebno zbijeno...Ibarac00 je napisao/la: 26.03.2021., 18:54 Jel kasno da promjene za 2022 odgode do daljnjega. Ako će biti ovako zbijen grid, ove sezone.
Merc i RB su sigurno ispred, samo pitanje u kojem odnosu, vjerujem sa Merc ima zalihe sigurno.
Izgleda da su McLaren i Ferrari iza njih, ali nezamislivo mi je da se zapravo mogu boriti s ovima ispred (pogotovo Ferrari).
I onda AlphaTauri, Aston i Alpine, još jedan 'tier' ispod njih... Vidjet ćemo..
- josip123
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Aston Martin u trecem sektoru predzadnji po brzini....
nesto je tu cudno. Cudno mi je da su ovako spori u odnosu na proslu godinu.
A mozda je hype ipak bio prevelik... jbga
nesto je tu cudno. Cudno mi je da su ovako spori u odnosu na proslu godinu.
A mozda je hype ipak bio prevelik... jbga
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna
Ayrton Senna
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Meni se također čini da su Merc i RB u svom tieru.
Čak je Lando rekao da će sutra sve biti jasno koliko su daleko.
McLaren bi b mogao biti priča za sebe, Ferrari malo iza.
Aston i Apine, Alpha, za sad sam malo razočaran Astonom. Očekivao sam puno puno više. Ali tek nakon utrke ćemo znati pravi omjer snaga.
Čak je Lando rekao da će sutra sve biti jasno koliko su daleko.
McLaren bi b mogao biti priča za sebe, Ferrari malo iza.
Aston i Apine, Alpha, za sad sam malo razočaran Astonom. Očekivao sam puno puno više. Ali tek nakon utrke ćemo znati pravi omjer snaga.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
I meni se čini, pogotovo kad vidim kombinaciju tri najbrža sektora. Max je u najbržem krugu imao sve tri ljubičasta sektora, a Mercedes je sporiji u najbržem krugu čitavih 2 desetinke od kombinacije tri najbolja sektora. To mi nekako govori da je Max dosta više tjerao do granica, dok za Mercedes znamo da to nikad nisu radili, pa ne znam što bi danas.Frantic je napisao/la: 26.03.2021., 19:18 Izgleda zanimljivo, ali još uvijek mislim da Benz ima zalihe.
Vidjećemo da li će me demantovati.
![]()
Iskreno, bio bi pravo iznenađen da sutra Mercedes ne imadne barem 1-2 desetinke prednosti ispred Red Bulla.
- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Ferrari
jako si zloban......

Alpine bi mogao biti taj tim koji će razočarati(svake godine ima taj ,,neki,, tim).....a ne isključujem da to može biti i Aston Martin. To što imaju največi deo Mercedesovih djelova na bolidu...ništa ne znači
Po Ferariju znamo da bolid može biti skup odličnih djelova koji zajedno ne rade......
Cjelina je to što daje rezultate....
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
McLaren dark horse utrke nekako mi se sviđa kako se bolid vozi nema nekih po meni čudnih i nepredviđenih situacija da bolid nije pod kontrolom.
Teško je nešto pametno prognozirati na prvoj utrci, volio bi da budu svi tu negdje unutar sekunde.... Haas i Willy neka se prebace u F2
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Teško je nešto pametno prognozirati na prvoj utrci, volio bi da budu svi tu negdje unutar sekunde.... Haas i Willy neka se prebace u F2
Sent from my GM1913 using Tapatalk
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
dangube ostaju dangube:
https://www.pitpass.com/69280/U-turn-on ... ack-limits
https://www.pitpass.com/69280/U-turn-on ... ack-limits
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Ima li negdje poredak FP2 sa gumama na kojim je postavljeno najbrže vrijeme?
Čitam da je Aston Martin postavio svoja najbrža vremena na mediumu. Ako su svi ostali na softu, to i nije loše, s obzirom da je Stroll zaostajao samo pola sekunde. Imaju problema sa balansom, a Vettel kaže da se može još dosta brzine izvući. Ne brinem se da će za sutra složiti dobar setup, s kojim će postaviti svari na svoje mjesto.
A za sezonu bih samo volio da sredina bude jako blizu po tempu u utrci vodećima, tako da ovi naprijed nemaju besplatan ulazak u boks.
Čitam da je Aston Martin postavio svoja najbrža vremena na mediumu. Ako su svi ostali na softu, to i nije loše, s obzirom da je Stroll zaostajao samo pola sekunde. Imaju problema sa balansom, a Vettel kaže da se može još dosta brzine izvući. Ne brinem se da će za sutra složiti dobar setup, s kojim će postaviti svari na svoje mjesto.
A za sezonu bih samo volio da sredina bude jako blizu po tempu u utrci vodećima, tako da ovi naprijed nemaju besplatan ulazak u boks.