Da, ovo je baÅ” Äudno da to nisu implementirali...budimo realni, to je Äisto paljenje na guranac (koji je MGU-K) ili glumi alnaser...Uza sve inovacije to nemaju, ali mislim da Äe brzo biti. Ostali to koriste i na onim vaganjima tokom kvalifikacija koliko se da primijetiti, gdje trebaju gasiti bolid.Ibarac00 je napisao/la: 26.09.2020., 19:55 For teams with Renault, Honda or Ferrari power units, this isnāt a problem. They can pull up, stop their engines and restart them when needed using the electrical power from the MGU-K ā as Charles Leclerc did when his car stopped during the Spanish Grand Prix.
The Mercedes power unit, however, doesnāt have this capability. āWe couldnāt really send him out early because you need to switch off the car and then restart it on the MGU-K, which is something we canāt do,ā Wolff confirmed.
Jedini Mercedesov motor u vlakiÄu u pit laneu je bio Stroll, koji se pregrijao.
VN Rusije 2020. (25.-27. rujna)
-
renato2107
- GP3
- S nama veÄ: 9 god 3 mj
- Pastor
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Kako su ove Pirellijeve procjene glupe. Nema Å”anse da je soft-hard ili soft-medium brži od medium-hard. Prvi stint na softu Äe uvijek biti razvlaÄenje i Å”tednja. I onda opet imaÅ” duži stint na mediumu ili hardu, Å”to Äe opet biti Å”tednja do kraja. Dok na ovoj medium-hard imaÅ” duži prvi stint, i kraÄi drugi. I na oba možeÅ” pritiskat viÅ”e nego kod ove prve dvije strategije. JoÅ”, velike su Å”anse da Äe kod prvog stinta na softu biti nedovoljno da se napravi razlika u odnosu na ostale, pa bi mogao nakon promjene upasti u gužvu.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god
- Navija za: Ferrari
Meni 'quickest' i 'just as fast' zvuce isto 

Fino Alla Fine
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 8 mj
- Navija za: Love Parade
Dobar tajming, da su Perez i Sainz bili brži i da nisu ostavili prostora nebi se proŔetao kraj njih.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 8 mj
- Navija za: Love Parade

FIA zabranila bilo kakve majice na podiju preko kombinezona.
Odzvonilo je BLM preseravanjima izgleda.

Vjerojatno Rusi izvÅ”ili pritisak da ne žele ameriÄke gluposti u svom dvoriÅ”tu.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Tako to rade drzave sa stavom
Znaci danas mozemo gledati ispisivanje povijesti, nesto sto nismo vidjeli punih 18 godina.
Ali mislim da ipak necemo, start na soft gumama i tow koji ce dati dvojici iza sebe do prvog zavoja bi mogli odraditi posao.

Znaci danas mozemo gledati ispisivanje povijesti, nesto sto nismo vidjeli punih 18 godina.
Ali mislim da ipak necemo, start na soft gumama i tow koji ce dati dvojici iza sebe do prvog zavoja bi mogli odraditi posao.

- MSC
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 9 mj
- Kontakt:
Max teÅ”ko da u utrci može parirati tempu Mercedesa, Bottas je Bottas. Imam osjeÄaj da je danas "taj dan".
SreÄa za mene da je trka u 1, imati Äu viÅ”e vremena do kraja dana pa se žena neÄe naljutiti jer sam suzan oko Michaela, a nisam bio kad nam je krepala maÄka.
SreÄa za mene da je trka u 1, imati Äu viÅ”e vremena do kraja dana pa se žena neÄe naljutiti jer sam suzan oko Michaela, a nisam bio kad nam je krepala maÄka.

"What a little star." May 26, 2012.
-
Ibarac00
- GP3
- S nama veÄ: 7 god 9 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Bottas je na hard gumi izgledao odliÄno.
Äak i ako recimo zapne iza Hamiltona, oÄekeujm da Äe proÄi kao brzi vlak.
A i nije ni mjesto ni vrijeme za ruŔenje Michaelovog rekorda. Btw ekipa je i dalje dužna pobjedu Bottasu.
A i nije ni mjesto ni vrijeme za ruŔenje Michaelovog rekorda. Btw ekipa je i dalje dužna pobjedu Bottasu.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god
- Navija za: Mercedes
Glupost. Nije njemu ekipa dužna niÅ”ta.Ibarac00 je napisao/la: 27.09.2020., 12:12 Bottas je na hard gumi izgledao odliÄno.
- MSC
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 9 mj
- Kontakt:
Bottas je Mercedesov zaposlenik, nije njemu Mercedes dužan niŔta dok god poŔtuju svoju stranu ugovora.
Netflix je ovaj vik s njima i mislim da je prilika idealna za ostvariti 91. pobjedu s Lewisom.
Netflix je ovaj vik s njima i mislim da je prilika idealna za ostvariti 91. pobjedu s Lewisom.
"What a little star." May 26, 2012.
- avetma
- Administrator
- S nama veÄ: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Hm... SluŔam na pre-show da je Lewis Hamilton jedan od kandidata za postolje?! Kakva prognoza, kvota mora da je preko 80 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god
To je to.. Ekskluziva..MSC je napisao/la: 27.09.2020., 12:30 Netflix je ovaj vik s njima i mislim da je prilika idealna za ostvariti 91. pobjedu s Lewisom.
Fino Alla Fine