MotoGP sezona 2020.

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Raikkonen
Ne kužim zašto puno ljudi širom interneta pljuje po Doviziosu,pa čovjek isto vozi polomljen a uzeo je postolje u 1. utrci sezone te sada 6. mjesto..
Ono,skuplja bodove prednosti pred Marquezom,a mislim da je samo Marquez mjerilo. Quartataro ne bi smio moći do naslova. Nije još on za to .
Ja najviše vjerujem Doviju

josip123
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Wehrlein94 je napisao/la: 26.07.2020., 22:24 Ne kužim zašto puno ljudi širom interneta pljuje po Doviziosu,pa čovjek isto vozi polomljen a uzeo je postolje u 1. utrci sezone te sada 6. mjesto..
Ono,skuplja bodove prednosti pred Marquezom,a mislim da je samo Marquez mjerilo. Quartataro ne bi smio moći do naslova. Nije još on za to .
Zasto Quartararo ne bi smio doci do naslova???
Pa covjek vozi brutalno. I s tim da je vec nabio 50 bodova naspram Marqueza koji im je jedino mjerilo... Npr Vinalesa vidim kao vozaca koji ce svaku utrku osvojit solidne bodove, tipa 2-3-4 mjesto... pa tako i Dovija.
A cim se Marquez vrati u normalu sve ce se svest izmedju njega i malog Fabia...
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Meni žao što se dva KTM-a izbaciše na početku. Volio bih da smo vidjeli šta oni mogu u utrci.

Wehrlein94
GP3
GP3
josip123 je napisao/la: 27.07.2020., 00:32
Wehrlein94 je napisao/la: 26.07.2020., 22:24 Ne kužim zašto puno ljudi širom interneta pljuje po Doviziosu,pa čovjek isto vozi polomljen a uzeo je postolje u 1. utrci sezone te sada 6. mjesto..
Zasto Quartararo ne bi smio doci do naslova???
Pa covjek vozi brutalno. I s tim da je vec nabio 50 bodova naspram Marqueza koji im je jedino mjerilo... Npr Vinalesa vidim kao vozaca koji ce svaku utrku osvojit solidne bodove, tipa 2-3-4 mjesto... pa tako i Dovija.
A cim se Marquez vrati u normalu sve ce se svest izmedju njega i malog Fabia...
Ne kažem da ne bi smio,ali nekako ne vjerujem da je ipak sposoban odvesti takvu sezonu gdje će biti stalno u vrhu. Premlad je, a i ja govorim sa navijačke strane, nadam se da će Dovizioso uspjeti osvojiti,a ova sezona se čini kao dobra prilika iako je i on polomljen i ne znam kad će biti 100% fit

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Ma ništa od Dovija, nije ni Dukac na razini, a ni Dovi...
Čak i iz Dukca kažu da očekuju više od Dovija...

Bude ovo borba Marquez - Fabio

Wehrlein94
GP3
GP3
Sarma je napisao/la: 27.07.2020., 12:18 Ma ništa od Dovija, nije ni Dukac na razini, a ni Dovi...
Čak i iz Dukca kažu da očekuju više od Dovija...

Bude ovo borba Marquez - Fabio
E to mi stvarno nije jasno. Gdje je Petrucci ,nestao je,Miller isto ništa.. a Dovi isporučuje bar kakav takav rezultat. Ne znam što se od Dovija toliko puno očekuje ?

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ne kontam šta isporučuje? Jedini je na Ducatiju (ne računajući onaj treći tim) koji nije ušao u Q2. Došao u utrci do solidnog mjesta zahvaljujući problemima ostalih. I šta znači polomljen? Gdje je, šta i kada povrijedio? Koliko će se po tebi voditi kao polomljen? Možeš ga i za sljedeću godinu voditi kao polomljenog, zbog neke ozljede od prošle godine... Polomljen je kad se čovjek sa štakama popne na podijum...

Wehrlein94
GP3
GP3
Hajd dobro Pastore...

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Marquez morao na još jednu operaciju, čini se da ništa od povratka na VN Češke
https://www.motorsport.com/motogp/news/ ... y/4849206/

Otkazane sve utrke izvan Europe, očekuje se dodatak Portugala, čime bi kalendar u konačnici trebao imati 14 utrka
https://www.motorsport.com/motogp/news/ ... a/4846610/

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Honda potvrdila Bradla kao Marquezovu zamjenu za VN Češke
https://www.motorsport.com/motogp/news/ ... o/4849375/

U članku kažu da će Marc propustiti iduće tri utrke, što znači da će voziti na samo 9 od preostalih 12 utrka - osvajanje naslova s takvim hendikepom bi zaista bilo u najmanju ruku čudesno.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Što nije nekidan izbio onaj video Marca kako trenira sa tegovima i radi prilično impresivne vježbe sa zavojem na ramenu, i sada ovo? U svakom slučaju pravi potez, samo se nadam da će utrke biti bar zanimljive jer je nekako prazno bez obe Honde pri vrhu.
Obrigado Felipe

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Ovo nije bila planirana operacija, oštetila mu se pločica koju su mu ubacili u ruku na prošloj operaciji i to zbog prevelikog opterećenja. Očito su pokušaj nastupa na VN Andaluzije i te vježbe koje sam i ja negdje u prolazu vidio bile prerane te je to samo pogoršalo stanje. Vjerojatno sad neće žuriti s povratkom, pametnije mu je da ovu sezonu otpiše, oporavi se kako spada i vrati se u punoj snazi 2021., ovako nepotrebno riskira karijeru.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Već četvrta ozljeda ove sezone - Bagnaia pao na FP1, propušta barem Češku i Austriju
https://www.motogp.com/en/news/2020/08/ ... rix/337058

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
FREE: Sublime final 5 minutes of MotoGP™ Q2 had everything

Što se ovdje sve dogodilo :shock:

Francuz na poleu, ali nije Fabio, već Johann Zarco na Avinitijinom prošlogodišnjem Ducatiju :klanjam: Zeko bolje da preskoči ove rezultate, tvorničke Honde na zadnja dva mjesta :prcnjau:
https://www.motorsport.com/motogp/news/ ... o/4852288/

Wehrlein94
GP3
GP3
Ludi krug Zarca jao, kako bi to bilo dobro da on pobjedi danas !
Šta je sa Ducatijima, šta je s Millerom,šta je s Petruccijem , šta je sa Dovijem ??? Koji vrag su tako loši

Wehrlein94
GP3
GP3
Pola sata do utrke yey
Ajmo #5 do pobjede

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 10 mj
Navija za: Alpine, Gasly
Binder :klanjam:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Nikad prvaka od ovog Vinalesa
Binder :kokice:
Fabio će napraviti prvi "kiks", u odsustvu Mamlaza

Kao da ovaj Zarcov penal lap nije bio dobar

Edit
Ipak je :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Vau, kakav ludi vikend po pitanju rezultata u Brnu :klanjam:

Sve čestitke Binderu, u trećoj MotoGP utrci uzeo svoju i KTM-ovu prvu pobjedu u klasi! Očito ga nisu slučajno ubacili izravno u tvorničku momčad :thumbs:

Njega se sjećam iz vremena dok sam još pratio niže klase, mislim da je to bila 2016., sjećam se da je uzeo prvu pobjedu sa zadnjeg mjesta i mislim da je onda dominantno uzeo naslov.

Čestitke i Morbidelliju na prvom podiju, sigurno bi mu bilo draže da je ostao tamo gdje je proveo većinu utrke, ali i ovako odličan nastup, barem nije Fabio taj koji mu je uzeo prvu pobjedu :mrgreen:

Zarcu svaka čast na podiju, čovjek je izveo čudo ovog vikenda sa starim Ducatijem, drago mi je da je unatoč kazni obranio podij. Meni se činilo kao Polova greška, ipak je on uletio u Zarcovu putanju, tj. zabio se u njega i pao, ali ako su BT Sportovi komentatori koji imaju iskustva u utrkivanju žestoko popljuvali ovakvu odluku, onda je očito bila glupa.

Loša utrka za Fabija, ali ima sreće što je glavni konkurent još 10 puta gori :facepalm: Kao što kaže @Frantic, nikad od njega prvaka...

Wehrlein94
GP3
GP3
Otkud Binder ?
Zarco do postolja,ajde.. da nije bilo kazne možda bi bio bliže Morbidelliju.
Ludnica.. Quartararo ? Vinales ? Borba za titulu ? Nula bodova
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡